Kremy i maski do rąk

Yope Regenerujący krem do rąk `Osmantus i biała herbata`

• 4 września 2024 o 0:54
    Do szybkiego nawilżenia w ciągu dnia
    Zacznę od tego, że krem jest w nietypowej tubce, ale zaskakująco wygodnej. Zajmuje mało miejsca w plecaku, a łatwo wycisnąć z niej produkt. Wolałabym jednak, żeby korek był otwierany a nie odkręcany. Krem szybko się wchłania i dość dobrze nawilża. Nie lepi się i nie zostawia tłustej warstwy. Obawiałam się trochę naturalnego składu ze względu na moje AZS, ale nawet przy zaostrzeniu nie piekł i nie podrażniał skóry. Moim zdaniem sprawdza się idealnie, kiedy chcemy nałożyć coś na szybko i nie czekać aż w końcu się wchłonie. Duży plus za przyjemny herbaciany zapach, który jest długo wyczuwalny, ale nie przytłacza.
    Zalety:
    • szybko się wchłania
    • nie lepi się
    • lekkie nawilżenie
    Wady:
    • odkręcany korek
  • 26 maja 2024 o 8:19
    Dobrze dba o dłonie, nawet te bardzo suche, no i pięknie pachnie
    To już kolejny kupiony przeze mnie krem do rąk tej marki. Nie ukrywam że bardzo lubię ich oryginalne kompozycje zapachowe - są nietuzinkowe i nie było takiej, która by mi nie przypadła do gustu. Tu byłam nieco zaskoczona delikatnością zapachu - ale za to jest to zapach, który nikogo nie urazi. Pachnie herbacianie, z lekko cytrusową nutą, z dodatkiem delikatnych kwiatów. Tubka ma pojemność 50 ml, więc jest poręczna i nada się do torebki. Krem jest biały, ma odpowiednią konsystencję - ani za gęstą, ani za rzadką. Dobrze się rozprowadza i szybko wchłania. Poprawia stan suchych dłoni, nawilża je, wygładza i regeneruje. Dłonie nie są lepkie, dlatego jest to dobry krem do używania w ciągu dnia. Oczywiście szata graficzna opakowania śliczna i oryginalna, jak to u Yope.
  • 22 września 2023 o 12:07
    Naturalnie skuteczny
    Regenerujący krem do rąk Yope z osmantusem i białą herbatą dostałam w prezencie i od tego czasu ochoczo stosuję. 98% składników jest naturalnych i to jest pierwszy powód mojej sympatii dla tego kremu. Kolejny to przyjemny zapach, z jednej strony kremowo-kwiatowy, z drugiej orzeźwiający. Jest delikatny i przez jakiś czas utrzymuje się na skórze. Kolejny plus kosmetyku to przyjemność stosowania i działanie. Krem jest lekki, łatwo się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy, która powoduje chęć natychmiastowego mycia rąk. Skóra po jego zastosowaniu jest miękka i nawilżona, jest elastyczna i wygładzona. Producent spełnia wszystkie swoje obietnice. Opakowanie to aluminiowa tubka o pojemności 50 ml zakończona małą zakrętką.
    • Działanie
    • Sklad
  • 19 kwietnia 2023 o 21:25
    Kremów do rąk zmuszona jestem używać regularnie z racji tego, iż moja skóra na dłoniach z natury jest dość sucha i posiada skłonność do pękania. Bardzo lubię eksperymentować z tego rodzaju kosmetykami i decyduję się na opcje, których jeszcze nie miałam okazji stosować. Tym razem wybrałam dla siebie kosmetyk od marki Yope, z którą naprawdę bardzo się lubię i do której chętnie powracam. Przemawiają do mnie przede wszystkim naturalne składy tych produktów oraz fakt, że są bardzo łatwo dostępne na stronach różnych drogerii internetowych oraz stacjonarnych. Dodatkowo posiadają dość oryginalne, trudne do podrobienia wersje zapachowe, które w większości do mnie przemawiają. Kosmetyk został zamknięty w opakowaniu w formie poręcznej, niedużej tubki o pojemności 50 ml. Design kosmetyku utrzymany jest w odcieniach brzoskwini oraz jaśniutkiej zieleni. Dodatkowo w centralnej części umieszczono grafikę króliczka. Na opakowaniu nie zabrakło wszelkich, najważniejszych informacji i kosmetyku, takich jak logo producenta, nazwa produktu, jego skład, zalecany sposób użycia czy bardziej szczegółowy opis. Cena regularna kremu wynosi około osiemnaście złotych. Produkt posiada kremową, niezbyt gęstą konsystencję oraz białą barwę. Pachnie naprawdę bardzo ładnie, na pierwszy ogień wyrzucają się tutaj herbaciane nuty, dalej czuć zapach kwiatów, trochę niczym łąka po deszczu. Kosmetyk w swoim składzie posiada między innymi ekstrakt z osmantusa, wyciąg z białej herbaty czy olejek arganowy. Kosmetyk był przeze mnie stosowany regularnie, czasami nawet kilka razy dziennie. Dzięki temu, że posiada lekką konsystencję, dość szybko się wchłania i nie pozostawia nieprzyjemnej, klejącej się warstwy na skórze. Samo działanie pielęgnacyjne jest tutaj jak najbardziej udane. Produkt wspaniale nawilża skórę i sprawia, że nie ma ona już tendencji do pękania. Doskonale wygładza, regeneruje oraz koi. Posiada działanie odżywcze oraz zmiękczające. Krem do rąk od marki Yope przede wszystkim zaskakuje naprawdę cudownym zapachem, ale jednocześnie posiada wspaniałe działanie pielęgnacyjne. Doskonale nawilża, odżywcza i wygładza. Zdecydowanie polecam, jest to naprawdę rewolucyjny, idealny krem do rąk.
    • Konsystencja
    • Zmiękcza
    • Wygładza
    • Regeneruje
  • 2 kwietnia 2023 o 21:55
    Zajączek dla pięknych rączek ;)
    Opakowanie z uroczym zajączkiem skrywa w sobie świetny krem do rąk, który na pewno zagości w mojej kosmetyczce na dłużej. :) OPAKOWANIE Jak zawsze w przypadku Yope - wpada w oko i kradnie serce. Nieduża tubka metalowa, którą można łatwo zwijać w miarę zużywania kosmetyku. Przyjemne pastelowe kolory i charakterystyczny rysunek zwierzątka, który od razu poprawia humor. ZAPACH Myślę, że spodoba się wielu osobom, bo jest dosyć uniwersalny. Miły dla nosa, delikatny i świeży. Idealnie sprawdzi się na nadchodzącą wiosnę i lato, bo jest lekki i herbaciany. DZIAŁANIE Dla mnie super. Krem spełnia moje oczekiwania, bo dobrze nawilża, wygładza, a przy tym ma lekką konsystencję. Bardzo dobrze się rozsmarowuje i szybko wchłania. Opakowanie jest na tyle małe, że krem można wrzucić nawet do małej torebki i mieć go zawsze pod ręką. SKŁAD O skład nie trzeba się martwić, bo jest po prostu dobry - jak przystało na Yope! Zawiera 98% składników pochodzenia naturalnego. W tym ekstrakty z osmantusa i białej herbaty, a także masło cupuacu, shea, olej arganowy i ze słodkich migdałów. Do tego skwalan i sorbitol. Całość stanowi niezłą nawilżającą bombę.
    Zalety:
    • super skład
    • przyjemny, świeży zapach
    • ładne i praktyczne opakowanie
    • nawilża i wygładza
    • szybko się wchłania
    • dobrze się rozprowadza
    • można go dorwać w promocji w niskiej cenie