Action, Animal Favs Face Sheet Mask Collection (Zestaw maseczek w płachcie do twarzy)

0 HIT!
100 % kupi ponownie
Zdjęcia recenzentek
Zgłoś do moderacjiMasz w najbliższych planach miły wieczór z przyjaciółkami? Zadbajcie o cerę, dzięki opakowaniu z 10 maseczkami do twarzy. A co jest najlepsze: maseczki świetnie nadają się do selfie. Każda maseczka ma formę zwierzęcia. Który zwierzak pasuje najlepiej do której przyjaciółki?
10 maseczek w płachcie: 5 oczyszczających i 5 nawilżających. Każda z pięknym motywem zwierzęcym.
Cechy produktu
- Konsystencja
- materiałowa / w płatach
- Pojemność
- >100ml
Znasz skład tego produktu? Dodaj go do naszej bazy i twórz z nami KWC!
Recenzje 1
5 /5
25 marca 2022, o 21:35
Kupi ponownie
Używa produktu od: kilka miesięcy
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
W opakowaniu znajdziemy 10 maseczek w płachcie: 5 oczyszczających i 5 nawilżających.
Każda maseczka ma przepiękny nadruk w postaci zwierzątek.
Maseczki mocno są nasączone serum, dodatkowo w opakowaniu zostaje jeszcze bardzo dużo serum, które nakładam na szyję i dekolt.
Maseczki nawilżające bardzo mocno nawilżają skórę. Cera staje się gładka, miękka w dotyku i błyszcząca. Produkt nie uczulił mnie, ani nie podrażnił.
Maseczki oczyszczające nawilżają i wygładzają skórę ale oczyszczenia nie zauważyłam. Również produkt mnie nie uczulił i nie podrażnił.
Jeśli komuś nie zależy na oczyszczeniu twarzy, to polecam. Jako zestaw masek mocno nawilżających i wygładzających sprawdza się idealnie.
ZALETY: ✳️ładne opakowanie
✳️śliczne nadruki na maskach
✳️dużo serum
✳️nawilżenie i wygładzenie
✳️cena
✳️dostępność
WADY: ❌brak oczyszczenia cery
produktów12
recenzji880