WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Cleanic Nawilżany papier toaletowy `Rumianek`

iwonab1
    5 września 2024 o 11:10
    Dba o naszą higienę
    Papier toaletowy Cleanic kupiłam w markecie na promocji kosztował niecałe 6 zł. Opakowanie zawiera 40 sztuk. Otwieranie ma plastikową ochronę, zamykaną na klik, która chroni papier przed wysychaniem. Jest dobrze nawilżony i z łatwością czyści pupę mojego dziecka. Zapach jest delikatny, nie jestem pewna chyba rumiankowy ale bardzo mi się podoba. Papier z ekstraktem z rumianku i kwasem mlekowym czyści i pielęgnuje naszą skórę. Jak dla mnie jest jednym z lepszych które miałam. Polecam.
    Zalety:
    • Dobrze nawilżony
    • Łatwo czyści
    • Ładnie pachnie
    • Nie wysycha
    • Pomaga dbać o higienę
    Wady:
    • Nie zauważyłam
  • 1 marca 2024 o 13:47
    Bardzo ułatwia utrzymanie higieny.
    Nawilżany papier toaletowy w rumiankowej wersji stworzony pod logo marki Cleanic kupiłam na popularnym serwisie aukcyjnym. Cena była opłacalna, więc od razu skusiłam się na kilka opakowań i była to bardzo trafiona transakcja! Nie ukrywam, że odkąd mój pierworodny jest odpieluchowany, taka paczuszka mokrych chusteczek, które można wyrzucić do toalety to jeden z naszych higienicznych must have. Ten konkretny papier w ilości 40 sztuk skrywa się w prostokątnym, solidnie wykonanym opakowaniu z zamknięciem w postaci klapki, która doskonale zabezpiecza zawartość przed wysychaniem przez nawet kilka tygodni. Paczuszka wygląda niezwykle estetycznie i schludnie, jest z nadrukiem kwiatów rumianku. Z kolei rozmiar chusteczek jest całkiem spory i idealny do wykonywania higienicznych czynności, do których to papier jest przeznaczony. Nic się nie rwie, chusteczki łatwo wydobyć pojedynczo. Dużym walorem jest także dość obfite nasączenie płynem, które ułatwia proces oczyszczania. Jeśli zaś chodzi o zapach, jest to subtelna woń rumianku. Jakościowo nie mam się absolutnie do czego przyczepić! Co jednak najważniejsze, nawilżany papier bezproblemowo radzi sobie z usuwaniem zabrudzeń, jednocześnie będąc delikatnym nawet dla wrażliwszej skóry dziecka. Jest to zasługa dobroczynnych składników w INCI, m.in.: - nawilżającej gliceryny - kojącej alantoiny - przeciwzapalnego i łagodzącego wyciągu z kwiatów rumianku - regenerującego wyciągu z korzenia żeń-szenia - odżywczego wyciągu z suszonej plechy morszczyna pęcherzykowatego. Drobny minus za phenoxyethanol. Reasumując: nawilżany papier toaletowy wyprodukowany przez Cleanic sprawdził nam się świetnie, co mogę w pełni obiektywnie stwierdzić po zużyciu kilku opakowań. W pełni z synkiem polecamy!
    Zalety:
    • szybkie i komfortowe oczyszczanie
    • optymalne nasączenie płynem
    • spory rozmiar
    • świetne jakościowo wykonanie
    • subtelny, kwiatowy zapach
    • składniki pielęgnacyjne w składzie
    • chusteczki można po użyciu wyrzucić do toalety
    • zadowalająca wydajność
    • opakowanie z klapką świetnie zabezpieczające zawartość przed wysychaniem
    • biorąc pod uwagę jakość, cena jest korzystna
    Wady:
    • phenoxyethanol w INCI
  • 6 grudnia 2023 o 15:53
    Sporadycznie
    Kupuje przy okazjach takich jak wyjazd na wakacje , wycieczki imprezy okolicznościowe czy pobyt w szpitalu (czas porodu świetnie się sprawdził) Jestem bardzo zadowolona z tego produktu nie dość ze świetnie oczyszcza miejsca intymne to jest świetnym zamiennikiem chusteczek w czasie podróży . Zapach jest piękny ❤️❤️ rumiankowy . Opakowanie mle i zgrabne gdzie można schować je do torebki czy plecaka. Cena nie jest wygórowana jak na papier toaletowy nawilżany. Polecam z czystym sumieniem.
  • 9 stycznia 2022 o 10:27
    Bardzo fajny gadżet, który wykorzystuje głównie w podróżach
    Nawilżany papier toaletowy zakupiłam przez przypadek. Przechodząc obok półek w rossmannie, zauważyłam ten produkt. Z racji tego, że w niedługim czasie planowałam wyjazd, stwierdziłam, że może być on przydatny. I tak właśnie było. Nawilżany papier toaletowy "rumianek" świetnie sprawdza się właśnie w podróżach. Jest to bardzo fajny gadżet, który ułatwia zachowanie odpowiedniej higieny. W opakowaniu jest 40 sztuk. No jest to dużo, ale na podróż wystarczająco. W moim przypadku jeszcze sporo stuk zostało, ale nic się nie zmarnowało, w mojej łazience bardzo szybko papier się zużył. Każdy chętnie po niego sięgał. Jest bardziej przyjazny dla skóry, niż zwykły papier toaletowy. Nie zauważyłam też żadnego podrażnienia. Chusteczki są mięciutkie i przyjemne dla skóry. Opakowanie kosztuje coś około 6 zł, więc wychodzi dość drogo, w porównaniu do tradycyjnego papieru. Uważam, że na co dzień jest to zbędny gadżet, ale w podróży bardzo niezbędny :)
  • 25 grudnia 2021 o 1:52
    Przydatny w podróży
    Nawilżany papier to przydatny 'gadżet', który może się okazać pomocny w podróży. Małe opakowanie z łatwością zmieści się w torebce. Chusteczki pomogą w zachowaniu higieny, nawet gdy warunki nie są zbyt sprzyjające. Być może opakowanie zostało już zmienione, jednak, to z którego ja korzystałam zamykane było naklejką. Trzeba więc było uważać, żeby je dobrze zamknąć. W przeciwnym razie chusteczki mogły zacząć wysychać. Chusteczki są biodegradowalne, co jest dużym plusem. Materiał nasączony jest esencją o przyjemnym zapachu, przypominającym mi zieloną herbatę. Chusteczki są odpowiedniej wielkości. Skład jest całkiem niezły. Znajdziemy tu sporo pielęgnujących substancji, takich jak betaina, gliceryna, wyciąg z rumianku, żeń-szenia, skrzypu polnego czy morszczynu. Nie wywołał żadnych podrażnień czy alergii. Ostatnio zauważyłam pewien problem z jego dostępnością, ale może niedługo wróci na drogeryjne półki.
    Zalety:
    • odświeża
    • pomaga zadbać o higienę w podróży
    • niezły skład
    • ładny zapach
    • małe opakowanie
    • nie podrażnia