Serum do twarzy

Tołpa Sebio Max Efekt Serum 4 Molekuły 20ml
Tołpa Dermo Face Sebio

• 2 marca 2025 o 11:27
    zwalcza niedoskonałości
    Czytałam wiele negatywnych opinii na temat tego serum ale mi osobiście się sprawdziło. Po około trzech tygodniach regularnego używania znikły mi wszystkie wypryski z czoła nie zostawiając po sobie śladu. Jest to produkt który trzeba wiedzieć jak używać. Po użyciu trzeba nałożyć coś naprawdę nawilżającego jak np. kwas hialuronowy czy ceramidy. Polecam też po użyciu rano stosować spf by nie narażać skóry na poparzenia. Podsumowując, bardzo fajnie działa i spełnia obietnice producenta gdy dobrze się tego używa.
    Zalety:
    • zwalcza niedoskonałości
    Wady:
    • wysusza
  • 2 lutego 2025 o 10:27
    Serum na trądzik
    Od zawsze moja cera pozostawiła wiele do życzenia. Problem z trądzikiem zaskórniki, niedoskonałości. Raz było lepiej a raz gorzej. Metodą prób i błędów próbowałam odnaleźć odpowiednie kosmetyki, które wyciszą mój trądzik. Zaczynam wierzyć, że dzięki marce Tołpa uda mi się zwalczyć mój problem. Trafiłam na cudowne serum, które działa naprawdę cuda. Moja skóra zyskuje niesamowite efekty, równowagę. Co jest dla mnie bardzo istotne produkt jest w atrakcyjnej cenie i bardzo wydajny. Jest bardzo lekki, wręcz wodnisty i nie zapycha mojej skóry. Pozwala jej oddychać i się regenerować. Zauważyłam również, że skóra robi się jednolitego koloru - rozjaśnia przebarwienia. Mogę z czystym sumieniem polecić to serum.
    Zalety:
    • Wydajność, atrakcyjna cena, przyjemny zapach, przynosi efekty
  • 19 października 2024 o 20:49
    Najgorszy produkt jakiego używałam
    Niestety, mam bardzo negatywne doświadczenia z tym serum. Użyłam go zaledwie dwukrotnie, ponieważ dosłownie spaliło mi twarz. Moja cera jest trądzikowa i dość wrażliwa, chwyciłam ten produkt przypadkowo w Rossmannie i myślałam, że może coś mi pomoże. Po pierwszym użyciu odczułam lekkie pieczenie, ale myślałam, że to normalna reakcja na nowy produkt. Niestety, po drugim użyciu rano moja twarz była czerwona, piekąca i bolesna, a skóra zaczęła schodzić. Następnego dnia moja twarz była w jeszcze gorszym stanie – wysuszona, podrażniona i dosłownie wysypana. Wyglądałam tragicznie. Pierwszy raz w życiu byłam zmuszona napisać bezpośrednio do producenta z reklamacją. Nigdy więcej nie użyłam tego serum i absolutnie nie polecam go nikomu, szczególnie osobom o cerze trądzikowej lub wrażliwej. Skład wydawał się odpowiedni, ale reakcja mojej skóry była odwrotna do zamierzonej. Produkt ani trochę nie spełnił moich oczekiwań. Gdyby działał zgodnie z obietnicami, może byłby warty swojej ceny. Nigdy więcej nie sięgnę po ten produkt i absolutnie go nie polecam.
    Wady:
    • podrażniający
    • wysuszający
    Iga152
    3 czerwca 2024 o 16:35
    4 molekuły
    Serum jest zamknięte w małej buteleczce. Nakładanie go jest dosyć niewygodne, wydostaje się zbyt dużo produktu przy jego nakładaniu, wiec jest dosyć mało wydajne. Jeśli chodzi o jego działanie to mam wrażenie, że nic nie robiło z moją twarzą. Nie zaobserwowałam u siebie obiecanych efektów, a stosowałam je regularnie.
  • 20 lutego 2024 o 16:20
    Bez szału
    Wykorzystałam nieco ponad pół buteleczki stosując go codziennie (z małymi wyjątkami) na noc pod krem. Mam cerę mieszaną, wchodzącą w tłustą na czole i brodzie z zaskórnikami, czasem pojawiają się wypryski. To serum ani nie zmniejszyło wydzielania serum ani nie opanowało moich niedoskonałości - na początku może jakby lekko zadziałało, zachęcona korzystałam dalej, jednak po jakimś czasie przestało, a nawet zaczęło być gorzej. Być może wysuszyło mi ono skórę twarzy i zaczęło działać odwrotnie do celu... Niestety nie skończę już buteleczki, bo nie chcę sobie więcej szkodzić. Podsumowując, na mojej skórze to nie zadziałało.
    Zalety:
    • lekkie serum
    • łatwe nakładanie
    • małe opakowanie, łatwe do zabierania na wyjazdy
    Wady:
    • nie zmniejszyło wydzielania serum
    • nie wyciszyło niedoskonałości
    • wysuszyło skórę po dłuższym stosowaniu

Zobacz także inne Serum do twarzy