Szampony do włosów

Neofollics Hair Technology Scalp Therapy Exfoliating Shampoo Szampon złuszczający

e-ZikoApteka.pl
Neofollics Skalp Therapy szampon złuszczający 250ml
Neofollics Skalp Therapy Szampon złuszczający 250 ml 250 ml

Nasi użytkownicy zostawili 57 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 29 września 2024 o 23:44
    Skuteczna walka z łupieżem
    Szampon złuszczający Neofollics skutecznie poprawił stan skóry na mojej głowie. Dotychczas borykałam się z łupieżem oraz swędząca skóra głowy. Produkt delikatnie złuszcza martwy naskórek na głowie oraz dobrze usuwa zanieczyszczenia. Szampon jest wydajny. Zawiera składniki o działaniu przeciwzapalnym, przeciwbakteryjnym oraz przeciwgrzybicznym. Jestem bardzo zadowolona z jego działania.
  • 12 września 2024 o 22:27
    Złuszczanie i świeżość w jednym kroku!
    Szampon złuszczający Neofollics Scalp Therapy to doskonały wybór, jeśli masz problemy z nadmiernym przetłuszczaniem się skóry głowy lub łupieżem. Już po kilku użyciach zauważyłam znaczną poprawę – skóra była wyraźnie oczyszczona, a włosy dłużej zachowywały świeżość. Konsystencja szamponu jest lekko żelowa, a małe drobinki złuszczające delikatnie masują skórę głowy, zapewniając głębokie oczyszczenie. Zapach jest subtelny i przyjemny, co sprawia, że stosowanie go to prawdziwa przyjemność. Mam włosy przetłuszczające się u nasady i suche na końcach – szampon świetnie zbalansował moją pielęgnację, bez przesuszenia. Idealny dla osób szukających skutecznego oczyszczenia skóry głowy!
  • 12 września 2024 o 0:17
    Dobry Szampon
    Neofollics Scalp Therapy Exfoliating Shampoo to super produkt ! Po kilku użyciach zauważyłam, że moja skóra głowy jest mega odświeżona, a włosy wyglądają na zdrowsze i bardziej lśniące. Szampon dobrze się pieni i ma przyjemny zapach, co sprawia, że mycie włosów to czysta przyjemność. Złuszcza, ale jednocześnie nie podrażnia, co jest dla mnie kluczowe. Zdecydowanie pomógł mi uporać się z problemem przetłuszczania i łuszczenia skóry głowy. Teraz moje włosy wyglądają na pełniejsze i bardziej zadbane!
  • 11 września 2024 o 23:23
    Dobry szampon dla chorych na łuszczycę
    Używa od:próbka
    Szampon posiada estetyczne, minimalistyczne opakowanie i jest wygodny w użytkowaniu. Dozownik umożliwia uzyskanie odpowiedniej ilości preparatu, a nie tak jak w wielu szamponach wylanie połowy zawartości opakowania przy jednym wyciśnięciu. Uważam to za ogromny plus. Ładnie się pieni, chociaż miałam problem, aby zaaplikować go na skórę w okolicy potylicy. Pomagałam sobie wcześniejszym rozrobieniem szamponu z wodą i było okej. Stosowałam go 3 razy w tygodniu i solidnie oczyszczał skórę głowy. Nie zauważyłam jednak, aby zmniejszał ilość łojotoku. Włosy tak samo mi się przetłuszczały jak wcześniej. Świetnie poradził sobie z przesuszeniami, które posiadam na lini włosów. Wraz z maską nawilżającą stanowią świetny duet - wyciszył stan zapalny, dzięki czemu ograniczyłam krem sterydowy do 1x w tygodniu (choruje na łuszczycę).
  • 11 września 2024 o 21:00
    Szampon złuszczający
    Miałam okazję przetestować szampon i jestem zadowolona z jego działania. Produkt bardzo korzystnie wygląda wizualnie. Kosmetyk nid uczulił mnie, nie podrażnił. Zapach jest przyjemny, nie za mocny. Działanie kosmetyku spełniło moje oczekiwania względem tego szamponu. Produkt pomógł pozbyć się złuszczonej skóry głowy.