Żele pod prysznic

notino.pl
Bodyland.pl
hairstore.pl

• 1 marca 2025 o 14:28
    2 w 1 szampon do włosów i żel pod prysznic o pobudzającym zapachu drzewa cedrowego idealne dla każdego.
    Kolejny już sprawdzony produkt od rodzimej marki Yope, który na stałe zagościł w mojej łazience. Wygodną plastikowa tuba z zamknięciem na klik w niebieskim kolorze z grafiką goryla. Żel pod prysznic i szampon do włosów 2 w 1 idealny dla każdego kto ceni sobie wygodę i komfort podczas stosowania. Naturalny skład w 98% zachęca do zakupu oraz osoby chcące dbać o planetę ponieważ kupując produkt sądzisz drzewa razem z marka Yope. Produkt dostępny w sklepach, drogeriach i na stronie marki. Produkt odpowiedni dla wegan, przebadany dermatologicznie. Wszystkie niezbędne informacje dotyczące produktu zostały poddane na opakowaniu. Pojemność 250 ml idealna do zabrania w podróż. W składzie znajdziemy drzewo cedrowe, wetiwer, biofermentową wodę bambusową, roślinny silikon, chmiel, konopie, aloes, mech, masło murumuru. Bezbarwny żel o idealnej kondycji nie spływa z dłoni, odpowiednio się pieni, oczyszcza ciało bez podrażnień z wszelkich zanieczyszczeń. Włosy moje są rozjaśniane i suche oraz reszty domowników ciemne, przetłuszczające się oczyszcza w dobry i łagodny sposób. Wszyscy mamy miękkie, lśniące i gładkie włosy po umyciu nawet przez dwa dni. Produkt jest bardzo łagodny, skuteczny i pięknie pachnie, zapach odpowiedni dla kobiet i mężczyzn taki świeży, wyczuwalny jest aromat zielonych nut czysty i świeży, długo pozostaje wyczuwalny w łazience nieco krócej na włosach i ciele. Polecam wypróbować ♥️ sami zużyliśmy już kilkanaście opakowań od momentu gdy tylko pojawił się na rynku.
    Magy11
    18 lipca 2023 o 9:57
    Naturalnie
    Produkt kupiłam w rossmanie na promocji ponieważ potrzebowałam wielozadaniowego produktu na wyjazd, bo im mniej w kosmetyczce tym więcej miejsca w walizce. Opakowanie jest w porządku ponieważ tubką dobrze się pracuje w każdych warunkach. Problematycznym jest tylko fakt iż żel jest bardzo rzadki i trzeba uważać przy wyciskaniu by nie rozlać zbyt wiele. Zapach jest słabo wyczuwalny, ale to wybaczam bo choć lubię pachnące kosmetyki to przede wszystkim liczy się dla mnie naturalny skład. Jeśli chodzi o skuteczność to ciałko (nawet takiego słodkiego gorylka jak na opakowaniu) myje bardzo porządnie. Natomiast jeśli chodzi o skórę głowy i włosy to miałam takie wrażenie niedomycia, nie pieni się zbytnio i mycie włosów to takie bardziej mizianie. Miałam też problem z łupieżem po użyciu. W sytuacji awaryjnej jak basen czy wyjazd się sprawdzi ale na codzien polecam konkretniejsze szampony a gorylka tylko do ciałka.

Zobacz także inne Żele pod prysznic