Skóra, włosy, paznokcie

Aura Herbals Kolagen Rybi Naticol, Suplement diety włosy skóra paznokcie

e-ZikoApteka.pl
Aura Herbals Kolagen Rybi NatiCol - Włosy, Skóra, Paznokcie, kapsułki 60 szt. KOLTW
Aura Herbals Kolagen Rybi NatiCol Suplement Diety na Włosy Skórę Paznokcie 60 Kapsułek
notino.pl

Skuteczność:
  • 7 lutego 2025 o 23:40
    Aura Herbals Kolagen Rybi Naticol – Włosy, Skóra, Paznokcie*
    Od dłuższego czasu szukałam skutecznego suplementu, który pomógłby mi zadbać o kondycję włosów, skóry i paznokci. Po przeczytaniu wielu opinii i porównaniu składów zdecydowałam się na **Aura Herbals Kolagen Rybi Naticol**. Po kilku tygodniach stosowania mogę podzielić się swoimi spostrzeżeniami. Skład i właściwości Suplement zawiera wysokiej jakości hydrolizat kolagenu rybiego NatiCol®, który charakteryzuje się bardzo dobrą przyswajalnością dzięki niskiej masie cząsteczkowej. Dodatkowo w składzie znajdziemy biotynę, cynk, selen oraz witaminy C i E, które wspierają zdrowie skóry, włosów i paznokci. Szczególnie doceniam obecność witaminy C, która wspomaga produkcję kolagenu w organizmie, oraz selenu, który chroni komórki przed stresem oksydacyjnym. Efekty stosowania Po około miesiącu regularnego przyjmowania zauważyłam wyraźną poprawę stanu skóry – stała się bardziej nawilżona i elastyczna. Paznokcie, które wcześniej były łamliwe, teraz są mocniejsze i rosną szybciej. Jeśli chodzi o włosy, to choć efekty są mniej spektakularne, zauważyłam, że są bardziej lśniące i mniej wypadają. Myślę, że na pełne rezultaty trzeba poczekać nieco dłużej, ale już teraz widzę, że suplement działa. Forma i dawkowanie Kolagen występuje w formie kapsułek, co jest dla mnie bardzo wygodne. Zalecane dawkowanie to 2 kapsułki dziennie, co nie sprawia żadnych problemów. Opakowanie zawiera 60 kapsułek, czyli starcza na miesiąc stosowania. Cena suplementu jest przystępna, zwłaszcza jeśli porównamy ją z innymi produktami o podobnym składzie. W zależności od sklepu kosztuje około 35-40 zł za opakowanie, co uważam za rozsądne, biorąc pod uwagę jakość składników. Aura Herbals Kolagen Rybi Naticol to suplement, który naprawdę działa. Skład jest dobrze przemyślany, a efekty widoczne już po kilku tygodniach stosowania. Jeśli szukasz produktu, który kompleksowo zadba o Twoją skórę, włosy i paznokcie, to zdecydowanie warto go wypróbować. Ja na pewno zamówię go ponownie! Dedykuję 4 na 5, bo uważam, że efekty na włosy mogłyby być nieco bardziej widoczne, ale ogólnie jestem bardzo zadowolona
    • Skuteczność
    KardiaM
    23 sierpnia 2024 o 19:59
    Uzupełnienie codziennej pielęgnacji
    Dbam o zdrowie oraz wygląd przede wszystkim prowadząc zdrowy tryb życia, a suplementy traktuję jako uzupełnienie racjonalnej diety. Lubię stosować naprzemiennie różne preparaty, by móc je porównać. Nie miałam problemu z połykaniem kapsułek. Stosowałam kilka miesięcy i zauważyłam, że włosy wypadają w mniejszym stopniu, a na skórze pojawia się mniej niedoskonałości. Są to subtelne efekty i pewnie nakładają się na nie też inne czynniki, takie jak odżywianie i stosowanie kosmetyków. Produkt nie spowodował u mnie reakcji niepożądanych, Myślę, że będę powracać co jakiś czas :)
    • Skuteczność

Zobacz także inne Skóra, włosy, paznokcie