Kremy i mleczka do włosów

Isana Booster Spray Volumen Booster spray do włosów nadający objętość

• 13 marca 2025 o 16:32
    Słabe działanie
    Mam cienkie włosy i szukałam produktu który utrzymałby efekt uniesienia włosów u nasady bo stylizacji na szczotce. Produkt ma wygodne opakowanie z atomizerem i delikatny zapach. Jednak jego działanie jest bardzo znikome.. Utrwala fryzurę jedynie na chwile. Do tego włosy stają się szorstkie i matowe.. muszę szukać czegoś innego
    Zalety:
    • Wygodne opakowanie
    Wady:
    • Słabe utrwalenie
    • Włosy stają się szorstkie
  • 12 marca 2024 o 13:14
    Nie sprawdził się
    Cóż, nie jestem posiadaczką bujnej czupryny moje włosy są cienkie, średniej długości, mało w nich ostatnio objętości. Myję co drugi dzień, potem suszę suszarką. Zachęcona przystępną ceną i dobrym opisem kupiłam spray w rossmanie. Poręczne opakowanie, atomizer dobrze rozpyla. Zapach dość mocny ale w miarę szybko znika. Używałam po myciu na wilgotne włosy, później stylizacja na grubej szczotce. Spektakularnych efektów nie było. Włosy trochę odbite od nasady ale na krótki czas. Próbowałam jeszcze używać na suche włosy ale efect podobny. A co najgorsze włosy w dotyku robią się szorstkie i wyglądają na niedomyte. U mnie produkt się nie sprawdził i więcej nie kupię.
  • 22 lutego 2024 o 21:49
    3 x nie
    Booster sprawy od isany zakupiłam ponad rok temu z ciekawości. Opakowanie - bardzo ładne, dobrze wykonane. Zapach - dość przyjemny, trochę mam wrażenie kwiatowy. Sam produkt mnie nie przekonał. Według mnie nic nie wnosi do stylizacji włosów prócz ich sklejenia… na włosach zostaje dziwny szary kolor. Spray nie unosi włosów, ani nie zwiększa ich objętości. Mam wrażenie, że po użyciu tego produktu włosy wyglądają na tłuste, nieumyte. Generalnie produkt nie spełnia swoich funkcji.
    Zalety:
    Wady:
    • Brak efektu
  • 17 stycznia 2024 o 8:40
    Spray nadający objętość
    Kupiłam, ponieważ szukałam produktu, który podniesie moje włosy u nasady i nada im objętości. Niestety moje włosy są oporne na tego typu produkty. Efekt objętości utrzymuje się z 10 minut potem włosy opadają. Możliwe że komuś się sprawdzi, ale u mnie niestety nie, a szkoda, bo produktu w przystępnej cenie, wygodnej butelce z atomizerem. Myślę, że warto spróbować i samemu się przekonać.
  • 27 października 2023 o 18:11
    HIT CZY KIT?
    Isana to znana i lubiana marka oferująca tanie produkty, dlatego też postanowiłam zakupić ten produkt, spodziewając się "HITU". Głównym zadaniem sprayu jest nadanie włosom objętości na kilka godzin. Niestety, już od samego początku można nieźle się rozczarować. Zapach jest odpychający, trochę babciny. Włosy stają się lekko szorstkie i unoszą się od nasady, ale nie trwa to długo. Totalny KIT
    Wady:
    • nie spełnia podstawowych funkcji