Olejki do włosów

Aussie SOS Save My Lenghts, 3 in 1 Hair Oil Olejek do włosów

Annwier
    2 czerwca 2023 o 23:26
    Olejek Aussie - Superfood dla zniszczonych końcówek włosów
    Olejek kupiłam w Rossmanie - jest to wg. mnie lepsza z drogeryjnych marek. Przede wszystkim zaletą produktu jest to, że nie skleja końcówek i faktycznie nadaje im miękkość. Stosuję go tylko do wilgotnych wilgotnych włosów, ponieważ uważam, że wtedy lepiej się rozprowadza. Podoba mi się jego zapach, jest słodki jak cała seria produktów Aussie SOS. Nie stosuję go na co dzień, ponieważ podejrzewam, że jest tak mocny iż mógłby powodować przetłuszczanie się włosów. Generalnie sprawdza się do wygładzenia niesfornych końcówek, ale jego wadą jest to, że zawiera alkohol na co nie zwróciłam uwagi przy zakupie. Nadaje błysk, ale nie stosuję go na co dzień. Jest bardzo wydajny :)
    Zalety:
    • Nadaje blasku włosom i je wygładza, ujarzmia niesforne końcówki
    Wady:
    • skład produktu - alkohol benzylowy
  • 1 grudnia 2022 o 7:17
    Dobry
    Olejek kupiłam podczas zakupów w drogerii Rossman. Moje włosy są wymagające choć sąbl rzadkie strasznie się puszą i są pozbawione blasku. Szukałam produktu który je trochę ujarzmi i sprawi że włosy będą miękkie i błyszczące . Olejek musieli się w fioletowej przezroczystej butelce z aplikatorem typu pompka. Butelka posiada złoto beżową etykietę z fioletowo bialymi napisami. Na butelce znajduje się rysunek fioletowego kanguea oraz na tle niebieska litera a oraz rysunek owoców. Napisy na opakowaniu czytelne w obcym języku. Butelka posiada nakładaną przezroczysta nakrętkę którą niestety zgubiłam. Pompka dobrze dozuje produkt. Olejek dobrze się nakłada. Olejek i tłustej konsystencji. Olejek o pięknym zapachu owoców . Olejek nakładam na dwa sposoby na mokre i na suche włosy. Włosy pachną olejkiem przez cały dzień. Olejek scala końcówki. Włosy po olejku są gładkie i błyszczące. Olejek nie skleja włosów . Olejek srosowany w minimalnej ilości nie obciąża włosów. Polecam .
    Zalety:
    • dozownik typu pompka
    • ladny owocowy zapach
    • nie obciąża włosów
    • nie skleja włosów
    • scalone końcówki
    • włosy gładkie
    • włosy błyszczące
  • 16 lipca 2022 o 12:53
    Fenomenalny
    Olejek jest po prostu super. Po pierwsze jestem strasznie wrażliwa na zapachy, a to jest jedyny z dostępnych w drogerii, który mnie nie drażni. Ma delikatnie owocowy zapach, który jakoś zniosę, ale nie utrzymuje się długo na włosach. Efekty? Miękkość do potęgi. Aż mam ochotę dotykać swoich włosów (średniopory). Włosy są błyszczące i lekkie. Nie wiem, jak to się dzieje, ale nie jestem w stanie nim zrobić sobie efektu tłustości. Tak go uwielbiam, że dokładam w ciągu dnia. Z czystym sumieniem polecam spróbować.