Serum do twarzy

Avant Skincare 8 Hour Anti-Oxidising and Retexturing Hyaluronic Facial Serum Antyoksydacyjne serum do twarzy

matii33
    27 października 2024 o 17:26
    Wyczuwalne nawilżenie
    Serum otrzymałam w jakimś kalendarzu kosmetycznym. Moje, jest w pojemności 30 ml. Avant to marka znana, ale dość droga. Ucieszyłam się, że będę mogła przetestować kosmetyk tej marki, bo raczej sama w standardowej cenie nie kupię. Serum ma leciutką konsystencję, która bardzo ładnie się rozprowadza po twarzy i ładnie wchłania. Zapach ma bardzo delikatny , prawie nie wyczuwalny a już na pewno nie przeszkadzający. Jest dość wydajne, ale czy warte swojej ceny ? Nie wiem - na pewno czułam, że cera jest nawilżona, jest mięciutka, zadbana, zdrowa, ale na pewno serum, nie zniwelowało moich przebarwień. Mam cerę sucha i często szukam kosmetyków nawilżających , to serum sprostało moim wymogom, ale niestety z uwagi na jego cenę raczej do niego nie wrócę.
    Zalety:
    • ładne nawilżenie
    • fajna leciutka konsystencja, zapach, wchłanialność produktu
    Wady:
    • dla mnie cena
    Kas95
    18 stycznia 2024 o 12:50
    Cudo
    Jest to tak rewelacyjne serum do twarzy że ciężko z niego zrezygnować. Konsystencje ma lejąca i otula skore. Skóra jest nawilżona i wygładzona. Można śmiało używać pod makijaż bo nic się nie roluje.
  • 8 lutego 2022 o 2:02
    Fajny produkt
    Wygodne opakowanie zdecydowanie ułatwia aplikację. Konsystencja jest zwarta, a mimo to produkt ładnie się rozsmarowuje i wchłania w skórę. Fajnie nawilża, nie podrażnia i nie uczula. Dobrze wygląda pod makijażem. Ogólnie same plusy, więc na pewno wrócę jeszcze do tego produktu :)
    Zalety:
    • Dobrze się wchłania
    • Dobrze nawilża
    Wady:
    • Nic :)
  • 29 listopada 2021 o 14:58
    Świetny
    Serum dostałam w prezencie .na co dzień pracuje w warunkach zmiennych , moja cera jest wymagająca z przebarwieniami już po kilku dniach stosowania zauważyłam że twarz jest rozświetlona i wygładzona.
    Zalety:
    • Szybko nawilża i redukuje zaczerwienienia