Szampony do włosów

Stapiz Sleek Line, Repair & Shine, Shampoo Blond Szampon z jedwabiem do włosów blond, siwych i rozjaśnianych

Stapiz Blond Szampon do Włosów Blond, Siwych i Rozjaśnianych 300ml
Stapiz Sleek Line Blond, szampon z jedwabiem, 300 ml
Stapiz Sleek Line Blond

Nasi użytkownicy zostawili 29 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 stycznia 2025 o 14:18
    Kupię ponownie!
    Szampon ten zamówiłam na promocji na stronie ezebra. Był przeceniony na 25zł odrazu kupiłam 1l opakowanie, z polecenia mojej fryzjerki. I powiem wam, że byłam w szoku, tani, wydajny i bardzo ładnie pachnący szampon. Nigdy takiego w życiu nie mialam. Mam bardzo gęste włosy i długie, ciężko je odbić od nasady i żeby były mięciutkie nawet bez użycia odżywki. A tutaj tak było, nie potrzebowałam odżywki a pięknie sie rozczesywały, i ten zapach utrzymywał się z 3 dni. Jak mi się skończy napewno kupie ponownie, taka pojemność, wygodna pompka. Mi starczał na ok. 3 msc a włosy myje co 2/3 dni. Oczywiście dwukrotnie.
    Zalety:
    • Cena, opakowanie, zapach, wydajność
  • 12 stycznia 2025 o 20:23
    Wysusza włosy
    Kupiłam ten szampon w specjalistycznym sklepie fryzjerskim, ponieważ mam włosy rozjaśniane, które żółkną. Opakowanie wygląda niezbyt ciekawie, ale plastik jest mocny i nie pęka. Szampon dosyć tani jak na specjalistyczny produkt. Żółte tony bardzo ładnie zneutralizował, ale mocno wysusza i gdyby nie odżywka to w życiu bym nie rozczesala włosów. Niewiem czy kupię ponownie, myślę że są lepsze produkty.
    Zalety:
    • neutralizuje żółte tony
    Wady:
    • wysusza
  • 21 maja 2024 o 14:00
    Ochładza kolor
    Przez kilka lat miałam mocno rozjaśnione, praktycznie białe włosy i używałam tego szamponu bardzo często. Świetnie neutralizuje żółte tony i ochładza kolor włosów. Jest mocnym szamponem, ale mimo to nie zauważyłam zbytniego przesuszenia włosów czy skóry głowy. Plusem jest to, że nie farbuje rąk podczas używania i ma wygodne opakowania.
    Zalety:
    • ochładza kolor włosów
    • neutralizuje żółte pasma
    • wygodne opakowanie
  • 16 maja 2024 o 21:53
    Szampon nie dla każdego
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Niestety produkty tej marki nie są dla każdego. Szampon jak i odżywka w moim przypadku sprawiły iż pojawiły się podrażnienia jak i również łupież. Szampon ładnie redukuje żółte kosmyki włosów oraz ładnie pachnie. Niestety nie zawita ponownie w mojej kosmetyczce.
    • Dostępność
    Wady:
    • Powoduje podrażnienia
    • Po aplikacji powstał łupież
    _inga
    1 listopada 2023 o 10:00
    Szampon z jedwabiem do włosów blond, siwych i rozjaśnianych, Repair & Shine, Sleek Line, Stapiz
    Szampon z jedwabiem do włosów blond, siwych i rozjaśnianych marki Stapiz kupiłam na jednej z aukcji internetowych. Opakowanie to butelka z pompką o pojemności aż 1000 ml, zapłaciłam jedyne około 25 zł. Klika miesięcy temu wróciłam do farbowania włosów na kolor blond, by zapobiegać żółtym odcieniom stosowałam poprzednio szampon firmy Joanna do włosów blond, rozjaśnianych i siwych ale jego zakup nie okazała się dobrym wyborem za to szampon od Stapiz to jest to czego moje farbowane włosy potrzebowały. Stosuję ten szampon 1-2 razy w tygodniu, moje włosy po umyciu tym szamponem nie najlepiej się rozczesują i konieczne jest użycie odżywki , po wysuszeniu są sypkie, miękkie, gładkie, dobrze się układają nie są przesuszone, a co najważniejsze bez żółtych zabarwień. Dodatkowy plus za butelkę z pompką która ułatwia łatwe dozowanie odpowiedniej ilości szamponu. Podsumowując szampon skutecznie likwiduje żółte refleksy pozwala zachować ładny chłodny blond bez przesuszania włosów, szampon jest bardzo wydajny , dobra jakość w atrakcyjnej cenie, na pewno zostanie ze mną na dłużej. Serdecznie polecam fankom chłodnego blondu bez żółtych refleksów !
    Zalety:
    • skutecznie likwiduje żółte refleksy
    • po umyciu włosy dobrze się rozczesują
    • opakowanie z pompką
    Wady:
    • moim zdaniem bark