Żele pod prysznic

Isana Duschgel Cocos-Wasser Żel pod prysznic `Woda kokosowa`

• 11 kwietnia 2025 o 0:10
    Zapach wakacji
    Piękny, swiezy zapach. Pachnie wakacjami pod palmą. ;) Dobrze się pieni i jest nawet wydajny, co mnie zaskoczyło. Konsystencja rzadszego żelka. Fajny żel, gdyby był dostępny to kupiłabym może ponownie.
    SandriQ
    8 sierpnia 2023 o 17:35
    Kokosowa odskocznia
    Tym razem spośród ogromnej oferty Isany,marki własnej Rossmann wybrałam produkt pod prysznic. Kupujemy go w poręcznej,plastikowej butelce w opływowym kształcie o pojemności 250 ml. Jest transparentna,ale plastik jest lekko przyciemniony.Tworzywo jest sztywne przez co do końca utrzymuje swój kształt,ale na tyle giętkie,że produkt łatwo wydobyć. Opakowanie zakończone jest niebieską zatyczką z klapką,którą się nie odkręca,ale w razie potrzeby daje się wyciągnąć,żeby np.wypłukać resztki i zużyć do końca produkt bez marnowania.Dobrze przylega do szyjki i zabezpiecza zawartość. W głównej części pojemnik posiada etykietę pasującą do niej kolorystycznie.Widnieje na niej zachęcająca grafika z kokosem oraz ozdobne napisy. Z tyłu natomiast jest kolejna etykieta z opisami w tym nalepka w polskim języku. Kosmetyk to propozycja wegańska. Jego PAO wynosi rok,jest to wystarczajaco długo,ale brakuje daty ważności. Może być stosowany również przez osoby ze skórą wrażliwą. Jego skład nie zawiera substancji,których unikam ze względu na ich złą sławę,ale opiera się na silnym detergencie SLS.Za mało jest jak dla mnie również ekstraktów roślinnych,które bardzo cenię. Opakowanie pozwala śledzić zużycie,bo widzimy wnętrze w całej okazałości. Żel jest przeźroczysty,ale można dostrzec jego delikatnie,niebieską poświatę.Konsystencją nie różni się od produktów tego typu-jest lejąca,luźna, żelowa. Pachnie przyjemnie,rzeczywiście wyczuwa się kokosową nutę,ale nie jest to typowy kokos do którego jestem przyzwyczajona.Jest słodki,świeży,nie wiem czemu kojarzy mi się z masłem kakaowym- podoba mi się. Kosmetyk ładnie się pieni,nie jest to jakaś mocna piana,ale wystarczająca. Daje poczucie czystej,odświeżonej i pachnącej skóry wraz z odprężającym zapachem dla zmysłów. Pozostawia skórę miękką,ale naskórek i tak potrzebował balsamu zaraz po kąpieli,więc żadnego nawilżenia nie zauważyłam. Ciekawa propozycja,ekonomiczna i pozwalająca się odprężyć. Wydajność na przeciętnym poziomie,łatwy do kupienia w każdym Rossmannie.
    Zalety:
    • Cena❤️
    • Opakowanie ❤️
    • Dostępność❤️
    • Zapach❤️
    • Oczyszcza i odświeża❤️
    Wady:
    • Nie nawilża????
    Ata77
    3 marca 2022 o 13:28
    Polecam
    Nowość od Isany. Przyzwyczaiłam się do niskich cen tej marki, ten produkt jest nieco droższy od podstawowej linii w tej kategorii, ale to nadal dobra, przystępna cena. Pięknie pachnie kokoskiem o ile ktoś lubi takie zapachy. Bardzo dobrze się pieni, wystarczy odrobina, jest dość wydajny. Czy doskonale nawilża ? Ciężko mi powiedzieć, bo po prysznicu używam balsamu. W marce Isana lubię dodatkowo to , że jest vegan friendly. Polecam.
  • 7 lutego 2022 o 16:53
    Kokosowy zawrót głowy!
    Kolejna nowość do kąpieli marki ISANA obok której nie sposób przejść obojętnie. W porównaniu do wersji standardowej, żele pod prysznic z tej serii cechuje zdecydowanie bardziej intensywne działanie pielęgnacyjne. Żel pod prysznic z wodą kokosową zamknięty jest w estetycznej i poręcznej buteleczce. Ma przezroczystą, dość gęstą konsystencję - wystarczy jego niewielka ilość, aby się dobrze spienił i rozprowadził po całym ciele. Jedną z wielu zalet tego produktu jest słodki zapach wody kokosowej, który rozpieszcza ciało i zmysły. Kosmetyk w pełni spełnia swoje zadanie - dobrze oczyszcza skórę, jednocześnie ją pielęgnuje - po myciu skóra jest nawilżona, miękka i gładka. Dodatkowo, produkt jest bardzo wydajny i przystępny cenowo. Polecam, koniecznie musicie go wypróbować!

Zobacz także inne Żele pod prysznic