Serum do twarzy

Pure Heals Centella 90 Ampoule Ujędrniająca serum-ampułka do twarzy z wąkrotką azjatycką

Pureheals Centella90 Ampoule

• 1 listopada 2024 o 22:13
    Świetnie koi
    Serum zakupiłam na promocji w Hebe i już po pierwszym użyciu wiedziałam, że to był udany zakup. Posiadam cerę mieszaną, trądzikową, ale jednocześnie skłonną do podrażnień. Według obietnic producenta serum miało koić skórę i tak właśnie było. Czuje, że po użyciu moja skóra jest otulona i ukojona, a stany zapalne zmniejszone. Mimo tak cudownego działania konsystencja jest bardzo lekka, żelowa, delikatnie wodnista i tu pojawia się jedyny minus bo przez to serum szybko się kończy. Nakładam je zarówno na noc jak i na dzień po makijaż. Jest to jedne z lepszych serum jakie miałam i cały czas do niego wracam
    Zalety:
    • Koi
    • Łagodzi stany zapalne
    • Lekka konsystencja
    Wady:
  • 15 września 2024 o 18:35
    Cera mieszaną oraz wrażliwa
    Zakupiłam to serum w Hebe na promocji za około 40 zł. Nie mogłam doczekać się jego użycia. Szklana buteleczka jest wytrzymała, a pipetka dobrze nabiera produkt. Konsystencja jest żelowa i lekka, bardzo szybko się wchłania i zostawia cerę bez zbędnego blasku, co przy moim typie skóry jest ważne. Zapach jest delikatny. To serum zrobiło to, czego oczekiwałam. Łagodziło moją zaczerwienioną twarz. Mogłam go użyć zarówno na noc, jak i w dzień. Super nadaje się pod makijaż. Nie podrażniło mnie, ani nie wysypało. Sporym minusem dla mnie jest wydajność. Mam wrażenie, że na prawdę szybko mi się skończyło.
  • 30 maja 2024 o 11:56
    Mało widoczne efekty
    Ampułkę z wąkrotką azjatycką zakupiłam skuszona promocją w hebe. Już dawno chciałam wypróbować serum do twarzy z tym składnikiem. Niestety nie zauważyłam większych efektów. Produkt jest wodnisty, co jest z jednej strony plusem ponieważ łatwo się rozprowadza i wchłania. Miałam wrażenie, że w połączeniu z innymi produktami minimalnie koi stany zapalne, ale było to w bardzo małym stopniu. Sam w sobie produkt jest mało wydajny, szybko się kończy, prawdopodobnie przez swoją konsystencję, ponieważ ciężko było dostosować odpowiednią ilość produktu. Kończę opakowanie i raczej nie zakupię jej ponownie, ponieważ wiem, że kosmetyki z dodatkiem centelli potrafią zdziałać cuda na twarzy. Dodatkowo w regularnej cenie jest to dość drogi produkt.
    Zalety:
    • wygodne opakowanie
    • przyjemna formuła
    Wady:
    • minimalne efekty
    • niewydajna
    • wysoka cena
  • 13 maja 2024 o 14:15
    fajne!
    Serum kupiłam gdy w internecie popularne zrobily się koreanskie kosmetyki. Docelowo szukałam innego serum z wąkrotką lecz go nie było i Pani w sklepie poleciła mi te. Używam go do codziennej pielęgnacji rano na skórę zwilżoną tonikiem i przykrywam kremem później spf. Skóra zaczęła być bardziej gładka i wyciszyły się różne stany zapalne więc z czyatym serduchem mogę polecić. Ma super konsystencje bo nie jest jak woda. Kończę pierwsze opakowanie i napewno wybiorę się po drugie.
    • miękka i gładka skóra
    • wycisza skórę
  • 2 kwietnia 2024 o 18:11
    Lekkie serum
    Ampułka ma postać lekkiego serum, dobrze się wchłania i po regularnym stosowaniu widocznie wygładza skórę. Stosowałam raczej na dzień ze względu na brak lepkiej warstwy. Opakowanie jest poręczne i ładnie wygląda na toaletce : )