Dezodoranty i antyperspiranty

Garnier Mineral, Antiperspirant Roll-on 72H Hyaluronic Care Antyperspirant w kulce dla kobiet z kwasem hialuronowym

Bodyland.pl
Pachnidelko
Garnier Mineral Hyaluronic Care 72h Sensitive

AnaSky
    31 maja 2025 o 14:49
    Delikatny dla skóry, przyjemnie pachnie, sprawdza się
    Kupiłam z przypadku, na końcówce w Rossmannie. Poręczne, lekkie, zgrabne opakowanie z zakrętką, która umożliwia postawienie produktu do góry nogami, gdy się już kończy. Kulka odpowiedniej wielkości, płynnie chodzi, nie zacina się, nie powoduje wypływu zbyt dużej ilości produktu. Zapach bardzo przyjemny - subtelny, pudrowo-kwiatowy, świeży. Pojemność 50 ml PAO 12 miesięcy Aplikuje się dobrze, szybko wysycha, nie klei się. Nie brudzi ubrań. Jest delikatny dla skóry, nie wysusza jej, nie powoduje swędzenia czy jakiegokolwiek dyskomfortu, także po goleniu. Dobrze zabezpiecza przed potem i nieprzyjemnym zapachem. Nie zawiera alkoholu etylowego. W składzie znajdziemy kwas hialuronowy pochodzenia roślinnego.
    Cafe96
    11 maja 2025 o 17:03
    Stosuję od wielu lat
    Antiperspirant od marki Garnier to mój ulubiony tego typu produkt od lat. Jest wydajny, przyjemnie pachnie, nie brudzi ubrań, szybko się wchłania, dobrze nawilża, a jednocześnie skutecznie zatrzymuje pot i nieprzyjemny zapach. Polecam.
    Zalety:
    • przyjemny zapach
    • nie brudzi ubrań
    Wady:
    • nie znalazłam
    IvanaLi
    26 kwietnia 2025 o 17:27
    To mój ulubiony antyperspirant !
    To mój ulubiony antyperspirant ! Używam regularnie od kilku lat. Produkt ma piękny zapach i redukuje wydzielanie potu. Ogromnym plusem jest to, że nie brudzi ubrań co nie jest takie oczywiste w tego typu produktach. Jest bardzo wydajny i można go dostać w naprawdę świetnej cenie.
    Zalety:
    • antyperspirant ma piękny zapach
    • reguluje wydzielanie potu
    • nie brudzi ubrań
    juliks1
    11 kwietnia 2025 o 20:20
    Niczemu nie ufam bardziej
    Jest to jedyny antyperspirant, jaki kupuję od momentu gdy weszłam wiek dojrzewania. Sprawdziłam go w każdej sytuacji, nigdy nie miałam, żadnego problemu nawet przy intensywnych treningach. Jedno opakowanie starcza na kilka miesięcy. Do tego nawilża i nie wysusz skóry pod pachami. Czego chcieć więcej…
    Zalety:
    • działa
    • wydajny
    • nawilża
    • przyjemna formuła
  • 27 marca 2025 o 10:37
    niestety
    Wcześniej kupowałam inny produkt z tej serii, inny kolor opakowania. Skuszona tym zapachem postanowiłam dać mu szanse, ponieważ poprzednia wersja mi się sprawdzała. I tu wielkie rozczarowanie! Oprócz pięknego zapachu nic nie robi. Nie kryje zapachu potu, tworzy mieszankę potu z jego zapachem. Nie pocę się jakoś mocno, jednak ten produkt jest po prostu słaby. Wersja męska 92h o wiele lepiej mi się sprawdza :)
    Wady:
    • brak działania