Pudry do twarzy

Joko Loose Power Rice Matujący puder ryżowy

Wszyx96
    25 kwietnia 2025 o 9:56
    Ten puder jest CUUUUUDOWNY!!!!
    Puder kupiłam w pod koniec Maja 2024roku, teraz mamy kwiecień/maj 2025 to był mój pierwszy puder wzięłam prywatnej drogerii na spróbowanie przepłaciłam bo zapłaciłam za niego 50 zł bez oryginalnego pudełka (w necie ok.30 zł). Po roku czasu zostało mi ponad pół opakowania. Nie umiem opisać jak ten puder dobrze trzyma makijaż używam razem z setting sprayem i to działa cuda,naprawdę do makijażu używam niewielką ilość. Już za nastolatki chciałam sobie kupić huda beauty, ale jednak przekonałam się że ten puder będzie ze mną do końca mojego życia (o ile go nie wycofają ze sprzedaży). Naprawdę uwielbiam ten puder i nie zamienię go na nic innego !!!❤️❤️❤️❤️
    Zalety:
    • Idealnie matuje, scala makijaż, pod okiem robi dobra robotę mimo że jestem wymagająca lubię subtelne makijaże .
    Wady:
    • Troszkę jak przechyle opakowanie to za dużo mi się sypnie, ale to nic przejadę pędzelkiem parę razy wlatuje z powrotem do środka.
    • Nic bym nie zmieniła.
    Ann9555
    4 października 2023 o 10:34
    Radzi sobie super przy skórze mieszanej
    Puder kupiłam na tzw. wypróbowanie. Produkt zamknięty w kartoniku, za co duży plus bo może ciężej żeby ktos do niego w sklepie pchał łapki, W kartoniku znajduje się plastikowe, solidne . kwadratowe opakowanie. Opakowanie zawiera drobną siateczkę, która mi osobiście super odpowiada, ale wiem, że nie wszyscy sa jej zwolennikiem. Dzięki niej pudru po prostu łatwiej się używa. Trzeba zauważyć , że mamy tutaj bardzo dużą pojemność za bardzo przystępną cenę. Puder nie posiada zapachu, jest bardzo drobno zmielony. Czy bieli? Według mnie każdy puder ryżowy zostawia delikatną białą poświatę, ale ten nie tworzy nam efektu ducha na twarzy. Szybko się wtapia w odcień skóry. Ponadto jest bardzo wydajny. Nie podkreśla suchości i nie wchodzi w załamania. U mnie sprawdził sie nawet pod okiem. I najważniejsze nie daje efektu płaskiego matu, ale jednak trzyma skórę w ryzach przez cały dzień. Ja osobiście mam z tym ogromny problem, bo jestem posiadaczka skóry mieszanej , której strefa T wyświeca się bardzo szybko, a przy użyciu tego pudru nie potrzebuje poprawek przez długie godziny. Jednym słowem żałuję, że nie trafiłam na niego i go nie wypróbowałam go wcześniej.
    • drobno zmielony
    • nie tworzy efektu ducha (nie bieli)
    • nadaje się nawet pod oczy
    • nie wchodzi w załamania
    • utrzymuje mat na buzi przez długie godziny
    Eulina
    12 stycznia 2023 o 15:01
    Godny zastępca pudru od Golden Rose
    Moja skóra ma tendencję do przetłuszczania, przez co nie wyobrażam sobie nie użycia pudru matującego, który utrwaliłby makijaż i pomógł mu dłużej pozostać w dobrym stanie. Wypróbowałam wiele pudrów, ale moim faworytem przez długi czas był puder sypki od Golden Rose. Na puder ryżowy od Joko trafiłam przy okazji, bo była na niego promocja i cieszę się, że na niego trafiłam, bo okazał się świetny. Coś, co dla mnie było najważniejsze, to fakt, że puder świetnie matuje i utrwala makijaż. Cera nawet jak zaczyna się delikatnie wyświecać, nie wygląda nieestetycznie. Błyszczenie jest satynowe- nie jest wyrzutem sebum. Puder dobrze stapia się z cerą. Po nałożeniu delikatnie bieli, ale po chwili stapia się z fluidem. Świetnie trzymają się na nim zarówno bronzer jak i róż. Skóra wygląda na gładką. Puder nie wysusza. Jeśli chodzi o opakowanie to jest ono eleganckie. W środku ma siateczkę, która u mnie akurat różnie się sprawdza. Czasem zdarzy mi się nabrać za dużo kosmetyku, czasem się coś wysypie. Zdecydowanie wolałabym zamkniecie uniemożliwiające wysypywaniu się kosmetyku. Nakrętka opakowania na początku sprawiała trudność przy otworzeniu, ale może ja trafiłam na taki egzemplarz. Podsumowując, szczerze polecam ten puder wszystkim cerom mieszanym i tłustym, bo jest fantastyczny i niedrogi.
  • 8 listopada 2022 o 11:08
    Bardzo polubiłam ten puder
    Żałuję, że trafiłam na ten puder dopiero teraz. Naprawdę świetnie sprawdza mi się do suchej cery, ponieważ nie podkreśla suchych skórek i wygładza pory. Nie zbiera się w liniach mimicznych i pod oczami, z czym zawsze miałam duży problem. Mat utrzymuje się cały dzień. Puder nie zmienia koloru, nie bieli i ładnie współgra z innymi kosmetykami na twarzy. Zdecydowanie polecam.
    Zalety:
    • trwałość
    • nie wysusza, nie podkreśla suchych skórek
    • nie zbiera się w zmarszczkach mimicznych i pod oczami
    • nie zmienia koloru
    • gładko zmielony
    • duża pojemność
  • 4 października 2022 o 19:50
    Świetny puder!
    Skusiłam się na ten puder ze względu na świetne promocje w drogerii Hebe. Ma prosty i przyjemny skład, elegancje i poręczne opakowanie z siateczką oraz...ogromną pojemność! Puder Joko ma aż 25g, co czyni gu lepszą opcją od słynnych pudrów Ecocery. Oczywiście produkt też świetnie matuje moją mieszaną, przetłuszczającą się w strefie T cerę. Nie wysusza, nie daje efektu suchości kredy. Jego stosunek pojemności do ceny i efektu jaki daje pobija wszystko!
    Zalety:
    • pojemność, cena, dostępność, wydajność, opakowanie