Szampony do włosów

Terapiq. Szampon do włosów z olejem konopnym i CBD

• 20 czerwca 2024 o 8:58
    szampon do włosów
    Uważam że ten szampon sprawdzi się idealnie szczególnie osobom z przetłuszczającymi się włosami. Produkt ma bardzo przyjemny zapach, dobrze się pieni i jest wydajny. Po jego stosowaniu moje włosy dłużej utrzymywały świeżość niż wcześniej. Polecam
    matii33
    10 września 2023 o 18:31
    Rewelacyjny szampon
    Mam włosy wysokoporowate, a ten szampon sprawdził się u mnie rewelacyjnie. Szampon był dość wydajny , miał ładny, przyjemny zapach i konsystencję. Włosy po jego użyciu mięciutkie, zdrowo wyglądające, bez puchu - a to dla mnie ważny argument. Bardzo chętnie kupię go ponownie.
    Zalety:
    • super efekty po zastosowaniu produktu
    uladula
    24 października 2022 o 11:17
    Najlepszy!!!
    Świetny szampon do codziennego mycia włósów - odbija włosy u nasady, ma delikatne działanie oczyszczające, super się pieni i jest bardzo wydajny. Pomógł mi z przetłuszczającą się skórą głowy, dzięki czemu nie muszę już myć głowy codziennie!
    Zalety:
    • zapach, wydajność, działanie
    Wady:
    • wolała bym, żeby aplikator był w formie pompki
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    gabnoda
    21 lutego 2022 o 13:21
    Moc natury
    Przeglądając drogerie internetową moją uwagę zwróciło opakowanie szamponu. Lubię taki surowy, minimalistyczny styl. Nigdy wcześniej nie słyszałam o tej marce. Mimo wszystko skusiłam się na zakup szamponu tej polskiej młodej marki. Zaskoczyłam się już przy otwieraniu paczki. Wygląda jeszcze ładniej niż na zdjęciach! Zyskuje także dobrze przemyślane opakowanie, które zdecydowanie ułatwia korzystanie z szamponu. Sam produkt ma ładny zapach, fajnie się pieni i przede wszystkim nie powoduje swędzenia. Skóra głowy jest domyta i zabezpieczona, domyka łuski włosów i sprawia, że pięknie lśnią. Polecam
    Zalety:
    • piękne opakowanie
    • wydajność szamponu
    • działanie
    Wady:
    • cena jest dość wysoka
  • 21 lutego 2022 o 12:34
    Naturalna piana
    Jestem bardzo mile zaskoczona tym szamponem! Przywykłam do tego, że szampony z naturalnym składem zazwyczaj kiepsko się pienią. Ta nowość pieni się idealnie, dzięki czemu szampon zyskuje na wydajności. Włosy po myciu są lekkie i gładkie. Używam go razem z córką, która ma problemy z przetłuszczaniem się włosów. Widzę dużą różnicę i myślę, że córka też bo nie myje już włosów codziennie. Olej z konopii działa bardzo fajnie i odżywia włosy. Pięknie lśnią. Polecam wszystkim mamom i córkom!
    Zalety:
    • wydajność produktu
    • ładny zapach
    • naturalny skład
    • ogranicza przetłuszczanie się włosów
    Wady:
    • cena nie jest najniższa, ale w porównaniu z wydajnością wypada ok