Maseczki w płachcie

Benton Snail Bee, High Content Mask Pack Maska w płachcie

Benton Snail Bee High Content
Benton Snail Bee High Content Mask Pack Maseczka w Płacie Wykonanym z Czystej Bawełny 1 szt.

• 18 listopada 2024 o 17:28
    Maseczka z cudownymi właściwościami jadu pszczelego
    Zaczne od tego że jestem miłośniczką masek w płachcie a w dodatku połączenie sluzu ślimaka z jadem pszczelim wydawało mi się dziwnym połączeniem więc stwierdziłam że przetestuje to cudo. Maseczka Benton Snail Bee High Content Mask Pack okazała się prawdziwym ratunkiem dla mojej skóry! Używałam jej w momentach, kiedy moja cera była przesuszona, podrażniona lub po prostu potrzebowała dodatkowej troski, i za każdym razem spełniała swoje zadanie. Dzięki zawartości śluzu ślimaka i jadu pszczelego, maseczka działa jak zastrzyk regeneracji dla skóry. Po jednym użyciu drobne zaczerwienienia i podrażnienia były mniej widoczne, a skóra wyglądała na zrewitalizowaną. Szczególnie doceniłam jej działanie po długim dniu lub ekspozycji na słońce – przynosiła ulgę i łagodziła podrażnienia. Skóra była dobrze nawilżona, ale nie tłusta, co jest dla mnie ogromnym plusem. Esencja ma lekką konsystencję, która szybko się wchłania i nie zostawia lepkiej warstwy. Po zdjęciu płachty resztki produktu wmasowywałam w skórę i mogłam od razu kontynuować pielęgnację. Po regularnym stosowaniu zauważyłam, że cera stała się bardziej jednolita i promienna. Maseczka pomogła mi też z drobnymi przebarwieniami – choć efekt nie był natychmiastowy, przy systematycznym używaniu zauważyłam poprawę. Sama płachta jest cienka, dobrze nasączona i idealnie dopasowuje się do twarzy. Maska nie przesuwa się i nie ocieka, co pozwala na komfortowe noszenie nawet przez 20 minut.
    • Jakość
    • Wykonanie
    • Nasączenie
  • 15 października 2023 o 17:29
    Jedna z lepszych. Wracam regularnie.
    Używam systematycznie masek nawilżających w płacie Benton, firma należy do moich 3 top firm masek w przystępnych cenach. Widzę dużą różnicę w wyglądzie twarzy. Masek używam regularnie 1-3 razy w tygodniu. Firmy koreańskie świetnie się sprawdzają. Maska jest dobrze przylega do twarzy, jest świetnie skrojona. Esencja jest bogata w składniki odżywcze, nawilżające, przeciwstarzeniowe. Po aplikacji skórą jest gładka, sprężysta, dobrze nawilżona, nawodniona. Po aplikacji od razu czuję ulgę. Maska regeneruje skórę, łagodzi zaczerwienienia, pomaga goić niedoskonałości, świetnie się sprawdza w trakcie kuracji dermatologicznych. Wracam regularnie do tego produktu. Polecam.
    Zalety:
    • nawilża
    • regeneruje
    • działa przeciwstarzeniowo
    • przeciwdziała niedoskonałościom
    • niweluje zaczerwienienia
  • 23 sierpnia 2023 o 20:02
    Uwielbiam tę maskę
    Uwielbiam maskę jednorazową Używam przed ważnymi okazjami kiedy chcę, żeby makijaż pięknie wyglądał na skórze. Fantastyczna po podróży jako zastrzyk nawilżenia i rozświetlenia.
    VeezMK
    14 kwietnia 2023 o 10:14
    Mój hit
    Przed trafieniem na maskę Bentona wypróbowałam całkiem sporo masek drogeryjnych. Mam skórę suchą i szukałam takiej, która idealnie nawilży i ukoi ją. Kluczowy jest też dla mnie skład - lubię naturalne kosmetyki. Opakowanie i konsystencja: Maska jest świetnie wycięta, super dopasowuje się do twarzy. Jest mocno nasączona. Esencję, która zostaje w opakowaniu zawsze wcieram z balsamem w ciało. Zapach delikatny, dla mnie przyjemny. Działanie: Przed nałożeniem maski wykonuje w domu peeling kawitacyjny. Zauważyłam, że to połączenie jest rewelacyjne. Peeling pozwala na jeszcze lepsze wchłanianie się składników i lepsze nawilżenie. Maskę trzymam nieco dłużej niż zaleca producent, jest mocno nasączona. Skóra po użyciu tej maski jest wyraźnie nawilżona, ukojona. Pryszcze i zaskórniki są złagodzone. Skóra i okolice oka są miłe w dotyku. Taki efekt utrzymuje się u mnie kilka dni. Podsumowanie: Nie wyobrażam sobie mojej pielęgnacji bez tej maski. Ma rewelacyjny skład i działanie. Cena regularna jest dość wysoka, ale ja zawsze poluję na przeceny i wówczas robię większe zaopatrzenie. Przy takim składzie cena jest zrozumiała.
    Zalety:
    • działanie
    • świetnie wycięta i mocno nasączona
    Wady:
    • dostępność, ale czasami pojawia się w Hebe
  • 21 marca 2022 o 9:31
    Wspaniała
    Jeśli cały czas zastanawiasz się nad zakupem i szukasz opinii to już dłużej się nie zastanawiaj tylko ją kup, a potem podziękujesz ;) Nie dość, że maska nawilża, odżywia i wygładza skórę to jeszcze redukuje niedoskonałości i rozjaśnia blizny po nich. Jest to pierwsza maska, której użyłam wieczorem, a rano stanęłam przed lustrem i zastanawiałam się czy już się obudziłam, czy może to mi się śni - tak widoczne były zmiany na mojej twarzy. Z całego serducha polecam! Edit: Zużyłam już kilkanaście sztuk z regularnością raz na tydzień i zachwyca za każdym razem tak samo. Jak dla mnie jest to numer 1 wśród masek w płachcie, a użyłam ich w swym życiu mnóstwo :)
    Zalety:
    • Widoczne działanie na skórę już przy pierwszym użyciu.
    Wady:
    • Może trochę kapać po nałożeniu na twarz.

Zobacz także inne Maseczki w płachcie