Kremy uniwersalne

Pacifica Vegan Ceramide Barrier Face Cream Krem barierowy do twarzy z wegańskimi ceramidami

yovic3
    18 grudnia 2024 o 23:15
    Ulubiony
    Jest to mój ulubiony, niezawodny krem, po który sięgam prawie codziennie (gdy nie testuję innych) Ma świetny, naturalny skład, przez co też nie zapycha a poprawia wygląd cery przez wzmacnianie bariery hydrolipidowej skóry. Nawilża bez uczucia tłustości, idealnie się sprawdza również pod makijaż. Uwielbiam całą koncepcję tej marki oraz ich opakowania. Cena również jest bardzo dobra, jednak krem nie jest zbytnio wydajny.
    Zalety:
    • nawilża
    • wzmacnia barierę hydrolipidową
    • dobry naturalny skład
    • nie zapycha
    • odpowiedni pod makijaż
    • nie uczula
    • piekne opakowanie
    Wady:
    • wydajność - szybko się kończy
    orerio
    31 marca 2024 o 11:02
    Krem z ceramidami
    Krem o przyjemniej konsystencji. Używałam przy odbudowanie bhl, zużyłam cale opakowanie. Skóra była gładka, odbudowana trwała sporo czasu, w miarę użytkowania kodycja skóry się polepszała. Jedyny minus zapach i cena. Czy kupię go ponownie ? Raczej nie ponieważ znalazłam tańszy krem z ceramidami o lepszym działaniu.
    Zalety:
    • działanie
    Wady:
  • 12 stycznia 2024 o 11:48
    Super na zimę!
    Krem dostałam wraz z kalendarzem adwentowym z Douglasa. Krem jest bardzo przyjemny. Idealny na zimę. Stosowałam go przez miesiąc przy największych mrozach i buzia była na prawdę dobrze chroniona przed mrozem. Nie występowały u mnie podrażnienia ani przesuszenia związane z zimnem. Krem ma świetny skład i dodatkowo jest 100% wegański. Jeżeli chodzi o wydajność kremu jest ona na przeciętnym poziomie. Tubka 29ml praktycznie cała została zużyta przy stosowaniu codziennie przez miesiąc. Jedynym minusem tego kremu jest zapach, który dla mnie podchodzi pod zapach jakiegoś "plastiku".