Wody toaletowe damskie

Iceberg Twice Rosa For Her
Iceberg Twice Rosa woda toaletowa 125 ml

• 30 kwietnia 2024 o 15:31
    Co za smrodek.
    Kupiłam w ciemno w okazyjnej cenie skuszona moją ulubioną różą. Niestety róży tu jak na lekarstwo, za to jakaś chemia cytrusowa przeważa. Co za okropny zapach, straszny smród, pachnie jak tanie perfumy. Gdzieś w tle lekko przebija się róża, ale reszta to środki do sprzątania łazienki. Zapach był tani i to jedyna zaleta, że nie przepłaciłam.
    Zalety:
    Wady:
    • Pachnie tanio
  • 26 kwietnia 2023 o 9:42
    Kadzidlany Raj
    Kupowałam w ciemno. "Rosa" w nazwie zasugerowała mi, że to mogą być słodkie perfumy. Spotkało mnie wspaniałe "rozczarowanie". Iceberg Twice Rosa to idealny unisex - świeży, buzujący, herbaciany (herbaty czarne), kadzidlany - cudownie, kościelnie kadzidlany. Takich perfum mi brakowało. Rewelacyjny stosunek ceny do jakości. Dobra trwałość. Co tu dużo gadać: zakochałam się.
    Zalety:
    • Idealny unisex
    • Kadzidlane klimaty - kocham
    • Rewelacyjny stosunek ceny do jakości
    • Gustowna buteleczka
    • Dobra trwałość
    Wady:
    • Nie ma!
  • 23 lutego 2023 o 19:17
    Rose myjąca nazwa
    Kolejne moje perfumy od Iceberga. Podchodziłam do nich z lekkim dystansem ale za każdym razem wychodząc z perfumerii łapałam się na tym, że ten zapach jest dla mnie wyjątkowy. Zapach otula odurzającymi nutami czystymi i świeżymi aromatami cytrusów, owoców z dodatkiem otulajacego pudru. Nazwa jest myląca, jeśli myślicie ze znajdziecie tu róże to nie. Długo utrzymuje się na skórze. Flakon w kolorze pudrowego różu miłym dodatkiem do toaletki. Głowa czarna porzeczka, różowy grapefruit Serce jaśmin, nasiona marchwi Podstawa piżmo, cedr Grupy zapachów cytrusowe, aromatyczne, owocowe, kwiatowe, przyprawowe, piżmowe
    Zalety:
    • nuty zapachowe
    • flakon
    Lubiana
    13 czerwca 2022 o 19:56
    Energetyczny zapach!
    Zapach który otula i dodaje energii! Pierwsze wrażenie to nuta cytrusów , potem na ciele zostaje kusząca , świerza nuta podbita pudrowym wykończeniem. Doskonale utrzymuje się cały dzień , subtelnie pojawia się w ruchu . Zachwyca mnie. Flakon bardzo stabilny , z ciekawym koreczkiem. Dla mnie zapach idealny na lato bo pięknie rozwija się na rozgrzanym ciele.
    Zalety:
    • Podobają mi się nuty zapachowe grejfruta i czarnej porzeczki , trwałość , ładne opakowanie i przystępna cena.
    Wady:
    • Brak uwag.
  • 28 kwietnia 2022 o 18:37
    Całkiem, całkiem
    Używa od:próbka
    > Nazwa perfum mnie troszkę zmyliła, wydawało mi się, że perfumy mające słowo „rosa” w nazwie będę, chociaż trochę różane – takie jednak nie są (rosa, czyli róża w języku hiszpańskim i włoskim). > Osobiście nie przypomina mi żadnego ze znanego mi zapachów, ale też nie jestem wielką znawczynią perfum. > Na mnie te perfumy wybrzmiewają raz tak słodko – pudrowo (nie za słodko na szczęście) a innym razem bardziej świeżo, co powoduje, że zdecydowanie nie są drażniące. > Perfumy po pierwszym psiknięcie były raczej intensywne. Z upływem czasu stawały się łagodniejsze, co absolutnie nie odbierało im ani trochę uroku, wręcz przeciwnie. > Nie jest to zapach z ogonem, ale też nie określiłabym go jako bliskoskórny (raczej coś pomiędzy). Często dawał o sobie znać po tym, jak już wydawałoby się, że już się ulotnił. Byłam bardzo miła zaskoczona jak długo zapach utrzymywał się na ubraniu (kilka dni). > Wg mnie flakon jest oryginalny. Spodobała mi się jego kolorystyka, ale już kształt mniej przypadł mi do gustu.