Tusze do rzęs

Glam Shop Tusz do rzęs Zalotka
Glam Shop

• 13 grudnia 2024 o 23:29
    Taki sobie
    Zacznę od plusów. Tusz ma urocze różowe opakowanie. Ładnie rozdziela rzęsy i nie rozmazuje się, chociaż zdarzyło mi się coś tam zobaczyć pod okiem, ale jakieś mini drobinki. Lekko wydłuża, w ogóle nie pogrubia. Jestem trochę zawiedziona. Tym bardziej, że czytałam sporo pozytywnych opinii na jego temat.
  • 26 września 2024 o 14:09
    Rzęsy są mega podkręcone i pogrubione
    Maskarę kupiłam w promocji. Zwróciła moją uwagę pięknym różowym opakowaniem. Jest ono bardzo solidnie wykonane i poręczne. Jeśli chodzi o szczoteczkę jest dobrze wyprofilowana, długa. Dobrze rozprowadza tusz na rzęsach. Nie skleja. Nie wymagają dzięki temu wyczesania inną szczoteczką, co pozwala zaoszczędzić czas. Tusz mocno podkręca rzęsy i dodaje im objętości. Maskara u mnie trzymasiena rzęsach cały dzień.
    kialacm
    30 maja 2024 o 18:43
    fajny produkt
    Tusz kupiłam na Stonie internetowej Glam Shop. Produkt kosztował 40 zł . Opakowanie jest różowe, plastikowe o pojemności 8 ml. Bardzo ładnie podkręca rzęsy, nie tworzy grudek i nie skleja . Formuła jest bardzo kremowa, po nałożeniu nie kruszy się i utrzymuje się cały dzień. Rozdziela i wydłuża rzęsy. Pięknie podkreśla spojrzenie. Nie uczula, nie powoduje podrażnienia oczu i szczypania. Oferuje efekt wachlarzu :) Polecam i zachęcam do zakupu :)
    Zalety:
    • podkręca rzęsy
    • nie uczula
    • nie powoduje podrażnienia
    • oferuje efekt wachlarzu
    • nie skleja rzęs
    • nie tworzy grudek
    • nie kruszy się
    • trzyma się cały dzień
    Wady:
    mm2991
    28 maja 2024 o 12:34
    Nie najgorszy
    Tusz do rzęs w poręcznym opakowaniu, schludnym - szara graficzna skromna nie robi wrażenie wow. Tusz dobrze się nakłada, nie skleja rzęs, nie tworzy grudek. Podkreśla rzęsy nadaję im kolor. Dobrze rozczesuje i troszkę wydłuża albo efekt wydłużenie przez pomalowanie. Dużego efektu pogrubiającego nie zauważyłam czy wydłużenia mega. Nie podrażnia oczu. Łatwo się zmywa. Ogólnie poprawny.
  • 26 kwietnia 2024 o 7:17
    Dodaje rzęsom objętości i nie obciąża
    Tusz do rzęs posiada dobrze wyprofilowaną szczoteczkę dającą maxi efekt pogrubienia. Jestem pod wrażeniem, bo moje rzęsy są nareszcie widoczne - wydłużone, uniesione od nasady, subtelnie i bardzo pogrubione. I to wszystko bez przeciążenia. Po dwukrotnym wytuszowaniu mają mega objętość. Szczoteczka z łatwością dociera do każdej rzęsy. Ma bardzo lekką formułę. Nie skleja rzęs. Nie tworzy grudek. Utrzymuje się przez cały dzień bez osypywania. Z pewnością zostanie ze mną na dłużej.