Kremy i mleczka do włosów

Garnier Fructis, Goodbye Damage, All-in-one Leave-in 10 in 1 Krem bez spłukiwania 10 w 1

Garnier FRUCTIS GOODBYE DAMAGE KREM DO WŁOSÓW 10W1 400ML
Fructis Odżywka Goodbye Damage 10W1 400 ml
notino.pl
Garnier FRUCTIS GOODBYE DAMAGE KREM DO WŁOSÓW 10W1 400ML
Garnier Fructis Goodbye Damage Keratin Krem do Włosów 10w1 400ml

Nasi użytkownicy zostawili 622 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 maja 2025 o 2:06
    Wielkie rozczarowanie
    Pokładałam w tym produkcie duże nadzieje, zwłaszcza po tylu pozytywnych opiniach i recenzjach w internecie. Mam gęste, łatwo puszące się włosy, które czasami ciężko ujarzmić. Delikatnie się kręcą, a przez suszenie i prostowanie są często przesuszone. Niestety po nałożeniu tego produktu i wysuszeniu włosów, efekt był odwrotny do oczekiwanego. Włosy stały się jeszcze bardziej suche i napuszone. To był jedyny nowy kosmetyk, którego wtedy używałam, więc nie mogło chodzić o nic innego. Próbowałam kilka razy mu dać szansę, ale za każdym razem kończyło się tak samo.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Wygodne opakowanie
    • Ładny zapach
    Wady:
    • Efekt odwrotny od zamierzonego
    • Włosy się spuszyły i były jeszcze bardziej wysuszone
  • 4 maja 2025 o 22:20
    Super
    Używam Garnier Fructis 10w1 od kilku tygodni i jestem naprawdę pozytywnie zaskoczona. Włosy po nim są miękkie, bardziej gładkie i zdecydowanie łatwiej się rozczesują. Podoba mi się też zapach – świeży, owocowy, ale nie przytłaczający. Produkt nie obciąża włosów, co dla mnie jest ważne, bo mam cienkie pasma. Stosuję go głównie jako odżywkę bez spłukiwania, ale fajnie, że można go używać na różne sposoby. Nie działa może jak cudowny eliksir, ale jak na drogeryjny produkt wielofunkcyjny – naprawdę daje radę!
    Zalety:
    • Wydajny
    • Efekty
  • 27 kwietnia 2025 o 3:15
    Recenzja
    Bardzo wydajna odżywka bez spłukiwania, jest dosyć lekka, ładnie nawilża, ale nie robi ma włosach szału. Jest dosyć przeciętna. Do stosowania raczej ma wilgotne włosy. Wygładza.
  • 16 kwietnia 2025 o 23:30
    krem
    Ten krem to prawdziwy ratunek dla moich zniszczonych włosów! Po kilku użyciach zauważyłam, że są bardziej odżywione i lepiej się prezentują. Ma przyjemny zapach, który utrzymuje się przez cały dzień, a włosy stają się miękkie, lśniące i łatwe do rozczesania. Nie obciąża ich, co jest dla mnie bardzo ważne. Dodatkowo chroni przed wysoką temperaturą do 230°C, co jest świetne przy codziennym używaniu suszarki czy prostownicy. Duża butelka sprawia, że produkt jest bardzo wydajny. Zdecydowanie polecam!
    Zalety:
    • działanie
  • 11 kwietnia 2025 o 10:23
    Garnier FRUCTIS GOODBYE DAMAGE Polecam!!
    Co mogę powiedzieć o tym kremie do włosów... Hmmm... Na pewno, że jest Ś W I E T N Y !!! Włosy po nim są mięciutkie, lśniące a rozczesywanie ich to bajka! Ja używałam go po umyciu włosów, nakladalam na wilgotne, osuszone tylko ręcznikiem włosy, a po nałożeniu suszyłam suszarką. Efekt jest po nim cudowny! I do tego jaka ogromna butla. ???? Powiem szczerze, że nie pamiętam ile dokładnie go używałam, ale na pewno jego data po otwarciu (12M) została grubo przekroczona. ???? Naprawdę on jest tak wydajny, że myślałam , że nigdy się nie skończy. ???? Ale dla mnie to jest na duży plus, bo wiadomo wydasz raz i masz produktu na kilka mc, więc oszczędność duża. ???? Dodatkowo jaki on ma piękny zapach. ???? Co nam daje ten krem: ????Włosy są mocniejsze i gładsze ????Chronione są przed temperaturą do 230°C ????Rozczesywanie włosów to jest bajka, więc polecam jeśli ktoś ma dzieciaczki, a czesanie ich to jak walka na śmierć i życie ???? ????Zapobiega puszenie się włosów ????Pozbywamy się dzięki niemu sianka na głowie ???? Czy go polecam? Oczywiście że tak!! Cena nie jest duża, wydajność ogromna, a efekt świetny! Każdy kto wziął sobie trochę tego produktu na włosy leciał po swoją butelkę. ???? Ja oczywiście już kolejną mam kupioną. ???? A więc polecam z całego ????
    Zalety:
    • Włosy są mocniejsze i gładsze
    • Chronione są przed temperaturą do 230°C
    • Rozczesywanie włosów to jest bajka, więc polecam jeśli ktoś ma dzieciaczki, a czesanie ich to jak walka na śmierć i życie
    • Zapobiega puszenie się włosów
    • Pozbywamy się dzięki niemu sianka na głowie
    • Piękny zapach
    • Bardzo wydajny
    • Cena do wielkości i wydajności produktu bardzo fajna
    Wady:
    • Nie da się pompką wybrać całości produktu, więc trzeba odkręcić butelkę i "wytrzepać" pozostałości na dłoń