Wcierki do włosów i skóry głowy

OnlyBio Hair of the Day, Wcierka stymulująca do skóry głowy

Nasi użytkownicy zostawili 22 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 26 lutego 2025 o 9:48
    Bardzo fajna
    Mam ją z kalendarza adwentowego a jeszcze mi się nie kończy jest wydajna aplikatorem też się super nakłada produkt i działa na skórze głowy tak jak jest napisane na opakowaniu czyli skutecznie nie przesusza skóry głowy
  • 2 września 2024 o 14:55
    Będę testować dalej
    To co przede wszystkim lubię w tej wcierce to zapach, będący naprawdę miłą odmianą od tych wszystkich śmierdzących wcierek których jest pełno. Pachnie jak porządne męskie perfumy, może to się nie wydawać ważne, ale przy produkcie przy którym ważna jest regularność, brzydkie zapachy niestety w tej regularności nie wspierają. Co do działania - ciężko stwierdzić, zużyłam tylko jedno opakowanie więc to chyba jeszcze za mało żeby widzieć spektakularne efekty. Ostatnio włosy rosną mi szybko i pojawiło się dużo baby hair ale wcieram na zmianę różne wcierki, więc nie mogę jednoznacznie powiedzieć że to akurat dzięki tej. Pozostaje mi jak na razie wierzyć że działa, na pewno do niej wrócę bo jej używanie to przyjemność. Atomizer był spoko, działał bez problemów do samego końca.
    Zalety:
    • zapach, cena
  • 27 sierpnia 2024 o 11:19
    Jak na pierwszą wcierkę dała radę
    Jestem zadowolona z zakupu. Produkt ma przyjemny zapach. Nie powoduje przetłuszczania włosów, jest wydajna i widzę efekty jej stosowania w postaci baby hair. Polecam
  • 29 maja 2024 o 18:51
    Nie uzyskałam żadnych efektów
    Zakupiłam wcierkę, ponieważ zaciekawiła mnie zawartość henny oraz chili. Wydawała się świetną opcją, która pobudzi włosy do wzrostu. Niestety nie uzyskałam żadnych zauważalnych efektów, mimo zużycia całego opakowania, systematycznego stosowania oraz wcierania wraz z masażem skóry głowy. Wcierka nie powodowała podrażnień ani pieczenia głowy. Stosowałam ją przed myciem. Nie powrócę do tego produktu, ponieważ nie dawała efektów. Być może produkt potrzebuje więcej czasu do uzyskania zadowalających efektów.
    Zalety:
    • przyjemny zapach
    • wydajna
    • wygodny atomizer
    • nie powoduje pieczenia
    Wady:
    • w moim przypadku nie pobudzała włosów do wzrostu
  • 26 kwietnia 2024 o 19:55
    Bosko pachnie ale za ciężka do cienkich włosów
    Kupiłam ją z nadzieją na szybszy wzrost baby hair, jednak nie byłam w stanie jej używać zbyt często. Wcierka ma obłędny zapach (ktoś porównał do perfum Black Opium i poniekąd się zgadzam). Atomizer i konsystencję oceniam też na duży plus. Ogólnie robi dobre pierwsze wrażenie ???? Niestety moje włosy są cienkie i podatne na obciążenia, więc kiedy stosowałam po myciu na wilgotne włosy czułam jakbym ich wcale nie myła. Stosowałam różne wcierki, z alkoholem i bez i bywało różnie. Tu bym obstawiała glicerynę jako winowajcę ???? Włosy szybko się przetłuszczały i miałam uczucie zapchanej skóry głowy. Co prawda zapach utrzymywał się nawet kilka godzin ale jak dla mnie nie warto ???? Być może u kogoś innego się lepiej sprawdzi. Skład wydaje się całkiem w porządku, zatem dziewczyny dajcie jej szansę ????
    Zalety:
    • Zapach, atomizer, opakowanie
    Wady:
    • Zbyt obciążająca cienkie włosy przez glicerynę w składzie