Wcierki do włosów i skóry głowy

Eveline Cosmetics I’m Bio Hair 2 Love, Wcierka do włosów

Bodyland.pl
Eveline EVELINE I'M BIO HAIR 2 LOVE Wcierka do skóry głowy i włosów WZMACNIAJĄCA, 150 ml
Eveline
Wzmacniająca wcierka do skóry głowy i włosów

Nasi użytkownicy zostawili 36 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 24 kwietnia 2025 o 13:58
    Dla mnie super
    Eveline Cosmetics I’m Bio Hair 2 Love, Wcierka do włosów kupiłam z ciekawości i dla tegibze lubię kosmetyki z tej serii. Wcierki używam ok w miesiące. Wcierka jest bardzo wydajna. Po dłuższym stosowaniu zauważyłam wiele plusów wcześniej włosy strasznie mi wypadały było ich wszędzie pełno teraz wypada ich mniej. Włosy szybciej rosną. Wcierke używam 4 Ra,y w tygodniu zawsze po jej nawożeniu robię masaż skóry głowy . Wvierka mnie nie podrażniła. Wcierka nie obciąża włosów i nie skleja włosów. Jak dla mnie jest spoko
  • 18 marca 2025 o 15:42
    Eveline Cosmetics Hair 2 Love - Wzmacniająca wcierka do skóry głowy
    ???? Eveline Cosmetics Hair 2 Love – Wzmacniająca wcierka do skóry głowy Wcierki do skóry głowy to jeden z najskuteczniejszych sposobów na wzmocnienie włosów, poprawę ich gęstości i przyspieszenie wzrostu. Dziś przyglądam się produktowi Eveline Cosmetics Hair 2 Love, który obiecuje poprawę kondycji skóry głowy i redukcję wypadania włosów. Czy warto go wypróbować? ???? Stosowanie i aplikacja Wcierka jest zamknięta w wygodnej butelce z atomizerem, co ułatwia aplikację. Można ją stosować na suchą lub wilgotną skórę głowy, delikatnie wmasowując produkt opuszkami palców. Nie pozostawia tłustego filmu, a jej lekka formuła szybko się wchłania. ???? Efekty po kilku tygodniach stosowania - Zmniejszone wypadanie włosów – już po dwóch tygodniach zauważalna jest mniejsza ilość włosów wypadających przy myciu i czesaniu. - Wzmocnienie cebulek – włosy stają się mniej łamliwe, bardziej elastyczne. - Nowe baby hair – po miesiącu regularnego stosowania pojawiają się nowe, krótkie włoski na linii czoła i skroni. - Brak podrażnień – formuła jest delikatna dla skóry głowy, nie powoduje swędzenia ani łupieżu. ???? Czy warto kupić Eveline Hair 2 Love? ZALETY: - Aż 95% składników naturalnych - Wygodna aplikacja - Nie obciąża włosów - Stymuluje wzrost włosów i wzmacnia cebulki - Przystępna cena WADY: - Pierwsze efekty wymagają cierpliwości, najlepsze rezultaty widoczne po kilku tygodniach. - Może nie być wystarczająco intensywna dla osób z poważnym problememem wypadania włosów
    Zalety:
    • Aż 95% składników naturalnych
    • Wygodna aplikacja
    • Nie obciąża włosów
    • Stymuluje wzrost włosów i wzmacnia cebulki
    • Przystępna cena
    Wady:
    • Pierwsze efekty wymagają cierpliwości, najlepsze rezultaty widoczne po kilku tygodniach.
    • Może nie być wystarczająco intensywna dla osób z poważnym problememem wypadania włosów
    xBunny
    7 stycznia 2025 o 15:03
    Bardzo przyjemny produkt
    jestem bardzo mile zaskoczona produktem, który znalazłam w hipermarkecie. produkt nie obciąża włosów, nawet bym powiedziała że delikatnie je unosi, włosy nie są przetłuszczone ani przyklapnięte. Trzeba być na prawdę systematycznym by zobaczyć faktyczne efekty. Zapach jest bardzo przyjemny aczkolwiek nie utrzymuje się na włosach, po jakimś czasie od użycia ulatnia się. W mojej opinii wypadanie włosów faktycznie zwolniło i zaczęły pojawiać się babyhair. Polecam
  • 4 stycznia 2025 o 19:07
    Brak efektów (nawet po kilku miesiącach stosowania)
    I’m Bio Hair 2 Love z Eveline Cosmetics to wcierka do włosów, która całkiem ładnie się prezentuje w takiej ciemnej, plastikowej butelce z pompką i z pewnością przyciąga uwagę swoją szatą graficzną. Zwróciłam na nią uwagę podczas zwykłych zakupów w hipermarkecie i postanowiłam wypróbować. Przede wszystkim zacznę od tego, że produkt charakteryzuje się wodnistą konsystencją, jest bezbarwny i posiada całkiem ładny i subtelnie ziołowy zapach. Należy podkreślić, że wcierka jest wegańska i składa się w 95% ze składników pochodzenia naturalnego. Ciemny kolor opakowania butelki trochę przeszkadza, bo to uniemożliwia nam sprawdzenie ile nam pozostało kosmetyku w opakowaniu. Moje doświadczenia z tym produktem były rozczarowujące i mocno się zawiodłam. Stosowałam wcierkę kilka miesięcy i niestety nie zauważyłam żadnych efektów. Aplikator działa co prawda sprawnie i stosowanie produktu jest przyjemne co szczególnie sobie cenię, ale cóż nam po wygodzie, jak wcierka nie przynosi obiecywanych efektów. Na pewno też trzeba wspomnieć o tym, że szybko można odczuć, że po aplikacji wcierki włosy u nasady stają się szybciej przetłuszczone, więc jeżeli ktoś boryka się z nadmiernie przetłuszczającymi się włosami, to ta wcierka będzie totalnie nietrafiona. Produkt nie wzmacnia włosów ani nie hamuje procesu ich wypadania. Na plus należy zaliczyć aplikator, zapach i dostępność tej wcierki. Aplikacja jest wygodna, ale niestety nie zaobserwowałam żadnej poprawy w kondycji włosów, a to na tym najbardziej mi zależy stosując regularnie produkt typu wcierka do włosów. Nie zauważyłam również wzrostu nowych włosów i w moim przypadku ten kosmetyk nie przyniósł oczekiwanych efektów, w związku z czym nie mogę go polecić.
    • Ładne opakowanie
    • Dostępność
    Wady:
    • Brak działania
    • Nie hamuje wypadania włosów
    • Nie wzmacnia cebulek włosowych
    • Nie przyspiesza porostu włosów
  • 10 października 2024 o 0:23
    Moje doświadczenia
    Mam gęste kręcone włosy i niestety nie sprawia, że ​​moje włosy są miękkie. Później też nie czuje się, że ktoś o to dba. Niestety nie nadaje się do grubych, zniszczonych, kręconych włosów. Pachnie bardzo ładnie, niestety nie nadaje się do moich włosów
    Zalety:
    • Ładne opakowanie i bardzo ładnie pachnie
    Wady:
    • Niestety, jak stwierdzono, nie dba o włosy