Płyny do demakijażu

AA Perfect Basic, Łagodzący płyn micelarny 3 w 1 `Sensitive`

AA Perfect Basic

• 13 lutego 2025 o 15:51
    Świetny płyn
    Świetny płyn micelarny, w bardzo korzystnej cenie! Ja kupiłam pojemność 750ml za około 12,99zł w Hebe i korzystając z niego razem z mamą miałyśmy go naprawdę bardzo, bardzo długo. Sprawdził się świetnie dla nas obu. Ja mam cerę mieszaną, a mama wrażliwą. Żadnej z nas nie uczulił, nie podrażnił. Płyn bardzo dobrze radzi sobie z makijażem, świetnie oczyszcza skórę z zanieczyszczeń. Jest taki łagodny i przyjemny dla skóry, nie wysusza jej ani nie powoduje pieczenia również jeśli chodzi o okolicę oczu. Jest bezzapachowy. Jestem bardzo zadowolona z tego produktu, ponieważ świetnie spełnia swoją rolę i można go kupić w bardzo dużej pojemności za grosze. Czego chcieć więcej? :)
    Zalety:
    • dobrze zmywa makijaż i oczyszcza skórę
    • nie piecze
    • nie wysusza
    • nie podrażnia
    • jest delikatny dla skóry
    • delikatny dla okolic oczu
    • duża pojemność w świetnej cenie
    • wydajny
    Natliaa
    4 lutego 2025 o 11:35
    dobry płyn micelarny
    Płyn micelarny w stosunku do ceny jest dobry. Potrafi oczyścić twarz i zmyć makijaż. Jednak czasem ma problem z wodoodpornymi kosmetykami, takimi jak tusz do rzęs lub kredka do oczu. Używając go do zmycia tuszu do rzęs delikatnie szczypie w oczy. Na plus jest to, że nie ma zapachu. Jednak uważam że mimo wszystko warto jest go kupić i przetestować.
    • dobrze zmywa makijaż
    Wady:
    • ma problem z wodoodpornymi kosmetykami
    • delikatnie szczypie w oczy
  • 2 grudnia 2024 o 10:49
    Nie podrażnia skóry i oczu
    Płyn dobrze oczyszcza skórę z zanieczyszczeń i makijażu. Demakijaż praktycznie jest bezproblemowy (tusz, kredka czy pomadka schodzą szybko i skutecznie) Z wodoodpornymi produktami również sobie radzi, może nie tak szybko jak przy "zwyklych", ale spełnia swoje zadanie. Płyn jest łagodny, nie podrażnia i nie wysusza skóry. Przyjemnie korzysta się z dozownika, odrobinę przyspiesza demakijaż. Płyn nie zawiera zapachu i alkoholu etylowego. Ogólnie produkt spełnia moje oczekiwania. Dobrze oczyszcza skórę, nie wysusza, nie podrażnia skóry i oczu. Jest wydajny a dozownik ułatwia pobieranie płynu. Zalety: Oczyszcza Usuwa makijaż Nie podrażnia skóry i oczu Nie wysusza Wydajny
  • 12 sierpnia 2024 o 18:09
    jak na razie najlepszy do alergicznych oczu
    Testowałam już wiele płynów micelarnych i to jest jedyny płyn micelarny, który mogę używać podczas dni kiedy mam silną alergię i oczy mnie bolą bo jak przypadkowo dostanie mi się do oka to nie piecze ani nie podrażnia dodatkowo oczu. Do tego świetnie sobie radzi ze zwykłymi mascarami, wodoopornymi i tymi tubbingującymi które najciężej z tych wszystkich ściągnąć. Wystarczy dobrze namoczyć wacik przyłożyć na parę sekund i wszystko schodzi jak marzenie. Zapachu nie ma najprzyjemniejszego to fakt ale nie zwracam na to aż tak dużej uwagi, to już moje 2 opakowanie 750ml i napewno kupię 3 :)
    Zalety:
    • dobrze zmywa makijaż, nie podrażnia,
    ellan
    13 lipca 2024 o 23:38
    Podrażnia
    Niestety nie mogę go polecić, podrażnia moje oczy, pieką gdy zmywam makijaż. Jeśli chodzi o twarz również nie czyści skutecznie a mam porównanie z innymi markami w podobnej kwocie.
    Zalety:
    • bezzapachowy
    Wady:
    • Piecze w oczy, źle czyści