WIZAŻ logo
Balsamy do ciała

Mixa Panthenol Comfort, Restoring Cream Krem do ciała, twarzy i dłoni dla dorosłych, dzieci i niemowląt

4,9 (1100)
11 hitów!

allegro

• 3 czerwca 2026 o 23:03
    Niezawodny
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Ten krem z Mixy jest dla mnie takim produktem, po który sięgam odruchowo, kiedy skóra jest zmęczona, podrażniona albo po prostu „nie w humorze”. Konsystencja jest gęstsza niż typowy balsam, ale nie tłusta — bardziej taka miękka, kremowa, która od razu daje poczucie ulgi. Jak go rozsmarowuję, to czuję, że skóra robi się spokojniejsza, jakby ktoś ją przykrył ciepłym kocem. Zapach jest bardzo delikatny, prawie niewyczuwalny, co przy wrażliwej skórze jest dla mnie dużym plusem. Nic mnie nie drażni, nic nie szczypie, nawet kiedy mam przesuszone miejsca albo po depilacji. Lubię też to, że szybko się wchłania — zostawia taki miękki film, ale nie lepki. Najbardziej lubię używać go na ramiona i dekolt, bo tam skóra u mnie łatwo się przesusza. Po nim jest gładka i taka „miła w dotyku”. Na twarzy też się sprawdza, szczególnie kiedy mam dzień, w którym wszystko inne mnie podrażnia. Nie zapycha mnie, nie roluje się pod SPF. To taki krem, który nie robi wielkiego show, ale daje mi poczucie, że skóra jest zaopiekowana i spokojna.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    20 kwietnia 2026 o 21:26
    SOS dla mojej skóry
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Ten krem jest naprawdę super dla mojej skóry. Dobrze nawilża, szybko łagodzi suchość i daje uczucie ulgi, kiedy skóra jest podrażniona albo ściągnięta. Po użyciu jest miękka i wyraźnie bardziej spokojna.Lubię go też za to, że nie jest ciężki, ale jednocześnie dobrze chroni skórę i pomaga jej się szybciej zregenerować. U mnie sprawdza się na co dzień, zwłaszcza kiedy skóra potrzebuje takiego „ratunku”.bo mam strasznie suchą skórę.
    Zalety:
    • szybko się wchłania
    • nie zostawia lepkiej warstwy na skórze
    • jest lekki i komfortowy w użyciu
    • nie obciąża skóry
    • dobrze nawilża i koi skórę
    Wady:
  • 1 kwietnia 2026 o 12:01
    Ratunek dla suchej i wrażliwej skóry!
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Krem Mixa Panthenol Comfort bardzo pozytywnie mnie zaskoczył i szybko stał się jednym z moich ulubionych produktów do codziennej pielęgnacji. Mam skórę skłonną do przesuszeń i podrażnień, dlatego szukałam czegoś, co realnie ją ukoi i zapewni długotrwałe nawilżenie. Ten krem sprawdził się naprawdę dobrze. Ma bogatą, ale jednocześnie przyjemną konsystencję, która łatwo się rozprowadza i szybko się wchłania, dzięki czemu nie zostawia nieprzyjemnej, tłustej warstwy na skórze. Już po pierwszym użyciu czuć wyraźne ukojenie, a skóra staje się miękka, elastyczna i bardziej komfortowa. Używałam go głównie do ciała oraz dłoni i w obu przypadkach sprawdził się bez zarzutu. Świetnie radzi sobie z przesuszoną skórą, szczególnie na łokciach czy dłoniach, które często wymagają intensywnej regeneracji. Nie zauważyłam, żeby powodował podrażnienia, a wręcz przeciwnie, pomagał je wyciszyć i przywrócić skórze równowagę. Dużym plusem jest jego uniwersalność, bo jeden produkt może zastąpić kilka innych kosmetyków. To zdecydowanie krem, do którego chętnie wracam i który zawsze mam pod ręką, gdy moja skóra potrzebuje intensywnej pielęgnacji i ochrony.
  • 11 marca 2026 o 17:27
    Prawdziwy ratunek dla skóry suchej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Krem Panthenol Comfort od Mixa trafił do mojej pielęgnacji w momencie, kiedy skóra była szczególnie wymagająca – podczas kuracji Izotekiem, która mocno ją przesusza. W takich warunkach naprawdę pokazuje swoje działanie. Krem bardzo intensywnie nawilża i daje skórze uczucie natychmiastowego ukojenia. Skóra staje się wyraźnie bardziej miękka, mniej napięta i wygląda na zregenerowaną. Dobrze sprawdza się szczególnie wtedy, gdy pojawia się silne przesuszenie albo podrażnienie. Formuła jest treściwa, ale jednocześnie łatwo się rozprowadza i szybko przynosi ulgę skórze. Dużym plusem jest też jego uniwersalność – można używać go praktycznie wszędzie: na twarz, dłonie czy ciało. W okresie silnego przesuszenia był dla mnie po prostu ratunkiem. Chętnie sięgnę po następne opakowanie.
    Zalety:
    • bardzo mocno nawilża
    • przynosi ulgę przesuszonej i podrażnionej skórze
    • wspiera regenerację skóry
    • uniwersalny – do twarzy, ciała i dłoni
    • odpowiedni także dla bardzo wrażliwej skóry
    Wady:
    • może pozostawiać lekko wyczuwalny film na skórze
  • 22 października 2025 o 10:04
    Absolutnie uwielbiam
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Uwielbiam ten krem do ciała, co on robi z moją skórą to ja nie mam pytań. Zawsze moja skóra w okresie jesiennym staje się sucha i łuszczy się. Ten krem sprawił, że jest gladziutka, miękka, nawet delikatnie się błyszczy. Super nawilża i odżywia, ładnie pachnie i sprawia że skóra jest przyjemnie gładka. Ten krem ratuje moja skórę. Uwielbiam także stosować zimą do dłoni żeby nie były suche

szukaj