Konturówki do ust

Miyo Lip Contour Scriber Konturówka do ust Fudge 07 Fudge 1.2 g
Miyo Lip Contour Scriber

• 16 października 2024 o 13:30
    Lubię mimo wad
    Konturówki od Miyo posiadam w trzech kolorach: 01 cinnamon, 02 toffee i 10 lovesick. Spośród wymienionych nie miałam jeszcze okazji przetestować odcienia numer 10, natomiast pozostałych używam niemal codziennie. 01 i 02 to dość klasyczne nudziaki, które zwykle noszę w połączeniu z pomadką matową lub błyszczykiem, chociaż zdarza mi się również solo. Mają świetną pigmentację i są idealnie miękkie - gładko suną po ustach, ale się nie kruszą. Minusem jest niestety ich trwałość, ponieważ nie do końca zastygają, przez co już po 2-3 h ścierają się ze środka ust, pozostając na konturach. Mi osobiście w codziennym użytkowaniu to nie przeszkadza, natomiast na jakąś większą okazję wspomogłabym się produktem, który pozwoliłby przedłużyć ich trwałość. Dużym plusem jest spory wachlarz kolorów, gdzie każdy ma szansę znaleźć swój odcień.
    Zalety:
    • Kolory
    • Konsystencja
    Wady:
  • 24 maja 2024 o 14:34
    Nugat to na pewno nie jest
    Kupilam z.polecenia influ na YT. Jest to typowa drewniana, nie zastygajaca kredka, do temperowania. Jest dość miękka i śliska, nawet w miarę się trzyma na ustach ale szału nie ma. Zawiódł mnie bardzo kolor. Na ustach jest to nie twarzowy dla mnie wibrujący róż a nie piękny nude. Zakrętka bardzo licha, natychmiast pękła i produkt otwierał się w torebce. Za tą cenę myślę że lepsze sąkredki z GR, a za 15 zł dorwiecie już przyjemnie zastygające produkty z Catrice czy Pierre rene
  • 7 maja 2024 o 9:10
    nietrwała
    Oceniam kolor 06. Trochę neonowy brzoskwinio róż. Nałożona na całe usta jest nietrwała, znika z ust mimo braku jedzenia i picia. Po prostu wyparowuje. Nałożona na sam kontur trochę lepiej. Ale dalej to utrzymywanie nie jest długie. Konturówka jest do temperowania. Dość twarda, nakłada się trochę tępo ale kolor się w miarę transeferuje.
    Drogeria Super-Pharm
    Marza97
    9 lutego 2024 o 14:07
    Świetna!!!!!!
    Kupiłam kontorowkę od MIYO przypadkiem, dorzuciłam do zakupów aby nie musieć płacić za dostawę. No i jakże ja jestem w tym momencie zadowolona i zszokowana jak ten produkt jest DOBRY!! Kontorowka kosztowała mnie około 12 zł, mam ją w kolorze Nougat, typowy nudziak, piękny kolorek. Jest miękka jak masełko, ślicznie wygląda na ustach, da się ją swobodnie wyblendowac, jestem zachwycona, chyba stała się moja ulubiona kontorowka na ten moment. Trwałość też całkiem na plus. Wow! W przyszłości kupię inne kolory, bo są śliczne!! Polecam goraco
    Zalety:
    • kolory
    • miękkość, sunie jak masełko
    • super się blenduje
    PAUNI
    20 marca 2023 o 20:01
    Moja miłość!
    Konturówki do ust to element codziennego makijażu moich ust. Obecnie jest to modny look, gdy usta podkreślone są ciemniejszą kredką niż pomadka. Miyo są obłędne! Mają niesamowitą pigmentację, są kremowe, miękkie. Nadają się też do wypełnienia całych ust kolorem. Posiadam trzy odcienie: Cocoa, Nougat, Toffee. Celuję jeszcze w Cynamon i taką orzechowo rudą:) Konturówki są trwałe, nawet jak "zjem" pomadkę to kontur ust nadal się trzyma:)

Zobacz także inne Konturówki do ust