Serum do włosów

L'Oreal Paris Elseve, Hyaluron Plump, Serum nawilżająco-wypełniające

Bodyland.pl
Loreal L''Oréal - ELSEVE - HYALURON PLUMP - Nawilżająco-wypełniające serum do włosów - Bez spłukiwania - 150 ml
Loreal Elseve Hyaluron Plump Serum do Włosów 150ml
Elseve Hyaluron Plump Serum do włosów 150 ml

Nasi użytkownicy zostawili 337 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 30 marca 2025 o 19:00
    moje ulubione serum nawilżające
    To zdecydowanie moje ulubione serum, które stosowałam przez długi czas! Miało nieziemski zapach, który naprawdę długo utrzymywał się na włosach, co sprawiało, że czułam się jakbym wyszła z salonu fryzjerskiego. Opakowanie z atomizerem to ogromny plus – było bardzo wygodne, ponieważ równomiernie rozpylało produkt, nie straczkując, i naprawdę ciężko było przesadzić z ilością, nawet na cienkich włosach. Używałam go głównie do ułatwienia rozczesywania i uzyskania efektu tafli na włosach – serum działało rewelacyjnie, nadając im gładkość i połysk, bez efektu obciążenia. Włosy po nim były miękkie, lekkie i pełne blasku, co naprawdę mnie zachwycało. Dodatkowo, nie pozostawiało tłustego filmu na włosach, więc pasma były lśniące, ale jednocześnie nie wyglądały na przeciążone produktem. Kolejną zaletą było to, że produkt był wydajny, a bardzo mała ilość wystarczała, żeby uzyskać świetny efekt. Byłam bardzo zadowolona z tego serum, bo dawało moje włosy efekt, który uwielbiałam. To dla mnie absolutny must-have w codziennej pielęgnacji, szczególnie jeśli zależało mi na nawilżeniu i gładkości włosów, które wyglądały zdrowo i lśniąco przez cały dzień, a dodatkowo ma bardzo przystępną cenę :)
    Zalety:
    • Niezwykle przyjemny zapach, który długo utrzymywał się na włosach
    • Wygodne opakowanie z atomizerem – równomiernie rozpylało produkt, łatwo go dozować
    • Nawilżało, wygładzało i nadawało efekt tafli bez obciążania włosów
    • Bardzo wydajne – mała ilość wystarczała na całe włosy
    • Włosy były miękkie, lśniące i łatwiejsze do rozczesania
  • 13 marca 2025 o 14:40
    Zapach zielonego jabłuszka jest najmocniejszym punktem tego serum
    Głośno było (i jest) o Hyaluron Plump od Elseve. Wizaż też któregoś razu zorganizował rozdanie wielkich zestawów z trzech linii wywodzących się z hasła "Szampon to za mało". W reklamie produktów brała udział jedna z guru włosomaniaczek, a ponieważ kojarzę tę rudowłosą piękność, to tym bardziej skupiłam moją uwagę. Moje zgłoszenie najwidoczniej nikogo nie przekonało, skoro wybrany przeze mnie zestaw (to nie był Hyaluron) nie został mi przesłany. Z tej serii znam tylko to serum nawilżająco-wypełniające i... zachwycona nie jestem. Powiedziałabym nawet, że ten produkt zniechęca mnie do testowania reszty... dlatego spośród trzech propozycji od Wizażu, zastanawiałam się pomiędzy dwoma, a tego nie brałam pod uwagę. :( Niektóre panie oceniają to serum jako "najgorszy produkt z serii", więc być może skuszę się na jakąś maskę... (moje przesuszone włosy bezwzględnie potrzebują nawilżenia), z drugiej zaś strony słyszę głosy, że to "najlepszy produkt z serii"... no więc jak? Komu ufać? :D Serum kupiłam w Rossmannie. Akurat "Hyalurony" były objęte promocją. Pomyślałam: "szampon - ponoć dobry, ale przecież mam czym myć włosy, maskę też mam; odżywka? po co mi kolejna odżywka? to coś z dzióbkiem nie wygląda na coś, czego bym bardzo potrzebowała..." więc zdecydowałam się na serum w mgiełce - prosta forma podania daje szansę, że będę stosować produkt regularnie. Fiolet ma niezwykłą moc przyciągania mojej uwagi - to jeden z moich ulubionych kolorów, jest ciężki i trudny, ale odcień przypisany rodzinie Hyaluron Plump sprawia wrażenie sennej lekkości przez to rozwodnienie. Bajka! <3 Złapałam smukłą buteleczkę i poszłam z nią do kasy. Buteleczka, jak mówiłam, wygląda ładnie, ale nie mówiłam, że pochodzi z recyklingu. Napisy są krzykliwe - jak to w Elsevach, ale delikatny kolor z perłowym połyskiem łagodzi odbiór. Całość dopełnia srebrny atomizer schowany pod srebrną zatyczką. Jeśli jesteśmy przy tym, to od razu mówię, że działa bez zarzutu, lekko i sprawnie rozpyla idealną ilość mgiełki. A pachnie obłędnie! Dlaczego nikt nie zwrócił uwagi na to, że pachnie zielonym jabłkiem?! :D Chociaż z moich włosów zapachy odżywek czy masek z reguły szybko ulatują, ten tu trzyma się ich jak rzep psiego ogona! Intensywnie, długotrwale i... nie przesadziłabym, gdybym powiedziała, że można go potraktować jak perfumy do włosów, bo dokładnie tak się zachowuje, pozostawiając za sobą ogon. Gdybym miała kupić produkt jeszcze raz to za ten genialny jabłuszkowy zapach (to możliwe). No bo z działaniem jest... średniawo... Moje włosy są wymagające: dosyć gęste (dosyć - bo trochę ich ostatnio powypadało), ale cienkie, delikatne i lekkie, łatwo je zatem obciążyć. Ponadto są suche, wysoko porowate, niestety zniszczone koloryzacjami i dekoloryzacją. To serum potrafi je obciążyć. Aplikuję je tylko na umyte, wilgotne włosy, tuż przed suszeniem - i to w niewielkich dawkach, bo jest bardzo wydajne. Ułatwia rozczesywanie. Nie polecam spryskiwać suchych włosów, wbrew poleceniom producenta, bo formuła skleja i strączkuje włosy. W nadmiernej ilości, zamiast wygładzać, to je puszy. Źle użyte pogarsza stan włosów - stają się spuszone, twarde, sztywne, nieprzyjemne w dotyku... Fe! A dobrze użyte? Nie powala - ot, pięknie pachnie, a zapach utrzymuje się przez cały dzień, no i jest przydatne przy rozczesywaniu włosów na mokro. Reasumując: prawdopodobnie jeszcze kupię to serum, gdy będzie w promocji - ale w charakterze mgiełki zapachowej. I rozczesywacza. Nie zauważyłam poprawy kondycji moich włosów... powiedziałabym nawet, że pielęgnacja z tym serum nie należy do udanych... Stąd te dwie gwiazdki. OCENY: Wydajność: ★★★★★ Zapach: ★★★★★ Opakowanie: ★★★★ Stosunek ceny do jakości: ★ Zgodność opisu producenta: ★★ PRODUKT: ★★
    Kar_sz
    12 stycznia 2025 o 11:55
    Jestem zaskoczona
    Moje włosy są raczej suche, w dodatku podatne na kręcenie się i puszenie, a to serum ku mojemu zdziwieniu zdaje egzamin. Stosuję je różnie, czasami na suche, czasami na mokre włosy i w obu przypadkach sprawdza się fantastycznie. Widocznie wygładza i dodaje włosom blasku. Są miękkie i przyjemne w dotyku. Podkręca i ujarzmia moje fale. Łatwość aplikacji, forma spray'u bardzo mi odpowiada. Ma przyjemny zapach. Lekkie plastikowe opakowanie. Przystępna cena.
    Link123
    19 listopada 2024 o 23:40
    Jeden z ulubieńców!
    Serum zamknięte w bardzo wygodnej buteleczce z atomizerem, bardzo wygodnie się je aplikuje. Przy moich cienkich, długich włosach bardzo łatwo o obciążenie, jednak ten produkt w tej kwestii zdecydowanie nie zawiódł. Sprawdza się na dzień jak i na noc jako dodatkowe zabezpieczenie przed snem i obcieraniem o poduszkę. Pomaga w rozczesywaniu. Po zastosowaniu widać wyraźne wygładzenie i zdrowy błysk. Przepięknie pachnie, zapach utrzymuje się dosyć długo, szczególnie jeżeli użyje również maski z tej serii. Na pewno kupię ponownie!
    Zalety:
    • Niska cena
    Wady:
  • 20 października 2024 o 23:52
    Jestem pod wrażeniem
    L`Oreal Paris Elseve, Hyaluron Plump, Serum nawilżająco - wypełniające nadały włosom nawilżenia sprężystości ma ładny delikaty zapach, łatwo się aplikuje na włosy bardzo długo produkt się utrzymywał na moich włosach co mi się to spodobało polecilam już moim znajomym ja sama już zakupiłam kolejne na zapas.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl