Suche szampony

Wella Wellaflex, 10-in-1 Wild Berry Touch Dry Shampoo Suchy szampon do włosów

Wella Wellaflex Wild Berry
Bodyland.pl
Wella Wellaflex Wild Berry - suchy szampon 180ml

mm2991
    21 lipca 2024 o 18:12
    Przeciętny
    Suchy szampon kupiłam przed wyjazdem - wybór był na szybko. Opakowanie ładne, szata graficzna przyjemna dla oka, informacje czytelne. Suchy szampon charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem oraz tym że nie bieli, nie zostawia białego proszku . Suchy szampon ma dość duży atomizer, łatwo się rozpyla, jest delikatny i zdecydowanie trzeba go użyć więcej niż innych tego typu produktów - przez to jest średnio wydajny. Dobrze odświeża włosy i przedłuża im świeżość. Produkt nie skleja włosów oraz łatwo się wyczesuje.
  • 11 maja 2024 o 7:05
    Bardzo słaby
    Jest to zdecydowanie najgorszy suchy szampon jaki miałam. Efekt jest bardzo słaby, włosy sztywne, sklejone. Na plus jego zapach, no ale nie o to w tym chodziło... Na pewno do niego nie wrócę. Dużo lepszy i tańszy jest suchy szampon z Isany..
    Drogeria Super-Pharm
  • 13 lutego 2024 o 15:03
    Super szampon
    Bardzo fajny ten suchy szampon, ma świetny zapach i prawie nie zostawia białego śladu :) Polecam! Jego formuła jest lekka i efektywnie absorbuje nadmiar sebum, pozostawiając włosy świeże i pełne objętości przez cały dzień. Nie tylko odświeża fryzurę bez konieczności użycia wody, ale również dodaje włosom pięknej, subtelnego blasku. Jest bardzo wygodny w użyciu, szczególnie w sytuacjach, gdy jesteśmy w pośpiechu lub poza domem. Opakowanie jest również praktyczne i łatwe do zabrania w podróż.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 1 grudnia 2023 o 23:33
    nie jest to coś co bym ponownie kupiła
    miałam różne suche szampony ale jednak musze też przyznać że nie jest to najlepszy produkt tego typu jaki miałam. niestety ale dość długo trzeba czekac na rezultaty po pryskaniu włosów. dodatkowo skóra mnie lekko swędzi po nim. zapach jest ładny, butelka również, ale oczekiwałam czegoś więcej. może u innych sprawdza się lepiej ale u mnie wypadał średnio.
    Maryy12
    19 czerwca 2023 o 16:51
    Najgorszy suchy szampon.
    Dość często stosuję suchy szampon. Bez obaw mogę stwierdzić, że właśnie ten jest najgorszy. Podczas aplikacji efektów nie widać wcale, dopiero po kilku minutach włosy sprawiają wrażenie odrobinę czystszych. Po użyciu włosy są tępe i ciężko je rozczesać, zapach produktu bardzo drażni. Wszystkie właściwości zapisane na etykiecie butelki nie spełniają swojej funkcji. Nie polecam.
    Wady:
    • Skleja włosy
    • Efekt mało widoczny
    • Drażniący zapach

Zobacz także inne Suche szampony