WIZAŻ logo
Kremy na noc

Ziaja Naturalnie pielęgnujemy, Bardzo odżywczy krem na dzień i na noc

3,2 (26)
1 hit!

allegro
Bodyland.pl

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
star fullstar fullstar fullstar half fullstar empty
star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
  • 15 stycznia 2026 o 12:17
    Zapycha
    Kupi ponownieNie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW aptece
    Mam 34 lata, cerę suchą, zimą bardzo suchą i wrażliwą. Naturalnie pielęgnujemy brzmi fajnie, dlatego go kupiłam. Uwielbiam zimą kremy gęste, aż tępe i ten taki jest. Zapach ma niemal niewyczuwalny i to również bardzo mi pasuje. Nie da się go rozsmarować na nawet minimalnie wilgotnej cerze. Działania nawilżającego nie zauważyłam, oblepiające już tak. Po około trzech użyciach zapchał mnie na linii żuchwy dlatego musiałam z niego zrezygnować. Obecnie używam go pod oczy raczej tylko żeby zużyć. Pod oczami też nic nie robi.
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
  • 18 grudnia 2025 o 8:42
    Nie dla każdego
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    To jest krem, który nadaje się tylko dla skóry suchej, przesuszonej, potrzebującej dużo nawilżenia i odżywienia. Niestety producent nie podał tej informacji w żadnym widocznym miejscu... I tak krem trafił w ręce posiadaczki skóry mieszanej w kierunku tłustej, czyli moje. Krem zamknięty jest w poręcznym słoiczku. Zapach typowo kosmetyczny, dość przyjemny. Produkt ma trudną konsystencję: tłustą, gęstą, bardzo treściwą. To powoduje, że topornie się go nakłada, nie chce się dobrze rozsmarować po twarzy. Trzeba też dłużej odczekać, żeby się wchłonął. Zużyłam go do szyi i dekoltu, a także od czasu do czasu jako krem czysto zimowy. Pod makijaż - w życiu. Cery tłuste, mieszane, a nawet normalne (mimo że, jak się doczytać na stronie www, producent poleca krem również dla nich) moim zdaniem będą rozczarowane. Bardzo szkoda, że Ziaja nie postawiła sprawy jasno: hej, to jest krem dla skóry suchej. Słowo "odżywczy" to za mało; testowałam już kremy odżywcze, które na mojej skórze świetnie się sprawdziły. Daję trzy gwiazdki, bo a) mimo wszystko udało mi się go zużyć, b) cena jest bardzo atrakcyjna i c) nie jestem grupą docelową. Tylko słabo, że musiałam go kupić, żeby się o tym przekonać... takie podstawowe informacje powinny być jednak podane na etykiecie.
    Zalety:
    • poręczne opakowanie
    • atrakcyjna cena
    • polska marka
    • dobry skład
    Wady:
    • toporna konsystencja, którą trudno się rozsmarowuje
    • słabe wchłanianie
    • może zapychać
    • brak informacji na opakowaniu o rodzaju cery, dla której krem jest przeznaczony
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
  • 14 lutego 2025 o 14:07
    Dla mnie jest super
    Kupi ponownieTak
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Ziaja Naturalnie pielęgnujemy, Bardzo odżywczy krem na dzień i na noc Dostalam w prezencie i jestem z niego bard,o zadowolona. Krem jest gesty i tłusty, ale dobrze się wchłania. Zapach jest ok. Krem jest bardzo wydajny. Mam bardzo sucha skórę więc Krem u mnie sprawdza się super. Nie podrażnią skóry ale łagodzi podrażnienia. Skóra po bim jest miękka i gładka. Kremu można użyć jako maski tak pisze na opakowaniu. Wygładza skórę i nie ma efektu ściągnięcia skóry. Skóra jest nawilżona odżywiona. Jrem regeneruje skórę dla mnie super kupię napewno.
  • 1 lutego 2025 o 12:17
    Fajny tłuścioszek dla suchej cery
    Kupi ponownieTak
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Szukałam dobrego, bogatego kremu na noc dla cery suchej, która potrzebowała dużego odżywienia i znałazłam. Jest w naprawdę przystępnej cenie – 12 zł, co jest ogromnym plusem. Jest zamknięty w słoiczku, co wolę dużo bardziej niż tubki. Co do konsystencji, to na początku było kiepsko – był gęsty i okropnie tępy, że nie szło go rozprowadzić na twarzy (dlatego właśnie 4 gwiazdki zamiast 5). Jak już trochę jednak poleżał otwarty to trochę się "rozluźnił" i obecnie dużo przyjemniej się go nakłada. Jeśli chodzi o zapach to szczerze nie czuję żadnego. Używam go 2 razy w tygodniu na domknięcie pielęgnacji i super się do tego sprawdza. Jest tłusty, ale rano cera jest ukojona i odżywiona. Nie wydaje mi się, żebym wiedziała po nim zapchanie. Jestem bardzo zadowolona ze składu – jest to typowo olejkowy krem bez zbędnych utrwalaczy i parabenów, przez co sprawdzi się u cer wrażliwych. W sezonie zimowym da idealną nocną okluzję. Tania perełka godna polecenia.
    Zalety:
    • czysty, bogaty skład
    • bez zapachu
    • dobrze natłuszcza i odżywia
    • tani
    Wady:
    • tępa, wręcz oporna konsystencja na początku – potrzebuje czasu zanim faktycznie da się go używać
    • może zapchać
  • 30 listopada 2024 o 16:50
    Świetna regeneracja
    Kupi ponownieNie wiem
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Kremik ziaja, o świetnej i bogatej formule,myślę że sprawdzi się niemal każdej zna do codziennej pielęgnacji na dzień jak i na noc. Krem ma dosyć gęsta konsystencje, jest delikatnie tłusty, ale dzięki temu genialnie nawilża naszą skórę. Regeneracja po używaniu bez przerwy przez 2 tygodnie kest widoczna gołym okiem. Przyjemnie pachnie, subtelnie i atrakcyjnie. Rozprowadza się bez problemu. Opakowanie niczym się nie wyróżnia. Produkt w dobrej cenie, po prostu jest tani. Pod makijaż nie do końca mi się sprawdził więc za to mały minus. Oraz ja osobiście wolę kremy o innej formule ale to nie zmienia faktu że jest bardzo fajny, tylko moje wymagania się nieco inne.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Zobacz także inne Kremy na noc

szukaj