Szampony do włosów

Pityver Scalp & Hair Care Shampoo Szampon na łupież pstry

ELECTRO.PL
Verdelab Pityver Scalp & Hair Care - Anti Pityriasis Versicolor Shampoo - 150ml. Szampon na łupież pstry.
Mediaexpert.pl
Verdelove Pityver Szampon na łupież pstry 150 ml
e-ZikoApteka.pl

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 października 2023 o 23:38
    totalne poleconko x3
    szampon trochę kolorem mi bursztyn, ale trochę jakby jaśniejszy. pachnie całkiem przyjemnie. dla mnie też najważniejsze, że oczyszcza skórę, która jest bardzo skłonna do podrażnień. skalp reaguje bardzo dobrze na używanie szamponu. włosy są mocniejsze, mniej mnie swędzi, mniejsze są plamy i zaczerwienienia. naskórek też mniej swędzi i denerwuje. regeneracja skóry jest odczuwalna i widoczna. im dłużej się używa tym lepiej.
    Grabi97
    29 listopada 2022 o 15:47
    jestem na tak
    szampon również ma ziołowy zapach i to łączy na pewno wszystkie kosmetyki z pityver. dla mnie jest to przede wszystkim dobrze oczyszczający produkt który świetnie oczyszcza a nie nie podrażnia, nie wysusza i przede wszystkim zmniejsza uciążliwość objawów łupieżu pstrego. skóra wygląda o wiele lepiej, swędzenie, plamy.. wszystko reaguje pozytywnie na zastosowany szampon. na pewno dobre jest też to że w sumie kupując zestaw mamy całościową pielęgnację. kolejna sprawa to to że te dermokosmetyki są bez recepty i lekarz mi je zaakceptował.
    daryu
    24 marca 2022 o 15:26
    scalp & hair care shampoo
    zdecydowałam się zakupić cały zestaw pityver zachęcona nie tyle co opiniami na kwc bo nawet nie sprawdzałam, ale poleceniem od dermatologa, który powiedział, ze warto wypróbować. zwłaszcza, ze to nie jest nawet dermokosmetyk na receptę. jeżeli chodzi o działanie to polegałam zupełnie na słowach lekarza, który powiedział to jeszcze bym spróbowała tego zestawu + jeszcze jednej rzeczy przed wizytą u trychologa. zdecydowałam się jakiś czas temu i jestem zadowolona. szampon nie jest zbyt dla mnie fajnego zapachu, ale za to dobrze oczyszcza skalp bez ściągania skóry i robienia mi problemów na skórze z powodu przesuszenia. gdy chodzi o samą konsystencję i używanie to pierwszy raz miałam styczność z szamponem bez tych sławnych upieniaczy czy jak to się tam zwie. zmieszałam z wodą i wtedy zaczęłam masować skalp. później przeciągnęłam szampon po włosach. po 3-4 miesiącach jestem zadowolona.
  • 26 maja 2020 o 13:33
    skuteczny :)
    Recenzując takie produkty trzeba pamiętać o tym, że to nie jest zwykły szampon do włosów tylko dermokosmetyk, który nie ma mieć fajnego zapachu, i nie ma dawać nam super tafli na włosach, tylko przede wszystkim - leczyć. No i właśnie - zapach szamponu jest bardzo specyficzny, tak jak juz niżej ktoś pisał, jakby lekko metaliczny. Kolor też nie jest typowy dla zwykłego szamponu, bo jest pomarańczowy. Ale czy działa na łupież pstry? Ano działa. Stosuję go zgodnie z ulotką, już około 10 tygodni, i na prawdę widzę dużą poprawę :) Skóra jest mniej zaczerwieniona i na pewno dużo mniej się łuszczy. I pomimo tego, że jest to szampon leczniczy, nie wpływa źle na kondycję włosów :) Myślę, że to produkt, który warto kupić gdy się leczymy na łupież pstry właśnie. Plus ode mnie ma też za to, że jest wegański i cruelty free :))
  • 28 marca 2020 o 17:33
    Super
    Od jakiegoś czasy mam wielki problem z łupieżem. Próbowałam wiele produktów ale na dłuższą metę żaden nie zdawał egzaminu. Albo nie było w ogóle poprawy, zmiany szybko nawracały takie jakie były albo jeszcze gorzej bo miejscami były zmiany bardzo zaognione. No totalna masakra. Byłam zrozpaczona. Ten produkt poleciła mi znajoma. Z początku byłam sceptycznie nastawiona , ale stwierdziłam co mi szkodzi. I to było mega wielkie zaskoczenie. Szampon okazał się hitem. Tak jak opisuje producent rzeczywiście szampon likwiduje łupież ostry. Świetnie oczyszcza skórę głowy, nie podrażniając jej. Jest bardzo wydajny. Zapach może nie powala ale tu raczej chodzi o działanie a nie o zapach. Dodatkowo ogromnym plusem jest to, że jest to produkt wegański i nie testowany na zwierzętach. I ma naprawdę skład godny polecenia. Dla mnie totalny sztos!!!