Kosmetyki brązujące

Kolastyna Luxury Bronze, Balsam brązujący do ciała ciemna karnacja (nowa wersja)

Kolastyna Luxury Bronze W Brązujący Balsam Do Ciała Do Ciemnej Karnacji 200Ml

• 4 kwietnia 2025 o 15:46
    Ładny brąz
    Kolastyna Luxury Bronze Balsam brązujący do ciała (ciemna karnacja, nowa wersja) to świetny wybór dla osób, które chcą uzyskać naturalnie wyglądającą opaleniznę bez smug. Skóra po nim ma ładny, brązowy odcień, a efekt wygląda bardzo naturalnie. Balsam jest wydajny, a duże opakowanie starcza na długo, co jest dużym plusem. Dodatkowo samo opakowanie jest bardzo praktyczne – wszystko ścieka w dół, dzięki czemu produkt łatwo się dozuje i nic się nie marnuje. Jedyny minus to intensywny zapach, który długo się utrzymuje i jest dość wyraźny, ale jeśli komuś to nie przeszkadza, to naprawdę warto spróbować!
    Zalety:
    • Wydajny opakowanie ładny odcień
    Wady:
  • 10 stycznia 2025 o 23:17
    Naturalna i subtelna opalenizna
    Balsam kupiłam w Rossmann, mam ołówkowa karnacje dlatego wybrałam odcień ciemny. Używam go regularnie na wiosnę by nieco opalić skórę przed latem, w pozostałych porach roku okazjinalnie. Produkt jest dostępny w tubce o pojemności 200 ml, co czyni go poręcznym i łatwym w użyciu. Balsam ma lekką, nieco rzadką konsystencję, która ułatwia równomierne rozprowadzenie na skórze. Szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy. Balsam stopniowo nadaje skórze delikatny, złocisty odcień, który można intensyfikować poprzez regularne stosowanie. Pierwsze efekty są zauważalne już po kilku aplikacjach. Produkt zawiera masło shea oraz masło kakaowe, które nawilżają i wygładzają skórę, nadając jej miękkość i elastyczność. Zapach to słodki aromat przypominający kakao i kokos. Balsam łatwo się rozprowadza, a przy odpowiedniej aplikacji nie pozostawia smug ani plam. Jednakże, w miejscach z bardziej suchą skórą może dojść do intensywniejszego przyciemnienia, dlatego ważne dokładne nawilżenie tych obszarów przed użyciem. Bardzo polecam!
    Zalety:
    • Subtelny i naturalny efekt
    • Nie zostawia plam, smug, nie brudzi ubrań
    • Szybki efekt
  • 19 sierpnia 2024 o 15:21
    Dla fanów lekkiej opalenizny. Nie robi smug i nie wysusza
    Jest to fajny balsam brązujący dla fanów lekkiej opalenizny. Ja osobiście wolę mocniejszy efekt, ale nie można powiedzieć, że jest to zły balsam. Opalenizna jest szybko widoczna - już na drugi dzień. Jest łatwy w aplikacji, łatwo się go rozprowadza. Nie robi smug i plam. Nie zauważyłam wysuszenia skóry. Przy codziennym stosowaniu opalenizna jest deliaktnie mocniejsza, ale nie jest to duża różnica. Skóra jest delikatnie muśnięta słońcem, efekt bardzo naturalny. Kolor opalenizny wpada deliaktnie w żółty, co akurat średnio mi się podoba. Zapach samoopalaczy, czy produktów brązujących mi nie przeszkadza, ja nawet lubię ten zapach więc dla mnie nigdy nie jest to minus. Balsam jest wydajny.
    xkasjax
    7 sierpnia 2024 o 18:01
    Słaby produkt
    Niestety nie spełnił moich oczekiwań. Efekt opalenizny jest bardzo minimalny, a skóra nie uzyskała oczekiwanego koloru. Dodatkowo, produkt ma tendencję do robienia plam, co wymaga starannego rozprowadzania i regularnego stosowania, aby uzyskać bardziej równomierny rezultat. Mimo obiecujących właściwości, efekt końcowy nie jest zadowalający. Możliwe, że sprawdzi się lepiej przy dłuższym stosowaniu lub dla osób szukających subtelniejszego efektu.
  • 25 czerwca 2024 o 22:42
    Kolastyna Luxury Bronze nowa wersja balsamu brązującego
    balsam jest wyjątkowo skuteczny w nadawaniu skórze głębokiego, naturalnie wyglądającego.Zapewnia równomierne rozprowadzenie produktu, co eliminuje ryzyko powstawania nieestetycznych smug i plam. Już po pierwszej aplikacji skóra nabiera pięknego, złocistego odcienia, który z każdą kolejną aplikacją staje się bardziej intensywny. !!! Warto zwrócić uwagę na fakt, że balsam został stworzony z myślą o osobach o ciemniejszej karnacji. Dzięki temu efekt opalenizny jest jeszcze bardziej naturalny i dopasowany do tonu skóry!!!
    Zalety:
    • Konsystencja balsamu jest lekka i łatwa do rozprowadzenia, co znacznie ułatwia jego aplikację. Szybko się wchłania, nie pozostawiając uczucia tłustości ani lepkości. To sprawia, że można go stosować codziennie, bez obaw o plamy na ubraniach.
    Wady:
    • Niektórym osobom zapach może nie przypaść do gustu.