Peelingi do skóry głowy

Tołpa
tołpa. enzyme. peeling 3 enzymy do skóry głowy CLEAN SCALP, 100 ml
Tołpa Dermo Hair Peeling 3 Enzymy do Skóry Głowy 100ml
Tołpa Dermo Hair Enzyme

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 17 marca 2025 o 15:35
    Wcierka
    Kupiłam tą wcierke przez internet na promocji i okazał sie strzałem. Mi sie sprawdza super. Oczyszcza skórę głowy, nie podrażnia skóry. Aplikator również jest okej. Jedyny minus to konsystencja, ponieważ jest leista.
    Zalety:
    • skuteczność
    • dobry aplikator
    • cena na promocji
    • dobrze oszyszcza skórę głowy
    Wady:
    • Konsystencja
    olus52
    6 listopada 2024 o 13:10
    Super, ale ten zapach…
    Peeling ma wygodną i małą buteleczkę z wygodnym aplikatorem w formie dzióbka. Konsystencja jest dla mnie jednak zbyt leista, przez co trochę słabo z wydajnością, ale bez tragedii. Tragedią jest dla mnie zapach niestety. Jest tak intensywny, że nie mogę stosować tego peelingu. Podobnie mam z innymi produktami z tej serii 3 enzymy. Jednak daje świetne efekty i tego nie można mu ująć. Bardzo dobrze oczyszcza skórę głowy i zajmuje mu to tylko 3 minuty, a nie jak innym peelingom zazwyczaj 10-15. Cena za niego całkowicie zrozumiała.
    Zalety:
    • Efektywność
  • 19 sierpnia 2024 o 14:33
    Niewypał
    Nie czuję ani nie widzę żadnego działania tego peelingu. Skóra głowy nie sprawia po nim wrażenia lepiej oczyszczonej i mimo że nie był drogi to mam poczucie zmarnowanych pieniędzy. Jedyne co w nim lubię to piękny owocowy zapach, który utrzymuje się nawet do 2-3 myć i fajnie maskuje zapach tych bardziej śmierdzących wcierek.
    Zalety:
    • zapach, opakowanie
    Wady:
    • działanie
    xiyaa
    28 lipca 2024 o 12:30
    Słaby peeling
    Jako, że wcześniej korzystałam z peelingu gruboziarnistego do skóry głowy, tak teraz chciałam przetestować peeling enzymatyczny. Niestety jest w ogóle dla mnie niestworzony. Mając kręcone włosy i tendencje do nakładania dużej ilości kosmetyków, mój skalp potrzebuje mocnego oczyszczenia. Peeling co prawda ładnie pachnie oraz ma dobry pojemnik do prostego korzystania z produktu bez potrzeby go dotykania w opakowaniu, jednakże... działanie niestety tutaj mnie nie powaliło. Mam wrażenie, że zbytnio nic nie robił.
    • funkcjonowanie opakowania
    Wady:
    • działanie
  • 21 lipca 2024 o 11:42
    Krótki czas trzymania na głowie
    Używam peelingu do skóry głowy, bo tak należy, jednak jeszcze po żadnym nie czułam jego działania. Niektórzy widzą, że mają uniesione włosy, coś czują, a ja nie mam takich wrażeń. ;p Po prostu ufam, że taki produkt działa korzystnie na skórę głowy. ;) Kilka słów o Peelingu 3 enzymy Tołpa -Ma wygodne opakowanie. Buteleczka zakończona jest wąską końcówka, dzięki której wygodnie się aplikuje. -Jest płynny, dzięki czemu łatwo wypływa z butelki. Nie jest jednak wodnisty, nie spływa od razu. -Wystarczy go trzymać jedynie 3 minuty. -Ma ładny zapach. -Tylko 3 miesiące przydatności po otwarciu, ale jeżeli ktoś planuje regularnie używać, to zdąży.