Farby do włosów

Syoss Professional Performance, Krem trwale koloryzujący

Syoss Farba do włosów 4-1 Średni Brąz
Syoss Permanent Coloration
Syoss 4-1 średni Brąz

Nasi użytkownicy zostawili 154 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 lipca 2023 o 17:30
    Najgorsza jaką miałam
    Farbę kupiłam w kolorze jasnego popielatego blondu. Kolor wyszedł żółty. Farba nieprzyjemnie pachnie. Po nałożeniu z tylu głowy piekła mnie strasznie skóra co nigdy mi się nie zdarzyło przy innych farbach. Okazało się że farba mi tak zniszczyła włosy że wyglądają jak siano a do tego strasznie wypadają. Nigdy nie miałam tak okropnej farby i przenigdy więcej jej nie kupię!
    Kag88
    1 października 2021 o 13:37
    mieszane uczucia
    przede wszystkim ten zapach to jakas masakra, ja jestem mocno wrazliwa na zapachy i ledwo dalam rade... chcialam od razu zmyc z glowy, ale sie jakos przemeczylam, tylko, ze nie bylo warto sie meczyc ... kolor bez polysku, taki sobie wyszedl
    Zalety:
    • wydajna farba
    • latwa aplikacja
    Wady:
    • okropny zapach
    • brak polysku na wlosach po farbowaniu
    Edith14
    25 września 2020 o 20:47
    4.2 Mahoniowy brąz
    Zacznę może od tego,że farbuję włosy odkąd pamiętam i kiedyś dość często zmieniałam kolor włosów.Miałam już praktycznie wszystko od jasnego blondu po czarny :P Przez ten jakże długi czas stosowałam wiele różnych farb,ale jakoś nigdy tej z Syossa. Więc stwierdziłam,że sobie ją. sprawdzę tym bardziej,że akurat była na nią promocja ;) Marka ta zawsze ogłasza się jako profesjonalna więc liczyłam na to,że spełni moje oczekiwania i będę z niej zadowolona...Niestety totalnie się zawiodłam i kupiłam ją po raz pierwszy jaki i ostatni. Po pierwsze farba ma bardzo rzadką konsystencję przez co pobrudziłam całą swoją łazienkę przy farbowaniu,dosłownie spływała mi z włosów. Po drugie kolor wyszedł mi inny niż oczekiwałam,bo fakt,że jest to mahoniowy brąz,ale brąz to brąz,a ten kolor który mi wyszedł był po prostu czerwony i z brązem to on nie ma nic wspólnego. Po trzecie kolor cały czas się wypłukiwał i wypłukiwał,normalnie żadna inna farba mi tak długo nie brudziła wanny podczas mycia głowy.Masakra jakaś. Wiem,że to czerwone kolory szybko blakną,bo już nie raz taki miałam tylko,że z innych marek i powiem Wam szczerze,że dla mnie już lepsza była "Joanna" którą zapewne wszyscy znają,bo jest dostępna za grosze. Nie wiem jak inne kolory oceniam mahoniowy brąz,ale mnie osobiście ten jeden raz absolutnie zniechęcił i na pewno już tej farby nie kupię.
    Zalety:
    • Nie zauważyłam
    Wady:
    • Zbyt rzadka konsystencja
    • Zupełnie inny kolor
    • Brudzi i wypłukuje się w nieskończoność
  • 7 maja 2020 o 19:28
    Oceniam Nową wersję 9_5 i 10_5
    Przy okazji ostatniej wizyty w Rossmanie zauważyłam że Syoss zmienił opakowanie-Teraz widnieje na nich czerwony napis "Do 10 tygodni intensywnego koloru i do 70% mniej złamanych wlosów". Nowe opakowanie kusi Nas pięknymi modelkami ze wspaniałymi odcieniami na głowe.Sięgnełam po 2 znajome mi już odcienie : -9_5 Mrożny Perłowy Blond -10-5 Blond LoS Angeles Oba kolory miałam już za czasów"dawnej"wersji więc chcialam zobaczyć czy faktycznie jest jakaś różnica. Przejdzmy do oceny: -Skład-bez zmian.Opakowanie sklad sie z tego co w poprzedniej wersji-buteleczka z emulsja rozwijajaca,tuba z kremem koloryzujacym ,odzywka rekawiczki.Standard. -Smród-jak był/tak jest.Okropny duszący zapach który roznosi się po całym domu. -Kolor.Jestem zaskoczona.Mrożny perłowy blond jest piękny-nie jest szaro/buro /popielaty.Nic z tych rzeczy.To piękny odcień o perłowej poświacie.Los Angeles jest równie ładny jednak zdecydowanie wpada w cieplejsze ,żółte tony.Oba kolory idealnie poradzily sobie z odrostami w kolorze mysiego blondu. -Trwałość-kolor nie wypłukał się tak szybko jak w przypadku "starej"wersji.Około 3 tygodnie wyglądał bardzo "świeżo". -Faktycznie zauważyłam mniej złamanych włosów.Przy spłukiwaniu włosy nie wypadały garściami.Nie zauważyłam jakiegoś wielkiego przesuszenia włosów. OGÓLNA OCENA -4+
    Wady:
    • Ten koszmarny ZAPACH....
  • 5 maja 2020 o 11:56
    Ok!
    Pierwszy raz kupiłam tę farbę, bo była w promocji postanowiłam spróbować. Farbuję włosy na czarno i sprawiłam sobie odcień granatowa czerń. Pomimo drażniącego zapachu jestem mile zaskoczona efektem. Konsystencja po rozrobieniu jest bardzo płynna w porównaniu z innymi farbami, ale okazała się wydajna, jedno opakowanie wystarczyło na odrosty i odświeżenie włosów do ramion. Kolor przepiękny ,mocny czarny pigment i granatowe refleksy ale nie takie rzucające się w oczy. Włosy są lśniące po paru myciach i nadal w ładnym odcieniu mocnej czerni. Trzeba tylko uważać przy farbowaniu na skórę, gdyż bardzo trudno zmyć ją (mnie zmyła się dopiero po trzech dniach) Ogólnie jestem bardzo zadowolona i napewno jeszcze ją kupię.
    Zalety:
    • Mocny pigment (czarny)
    • Wydajna
    • Kolor dlugotrwały
    • Lśniące włosy jeszcze po paru myciach