NOWOŚĆ W FORMULARZU DODAWANIA RECENZJI ! SPRAWDŹ!
Peelingi do skóry głowy

Radical Peeling trychologiczny do skóry głowy stymulujący wzrost włosów

Radical Wzmacniający
Farmona RADICAL Trychologiczny peeling do skóry głowy 75ml
Radical Peeling trychologiczny do skóry głowy stymulujący wzrost włosów 75 ml 75 ml

• 3 lutego 2025 o 18:59
    Mój ulubiony
    Preparat ten to prawdziwa innowacja w pielęgnacji skóry głowy i walce z wypadaniem włosów. Jego starannie dobrana formuła, oparta na kwasach AHA i papainie, skutecznie usuwa zanieczyszczenia, martwy naskórek oraz pozostałości kosmetyków, przywracając skórze naturalną równowagę. Dzięki temu cebulki włosów mogą lepiej wchłaniać składniki aktywne, co wspomaga ich wzrost. Szczególnie wartościowy jest dodatek ekstraktu ze skrzypu i argininy – składników znanych ze swojego wzmacniającego działania. Wspólnie redukują wypadanie włosów i pobudzają ich szybszy odrost, co sprawia, że pasma stają się gęstsze i zdrowsze. Dodatkowo prowitamina B5 oraz mocznik dbają o odpowiednie nawilżenie skóry głowy, zapobiegając jej przesuszeniu oraz minimalizując podrażnienia. Regularne stosowanie peelingu daje widoczne efekty – włosy stają się mocniejsze, mniej wypadają, a skóra głowy jest w lepszej kondycji. To produkt, który warto włączyć do swojej pielęgnacji, jeśli marzymy o zdrowych, lśniących włosach i skutecznej walce z ich osłabieniem.
  • 20 stycznia 2025 o 21:04
    Radical peeling trychologiczny
    Radical peeling trychologiczny do skóry głowy stymuluje wzrost włosów. Oczyszcza skórę głowy, usuwa zanieczyszczenia i wzmacnia włosy. Po zastosowaniu tego peelingu zauważyłam, że włosy stały się mocniejsze. Skóra głowy była mniej przesuszona,a istniejące podrażnienia zostały zniwelowane. Ogólnie dobry preparat wspomagający przy wypadaniu wlosow
    Zalety:
    • Wzmacnia włosy, zmniejsza ich wypadanie, łatwy w użyciu
    Wady:
    • Mała pojemność
  • 18 stycznia 2025 o 19:12
    Peeling, który poprawia kondycję włosów
    Opis produktu i obietnice producenta: To innowacyjny produkt, który ma na celu poprawę kondycji skóry głowy i włosów. Dzięki zawartości kwasów AHA, papainy i innych składników aktywnych, skutecznie oczyszcza skórę głowy, usuwa zrogowaciały naskórek, reguluje wydzielanie sebum i przyspiesza wzrost włosów. Regularne stosowanie peelingu wzmacnia włosy, ogranicza ich wypadanie i poprawia ich ogólną kondycję. Charakterystyka produktu: Opakowanie: Nowoczesne, wygodne opakowanie z precyzyjnym aplikatorem, które ułatwia nakładanie produktu. Konsystencja: Kremowa, delikatna formuła z drobinkami, które nie podrażniają skóry głowy. Skład: Kwasy AHA, papaina, arginina, skrzyp polny, prowitamina B5 i mocznik – pełen zestaw składników wspierających zdrowie skóry głowy i włosów. Zapach: Subtelny, ziołowy zapach. Moje wrażenia: Już po pierwszym użyciu zauważyłam wyraźną różnicę – skóra głowy stała się dokładnie oczyszczona i odświeżona. Dzięki regularnemu stosowaniu peelingu przestałam myć głowę każdego dnia, co wcześniej było koniecznością z powodu szybkiego przetłuszczania się skóry głowy. Peeling kupiłam w drogerii Hebe za około 23 zł.
    Zalety:
    • 1. Łatwa aplikacja.
    • 2. Skutecznie oczyszcza skórę głowy i usuwa zanieczyszczenia.
    • 3. Szybko się spłukuje.
    • 4. Dzięki regularnemu stosowaniu nie muszę myć włosów codziennie.
    • 5. Nie podrażnia i nie wysusza.
    Wady:
    • Produkt mało wydajny – wystarcza mi na 3-4 aplikacje.
  • 17 stycznia 2025 o 21:19
    Peeling trychologiczny
    Peeling trychologiczny bardzo dobrze oczyszcza skórę głowy, stymulując przy tym porost włosów. Włosy wyraźnie w lepszej kondycji, lepsza ich objętość.
  • 29 grudnia 2024 o 0:46
    Genialny peeling
    Peeling kupiłam z poleceń na tiktoku i to było to. Mam włosy ze skłonnością do przetłuszczania więc peeling jest dla mnie ratunkiem, a ten działa genialnie. Produkt oczyszcza skórę i widać to od pierwszego użycia, chociaż lepsze efekty ma przy regularnym stosowaniu. Używałam go co tydzień i dzięki temu moje włosy były dłużej świeże. Opakowanie produktu również sprawdza się dobrze, dzięki cienkiemu dziubkowi produkt wyciska się z łatwością i w odpowiedniej ilości. Łatwo się go rozprowadza po skórze i nie ma problemu z zmyciem go. Zapach nie jest najprzyjemniejszy ale myślę że jest to do przeżycia.