Szampony do włosów

Theorie Sage Monoi & Buriti Glossing Shampoo Szampon nabłyszczający

• 6 września 2022 o 22:38
    Jestem pod jego wrażeniem
    Zacznę od tego, że butelka prezentuje się pięknie. Produkt ma zapach cytrusowy, mega przyjemny. Dokładnie myje włosy i skórę głowy, nie podrażniając jej. Szampon jest wydajny. Intensywnie się pieni. Nie obciąża. Nawilża włosy. Pięknie się po nim błyszczą. Rewelacja! Wydobywa refleksy blondu. Rzadko się zdarza, by moje włosy po jakimś szamponie lśniły, ale ten naprawdę wydobywa ich naturalny blask.
  • 2 stycznia 2022 o 21:01
    Lubię ten szampon
    Linia ta jest bogata w olejki monoi, buriti, szałwiowy, kokosowy, olejki z pestek winogron oraz proteiny keratynowe. Emolienty wnikają w głąb struktury włosa, wygładzając łuskę włosa dla nieskazitelnego wykończenia. Szampon: *ładny zapach *przyjemna, kremowa, dość gęsta konsystencja *przy drugim myciu szampon pieni się tak jak lubię *oczyszcza skórę i włosy *nie podrażnia skóry głowy i nie powoduje swędzenia oraz łupieżu *nie wysusza włosów *włosy są miękkie i błyszczące Szampon fajnie działa z odżywka tej samej serii
  • 28 grudnia 2021 o 19:38
    Włosy u nasady jak po odżywce, a skóra głowy dłużej świeża
    Odkąd szampon ten znalazł się w moich rękach cały czas wywierał na mnie dobre wrażenie! Począwszy od solidnego i wygodnego opakowania - buteleczki z pompką, która dozuje idealnie wymierzoną ilość kosmetyku. Butelka nie wgniata się, a naklejka nie moknie ani się nie zdziera. Nie byłabym sobą gdybym od razu nie sprawdziła zapachu. Jest cudowny, bardzo rzadko spotyka się tego typu zapachy w kosmetykach! Prawdziwa aromaterapia. Szampon ma dość gęstą i kremową konsystencję, koloru jasnożółtego. Według mnie dobrze się pieni. Nie trzeba używać kubeczka spieniającego, wystarczą nasze dłonie. Nie ma problemu z rozprowadzeniem go na włosach. Zawsze myję głowę dwukrotnie, za drugim razem zostawiam pianę na kilka minut. Z racji, że szampon świetnie się pieni, masowanie skóry głowy staje się przyjemne i nie powoduje dyskomfortu. Szampon spełnia swoje zadanie znakomicie. Skóra po użyciu jest zawsze świeża i czysta, nie wysusza ani nie podrażnia mojej skóry. Przy innych szamponach często odczuwałam swędzenie, a tu nie miałam takiego problemu. Przyznam także, że włosy u nasady po umyciu były w dotyku tak śliskie, błyszczące i delikatne jakbym użyła w tym miejscu odżywki! Żałuję jedynie, że ten piękny zapach szamponu tak krótko czuję po umyciu na moich włosach :( Podczas używania tego szamponu zauważyłam, że moja skóra głowy trochę wolniej się przetłuszcza. Myślę, że jego działanie pielęgnujące jak i myjące oraz super wydajność to coś co pokochacie :D
    Zalety:
    • interesujący zapach
    • solidne i wygodne opakowanie z pompką
    • wydajny, dobrze się pieni
    • nie podrażnia i nie wysusza skóry
    • przedłużał u mnie świeżość
    Wady:
    • dość wysoka cena
    • zapach znika po umyciu włosów
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    Iccgk
    21 grudnia 2021 o 18:17
    Bardzo dobry szampon
    Szampon stosowałam wraz z odżywką z tej samej serii i muszę przyznać, że zestaw sprawdził się naprawdę dobrze. Niewielka ilość produktu wystarczy, by skutecznie umyć włosy. Widać lekkie nabłyszczenie, chociaz na ogół nie mam problemu z pozbawionymi blasku włosami. Martwiłam się, że może spotkać mnie problem przyklapniętych włosów, z ktorym walczę i niestety większość kosmetyków zostaje z tego powodu zdyskwalifikowana. Ten szampon jednak podołał i nie obciążył nadmiernie. Generalnie jestem bardzo zadowolona i cieszę sie, że spróbowałam tego zestawu:)
    Otrzymałam do testów od marki/producenta