Balsamy do ciała

Mustela Bio Creme Hydratante Bio krem nawilżający do twarzy i ciała dla dzieci i dorosłych

brendi
    6 czerwca 2024 o 11:18
    Zwykły kremik, dla mnie zbyt wodnisty i zbyt delikatny
    Zwykły, przeciętny kremik o raczej delikatniejszej, płynniejszej konsystencji. Dla nas za słaby i zbyt delikatny. Na co dzień owszem, ale od Mustelii i jej cen - chciało by się wymagać czegoś więcej. Jako ciekawostka polecam, może do torby na spacer ? (na wiosenne wypady) też polecam. Zużyłam do pielęgnacji pieluszkowej ;) Dodam, że bezproblemowej. Osobiście nie kupiłabym, otrzymałam jako gratis do zakupów od producenta.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 15 września 2022 o 13:44
    dobry krem dla dzieci
    Stosowałam go u swojej 3-letniej córki , na wiosnę gdzie skóra była narażona jeszcze na zimne powietrze oraz na zmiany temoeratur oraz warunki atomosferyczne. Córka ma probelm z powstawaniem łuski na policzkach, a ten krem poradził sobie z nimi idealnie. Dobra konsystencja, szybka aplikacja dla niecierpliwego brzdąca, brak zapachu na plus.
    Zalety:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 18 lutego 2022 o 23:52
    Dla całej rodziny
    Krem zamknięty w miękkiej, wygodnej tubce. Skład cudownie naturalny, aż 99 % składników to składniki pochodzenia naturalnego. Mamy tutaj olej słonecznikowy, oliwę z oliwek, glicerynę, sok aloesowy, witaminę E. Podoba mi się, że na opakowaniu mamy dokładnie objaśniony skład. Posiada ekologiczny certyfikat Eco Cert i jest wegański. Jest testowany dermatologicznie. Formuła to dosyć rzadki, biały, krem o bardzo delikatnym, ledwo wyczuwalnym zapachu. Krem łatwo się rozsmarowuje, nie jest tłusty, nie klei się ale pozostawia na skórze delikatny, ochronny film. Trzeba dać mu chwilę aby wchłonął się w całości. Używała go cała moja rodzina. Synkowi aplikowałam na całe ciało, bardzo dobrze nawilża i odżywia skórę dziecka. Sprawia, że staje się gładka i miękka. Mężowi doprowadził do porządku suche łokcie, a mnie uratował okolicę pod oczami. Podrażniłam ją sobie przy demakijażu wodoodpornego tuszu i cokolwiek bym nie nakładała bardzo mnie piekła. Po tym kremie nie odczuwałam żadnego dyskomfortu, wręcz przeciwnie - ukoił i nawilżył skórę dzięki czemu szybko wróciła do normy. Bardzo fajna propozycja, nie tylko dla najmłodszych.
    Zalety:
    • Delikatność
    • Skład
    • Działanie
    • Uniwersalność
    • Dla całej rodziny
  • 19 grudnia 2021 o 13:08
    Cóż tu dużo pisac- bardzo dobry
    Krem znalazłam w pudełku pure beauty. Takich kremów to u mnie zawsze brakuje wkoncu jak ma się smarować trójkę dzieci to tego typu produkty zawsze są na brakach. Ważne żeby miały naturalny skład bez żadnych nieprzyjaznych składników. Jest to gesty szybko wchłaniający się krem o delikatnym słonecznikowym zapachu. Bardzo dobrze nawilża i zmiękcza skórę, wygładza i koi. Dobrze sobie radzi z suchymi plackami na nóżkach mojej najmłodszej 8 miesięcznej córeczki. Nie podrażnia. Tylko cena, troszkę za wysoka. Mimo to warto wyprobowac
  • 6 listopada 2021 o 12:41
    Krem nie tylko dla najmłodszych
    Kupując ten krem miałam ogromne oczekiwania. Po goleniu moja skóra na nogach robi się bardzo sucha i potrzebuje większego nawilżenia. Dodatkowo także w trakcie dostałam strasznego uczulenia na nogach. Nie chciałam produktu, który będzie zapachowy i dodatkowo będzie moja skore podrażniał. Zdziwiłam się przy pierwszym użyciu bo myślałam, że krem będzie miał bardziej zbita konsystencje . Nałożony na skore nawilżał moją skore. Była po niej gładka i niwelował swędzenie , które powstało po uczuleniu. Po części uratował mi życie :)