Kosmetyki brązujące

Onyx Mega Bronzer, Dual Bronzer Podwójny bronzer

• 26 marca 2015 o 14:25
    Piękna opalenizna
    Potwierdzam opinie poprzedniczek. Mega bronzer naprawdę daje niesamowity efekt. Polecam także Booster i Hot Action z tej samej serii. Plusy: - brak zapachu samoopalacza - szybko się wchłania - nawilża skórę - daje efekt ciemnej opalenizny Używam tego produktu od: 1 tygodnia Ilość zużytych opakowań: 1 saszetka 15 ml
  • 9 kwietnia 2011 o 10:28
    Najlepszy!
    Używałam wiele przyśpieszaczy opalania z kompleksem brązyjącym. Efekt był taki, że cała się po nich lepiłam i śmierdziałam nudną wonią sztucznych kompozycji zapachowych. A ten jest niesamowity! Skóra jest nawilżona a nie lepkka a zapach wanilii nie nachalny, lekko wyczuwalny. Najważniejszą zaletą tego produktu jest powalające działanie, bardzo szybklo widać efekty równomiernej opalenizny. Widać różnice z innymmi produktami tego typu, żaden nie daje takich efektów. Wsamorowuje go na szybko przed skorzystaniem z solarium i nigdy nie miałam żadnych smug. Polecam niecierpliwym, warto skorzystać z pomocy takiego kosmetyku bo można chodzić do solarium dużo rzadziej. Raz na tydzień korzystam z lamp z pomocą onyxu na 12min i ciesze się tą opalenizną przez długi czas. Chwali go sobie również moja mama i siostra. Poleam! Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: pierwsze + saszetki
    kate131
    5 października 2010 o 14:56
    świetny kosmetyk
    Bronzer świetny,łatwo się nakłada. Ciało jest równomiernie opalone,bez smug.Przyjemny zapach i konsystencja.Butelka łatwa w utrzymaniu w czystości,nie wylewa się.Polecam szczerze. Używam tego produktu od:1 miesiaca Ilość zużytych opakowań:1
  • 4 października 2010 o 12:49
    super
    Próbowałam tego kosmetyku i jestem szczerze zaskoczona jego jakością. Produkt doskonale nawilża skórę i nadaje jej pięknego wyglądu. Jestem pewna, że zakupię go ponownie. Używam tego produktu od:misiąca Ilość zużytych opakowań:1