Szampony do włosów

Herbal Essences Bio:renew, Real Botanicals, Potent Aloe & Hemp, Repair & Smooth Shampoo Szampon do włosów `Regeneracja i wygładzenie`

Nasi użytkownicy zostawili 171 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 25 marca 2025 o 19:33
    Najlepszy delikatny szampon
    Jak kiedyś wycofają ten szampon to będę zrozpaczona. Odkąd go odkryłam nie mogę znaleźć godny zamiennik. Szampon jest delikatny, naturalny a przy tym super się pieni. Moje włosy są dzięki niemu bardzo świeże.
    Zalety:
    • Doskonale się pieni, delikatny produkt
  • 25 lutego 2025 o 0:22
    Ziołowy szampon
    Ten szampon pachnie pięknie ziołowo. Bardzo lubię tego typu nuty zapachowe w kosmetykach, a w szamponach to w szczególności. Ten szampon dobrze myje włosy, jednakże po jego zastosowaniu nie zauważyłam, by moje włosy były zregenerowane i wygładzone. Wręcz przeciwnie, włosy po osuszeniu są suche i matowe. Brak im blasku po prostu... Dlatego też, nie jestem zbytnio zadowolona z tego produktu. Liczyłam na lepsze efekty na swoich włosach. Sama aplikacja przebiega poprawnie. Konsystencja w porządku, szampon dobrze się pieni, lecz efekty nie są zadowalające... Nie zachęcam do zakupu.
    Zalety:
    • Ziołowy zapach
    • Konsystencja
    Wady:
    • Nie regeneruje
    • Nie wygładza
    • Włosy są matowe i suche
    • Słaba jakość
  • 20 lutego 2025 o 20:37
    Bardzo fajny
    Szampon do włosów aloesowy jest naturalny, ma delikatne składniki które myją skóra głowy i pielęgnują włosy , delikatny zapach , nie podrażnia skóry nie uczula . włosy są dość świeże i odżywione . Mój ulubiony szampon jako tani szampon. Polecam. Konsystencja jest leista.
  • 16 listopada 2024 o 12:40
    BARDZO zadowolona
    to mój absolutny ulubieniec od dłuższego czasu! Uwielbiam go za to, jak świetnie oczyszcza włosy, nie powodując przy tym nadmiernego przetłuszczania. Jest niesamowicie wydajny – wystarczy odrobina, żeby dobrze się pienił, co dodatkowo czyni go bardzo ekonomicznym w użyciu. Zawsze zachwyca mnie jego delikatny, naturalny zapach, który sprawia, że mycie włosów to czysta przyjemność. Szkoda tylko, że nie mogę go już znaleźć w Rossmannie – to dla mnie ogromny minus, bo był tam zawsze łatwo dostępny. Mam nadzieję, że pojawi się z powrotem! ????
    Zalety:
    • Doskonałe oczyszczanie – skutecznie usuwa zanieczyszczenia, bez obciążania włosów.
    • Zapobieganie przetłuszczaniu – włosy dłużej pozostają świeże.
    • Wysoka wydajność – wystarczy niewielka ilość, aby dokładnie umyć włosy.
    • Dobra pianotwórczość – szybko się pieni, co ułatwia aplikację.
    • Delikatny, naturalny zapach – sprawia, że mycie włosów to przyjemność.
    • Gładkość i miękkość włosów – zapewnia efekt nawilżenia i regeneracji.
    • Naturalny skład – wzbogacony o aloes i konopie dla lepszej pielęgnacji.
    • Uniwersalność – odpowiedni dla różnych typów włosów.
  • 27 kwietnia 2024 o 21:57
    Pląta i wysusza włosy
    Kupiłam zachęcona dobrym składem i dobrymi opiniami. Mam włosy do ramion, delikatne, cienkie z tendencją do przetłuszczania. Lubię szampony dobrze oczyszczające, ale z tym coś jest nie tak. Przed każdym myciem czeszę włosy. Szampon dobrze się pieni, ale ciężko go zmyć, strasznie plącze włosy i mam wrażenie, że nie domywa - pomimo wielokrotnego spłukiwania wodą, włosy są po nim takie dziwne oblepione. Dawałam mu kilka razy szansę, ale nie sprawdził się u mnie.
    Zalety:
    • dobry skład
    Wady:
    • plącze włosy
    • ciężko go domyć
    • wysusza włosy
    • włosy są tak dziwnie oblepione