Kremy na noc

Shiseido Benefiance, Wrinkle Resist 24 Night Cream Krem nawilżający na noc przeciwzmarszczkowy

Shiseido Benefiance Overnight Wrinkle Resist Cream krem na noc przeciw zmarszczkom 50 ml
Shiseido Benefiance
notino.pl
Sephora
Shiseido - Benefiance - Overnight Wrinkle Resisting Anti-aging Cream - Benefiance Wrinkle Smoothing Night Cream - Dla Kobiet

Woman77
    10 kwietnia 2024 o 19:05
    Skuteczny
    Gesty, otulający krem na noc. Pięknie nawilżał skórę i przywracał równowagę hydrolipidową w czasie kuracji retinolem. Chętnie do niego wracam w sezonie zimowym. Ze względu na cenę poszukuję go na przecenach
    Zalety:
    • Dzialanie
  • 16 października 2023 o 9:22
    eeee
    taki drogi krem pod oczy a taki pzeciętniaczek... nawilża i napina ta samo fajnie jak kremy za 40zł. kosmetyk dobry ale cena stanowczo za wysoka, wolałabym kupić kilka tańszych produktów gdybym teraz stała przed decyzją zakupu
    Izusia8
    4 kwietnia 2018 o 22:37
    Wspaniały
    Mój nr 2, zaraz po moim ulubionym Strivectinie. Zaznaczę, że mam cerę mieszaną, jednak Pani w Sephorze poinformowała mnie, że krem ten występuje tylko w wersji do skóry suchej. Zdecydowałam się zaryzykować i nie żałuję. Na mojej skórze krem sprawdził się wspaniale, doskonale ją nawilżył i wygładził . Mam cerę wrażliwą, bywa że reaguje podrażnieniem nawet na to, co jem. Ten krem nie tylko jej nie podrażnił, ale wręcz koił. Ponadto w moim przypadku okazał się niesamowicie wydajny - uwaga - słoiczek wystarczył mi na przeszło 5 (słownie pięć!) miesięcy, sama byłam zaskoczona (z pewnością posiadaczki suchej cery zużyją go szybciej, ze względu na konieczność nakładania większej ilości kremu na twarz). W tym czasie na twarzy nie pojawiły się żadne zmarszczki, rano skóra wyglądała na wypoczęta niezależnie od ilości i jakości snu. Bardzo, bardzo polecam.
    Zalety:
    • działanie, wydajność
    Orianna
    28 czerwca 2017 o 13:05
    Nie polecam dla wrazliwej cery
    Krem stosuje od miesiaca codziennie. Zapach prawie zaden, konsystencja gestszego musu, calkiem dobra. Kremik jest tez calkiem wydajny i ma zalaczona plastikowa szpatulke (super pomysl, ale z czasem czlowiek sie rozleniwia i uzywa paluchow).
    Zalety:
    • Mialam dosc glebokie bruzdy na czole i zaskoczylo mnie,ze juz po tygodniu sie znacznie splycily. Czasem stosuje go naokolo oczu i tez widze,ze jest niezly efekt (mam 40 lat). Jest na pewno lepszy, niz Payot Wrinkle Filler (ktory niby ma byc koncentratem punktowym na zmarszczki, a nie dzialal W OGOLE).
    Wady:
    • Przy pierwszym zastosowaniu podraznil mi policzki, szczypaly, czerwienily sie, wiec zaczelam unikac stosowania na policzki, ale sie okazalo,ze o ile nie podraznia mi czola albo okolic oczu, czy szczeki, to niestety powoduje wstretne ropne wypryski. Ograniczylam go tylko do czola i bardzo dbam,zeby warstwa byla cienka i bylo OK, ale 2 razy z braku innego kremu zastosowalam ten na cala twarz i niestety na bank to on wywoluje u mnie bolesne 'wulkany'. Goraco polecam najpierw zalatwienie albo zakup probek, bo mozna sie wykosztowac.
    Ewa7506
    30 czerwca 2015 o 17:51
    Najlepszy
    Jest to najlepszy z wielu używanych przeze mnie kremów. Działania przeciwzmarszczkowego nie potwierdzam, bo też takiego działania żaden krem nie posiada. Kto by wówczas korzystał z zabiegów medycyny estetycznej:-)) Przyznaję jednak, że cudownie nawilża moją odwodnioną, suchą skórę, wygładza i ujędrnia. Kremik ma przecudny zapach. Opakowanie wystarcza mi na ok. 2 miesiące o 4 nie ma u mnie mowy. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1+ następne w trakcie

Zobacz także inne Kremy na noc