Szampony do włosów

Crazy Hair Szampon głęboko oczyszczający `Malina & Borówka`

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 30 września 2024 o 18:30
    Ładny zapach Borówki
    Produkt zakupiłam w Rossmann na promocji. Jak zawsze skusilam się wyglądem opakowania, które natychmiast przykuło moja uwagę. Szampon posiada pompkę. Działa ona bez zarzuty. Mam kontrolę nad produktem i wystarczą 3 pompki max żeby umyć głowę. Zdecydowanie wyczuwam tu Borówki. Malina również ale dominują jednak Borówki. Szampon jest łagodny dla skóry głowy. Delikatnie oczyszcza. Dobrze się pieni. Włosy nie przetłuszczały się tak szybko ale brak mi przedłużenia świeżości włosów chociaż o jeden dzień. Zapach na włosach utrzymuje się ale gdy są one wilgotne. Jak tylko je wysuszymy to zapach znika.
    Zalety:
    • Pompka
    • Delikatność
    Elvetie
    13 lipca 2024 o 13:36
    Dobrze domywa
    Szampon ma dosyć rzadką konsystencję - spodziewałam się, że nie będzie dobrze się pienił, a tu miłe zaskoczenie. Szampon dobrze domywa, jest całkiem wydajny. Z minusów, to przede wszystkim opakowanie. Nie przepadam za pompką w tego typu produktach, jest to niewygodne i nie nadaje się do skutecznego wydobycia resztek produktu. Cena w stosunku do pojemności opakowania jest raczej wysoka. Zapach, mimo że ładny, to szybko się ulatnia. Ogólnie szampon jest całkiem ok, ale nie zachwycił mnie na tyle, żeby na stałe trafił do mojej rotacji.
  • 18 kwietnia 2024 o 22:25
    świetna marka
    Mój ulubiony szampon od marki CRAZY HAIR, do którego zawsze z chęcią wracam. ●Włosy są dzięki niemu świeże, sypkie, ładne. Bez problemu sie rozczesują. ●Szampon dobrze się pieni, ładnie pachnie, jest wydajny. Ma bardzo wygodny aplikator. Szata graficzna cieszy oczy.
  • 25 lutego 2024 o 23:44
    Średniak
    Szampon ma fajną butelkę z dozownikiem, ale ten niestety lubi się zacinać. Konsystencja dość gęsta lekko żelową, zapach lekko owocowy niezbyt mocny. Szampon dobrze się pieni i przyzwoicie domywa, jednak określiłaby jego moc jako średnią (kupując go liczyłam na coś mocniejszego). Produkt wybitnie przeciętny. Raczej nie kupię go drugi raz.
    Zalety:
    Wady:
    • działanie za słabe jak na mocne oczyszczanie
  • 11 stycznia 2024 o 23:56
    Fajny
    Bardzo polubiłam ten szampon. Mam włosy cienkie, delikatne, zwykle są przetłuszczone po jednym dniu. Szampon ma wygodną pompkę, dość gęstą, przejrzystą konsystencję, nieźle się pieni. Ma delikatny zapach, może trochę owocowy? Szampon zostawia na głowie troszkę " siano" ale to efekt którego oczekuję. Jeśli szampon zostawia moje włosy gładkie, są bardzo szybko tłuste. Ten nie powoduje swędzenia, nieźle odbiją od nasady, zostawia je trochę tępe ale z tym walczę odżywką. Generalnie podoba mi się i chyba wrócę. Okazał się lepszy niż np dercos od Vichy