Szampony i odżywki dla mężczyzn

Syoss Anti-Dandruff, Shampoo Szampon przeciwłupieżowy

Syoss Professional Anti-Dandruff Control Szampon przeciwłupieżowy do włosów 500ml

Nasi użytkownicy zostawili 39 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Her666
    10 listopada 2021 o 22:58
    Radzi sobie z łupieżem
    Mimo , że opinie o nim nie są kolorowe, to jakiś czas temu jako że był w promocji a na głowie pojawił się dość wstydliwy problem ( łupież) postanowiłam że zaryzykuję. Nie zawidlam się, po pierwszym zastosowaniu zmniejsza się występowanie łupieżu o połowę , za 3 razem nie ma go już w ogóle. Wracam do niego gdy tylko problem się pojawi i stosuje prze, około 5 myć. Niestety bardzo obciąża włosy, po umyciu są oklapniete . Zapach jest delikatny .
    Zalety:
    • zwalcza łupież na dłuższy czas
    Wady:
    • mocno obciąża włosy
    • Wydają się źle umyte
  • 23 marca 2020 o 19:19
    Moje włosy go nie polubiły
    Byłam bardzo pozytywnie nastawiona do tego szamponu, biorąc pod uwagę, jaka profesjonalna marka go wyprodukowała. Produkt sam w sobie, jest długotrwały, opakowanie 500 ml, poręczny oraz łatwy w zastosowaniu. Niestety, jego konsystencja sprawiła, że moje włosy były obciążone, usunął łupież nie znacznie, czyli tak naprawdę nie zlikwidował mojego problemu.
    Zalety:
    • pojemność
    Wady:
    • Brak likwidacji łupieżu
    Ann9555
    31 sierpnia 2019 o 14:27
    Nie sprawdził się
    Szampon ma dużą pojemność i niezłą cenę, do tego jest łatwodostępny. Konsystencja bardzo gęsta, świetnie się pieni. Niestety u mnie się nie sprawdził . Cieżko go zmyć. Włosy są po nim matowe lub wyglądają na przetłuszczone. Próbowałam go kilka razy bo myślalam że robię coś źle, ale no nic nie działa. Cały czas ta sama historia. A czy pomaga na łupież? Dla mnie nie.
    Wady:
    • działanie
  • 8 listopada 2018 o 22:15
    nie bardzo
    NA początku szampon trochę zadziałał i łupież się zmniejszył ale nie zniknął do końca. Po dłuższym używaniu sytuacja się nie zmieniła za to moje włosy zaczęły sie bardzo przesuszać i robiły się sianowate. Odstawiłam szampon z obawy o dodatkowe przesuszenie skóry głowy co nasiliłoby problem. Dla mnie nie.
    Zalety:
    • duże opakowanie w dobrej cenie
    • początkowo działał
    Wady:
    • przesusza włosy
    • nie likwiduje łupieżu
    Malwwa1
    5 lipca 2018 o 9:53
    Zero efektu... :(
    Niestety, ale szampon nie pomaga. Okej, lubię produkty tej marki, ale akurat linia przeciwłupieżowa jest słaba. Oczyszcza skórę głowy, fakt, ale nie działa na łupież, dlatego nie kupię go ponownie.
    Zalety:
    • duża butelka
    • działanie oczyszczające
    Wady:
    • nie działa na łupież
    • nie koi swędzenia