WIZAŻ logo
Kosmetyki brązujące

Eveline Cosmetics Brazilian Body, Nawilżający balsam brązujący do ciała 5 w 1 każdy typ karnacji

4 (73)
17 hitów!

allegro
Gemini
Pachnidelko

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
  • star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
    9 sierpnia 2026 o 13:18
    NIE POLECAM
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Miałam styczność już z wieloma balsamami brązującymi, żaden nigdy nie zrobił czegoś takiego. Nawet ciężko stwierdzić czy to plamy czy co, zmycie tego jest dość ciężkie, nie wygląda to atrakcyjnie, totalnie nie polecam!!! Ewelina Kosmetyczna pierwszy raz mnie tak zawiodła!!
  • 6 sierpnia 2026 o 9:25
    Nawilżający balsam brązujący
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Brazilian Body Nawilżający balsam brązujący 5 w 1 od Eveline Cosmetics to obowiązkowy produkt na lato. Lubię balsamy brązujące bardziej niż klasyczne samoopalacze, bo pozwalają stopniowo budować kolor i łatwiej zapanować nad efektem. Ten produkt naprawdę pozytywnie mnie zaskoczył. KONSYSTENCJA I APLIKACJA Balsam ma lekką, kremową konsystencję, która bardzo dobrze rozprowadza się na skórze. Dzięki pompce aplikacja jest wygodna i higieniczna. Produkt nie spływa, nie robi plam podczas nakładania i daje czas na dokładne rozsmarowanie. Wchłania się dość szybko, choć przed ubraniem warto odczekać kilka minut. EFEKT NA SKÓRZE Najbardziej spodobało mi się to, że opalenizna pojawia się stopniowo. Już po pierwszej aplikacji skóra wygląda zdrowiej i nabiera delikatnego, złocistego odcienia. Po kilku użyciach efekt staje się bardziej wyrazisty, ale nadal wygląda naturalnie. Nie zauważyłam pomarańczowych tonów ani smug, ale na pewno warto pamiętać o wcześniejszym peelingu i dokładnym rozprowadzenia produktu. To właśnie możliwość budowania koloru najbardziej przekonuje mnie do tego balsamu. PIELĘGNACJA Poza efektem brązującym balsam naprawdę dobrze nawilża. Skóra po aplikacji jest miękka, gładka i przyjemna w dotyku, dlatego latem spokojnie zastępuje mi klasyczny balsam do ciała. Dużym plusem jest również zapach. Nie wyczuwałam charakterystycznej, intensywnej woni samoopalaczy, a raczej przyjemny, wakacyjny aromat. ZALETY: • naturalny efekt opalenizny, • możliwość stopniowania koloru, • bez smug i plam przy prawidłowej aplikacji, • dobrze nawilża skórę, • przyjemny zapach, • wygodne opakowanie z pompką, • bardzo dobry stosunek jakości do ceny. WADY: • przed ubraniem warto odczekać chwilę do pełnego wchłonięcia, • jak przy każdym balsamie brązującym, trzeba dokładnie umyć dłonie po aplikacji.
  • 22 maja 2026 o 11:22
    Mój jeden z ulubionych
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Zacznę od tego że ma bardzo ładna szatę graficzną, opakowanie poręczne z pompką choć żeby do zera zdenkować bez rozcięcia się nie obejdzie.poreczna pompką Konsystencja kremowa emulsja rzadsza co sprawia, że i wydajniejsza ładnie pachnie kokosem ogólnie letni zapach umila nakładanie. Nakładam ręką albo rękawica . Faktycznie bez smug dość szybko się wchłania. Mięciutka skóra plus kolor dla mnie rewelacja zdecydowanie mój ulubiony. Niestety zbyt długo ten efekt się nie utrzymuje ale tak naprawdę jak większość samoopalaczy. Ładny naturalny kolor nawet na takim bladziochu jak ja
  • 14 kwietnia 2026 o 18:37
    Bezpieczny blask w tubce
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Balsam brązujący 5 w 1 od Eveline to idealne rozwiązanie dla osób, które boją się klasycznych samoopalaczy i związanych z nimi smug czy pomarańczowych tonów. To, co od razu rzuca się „na nos”, to bardzo przyjemny zapach – zapomnij o charakterystycznej woni spalonego ciasteczka, która towarzyszy wielu produktom tego typu ;) Mój ulubiony sposób to aplikacja wieczorem, po relaksującej kąpieli. Największą magią jest to, że efekty widać już następnego dnia rano – skóra zyskuje zdrowy, złocisty odcień. Co więcej, mamy tutaj pełną kontrolę: stosując go codziennie, można stopniowo budować intensywność koloru, aż do uzyskania głębokiego, wakacyjnego brązu. Skóra jest przy tym nawilżona i miękka, co sprawia, że produkt zastępuje mi zwykły balsam do ciała!
    Zalety:
    • Pierwsza subtelna zmiana koloru jest widoczna już po kilku godzinach od aplikacji
    • Stopniowanie koloru
    • Przyjemny aromat
    • Nawilżająca formuła
    Wady:
    • Jeśli zapomnisz umyć ręce natychmiast po aplikacji, wnętrza dłoni mogą nabrać nienaturalnego koloru
    • Ponieważ jest to produkt nawilżający, trzeba odczekać dłuższą chwilę przed założeniem piżamy, aby balsam nie odbił się na materiale
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    14 listopada 2025 o 18:49
    Jeden z najlepszych drogeryjnych
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Balsam brązujący od Eveline Brazilian Body jest według mnie jednym z lepszych drogeryjnych balsamów. NIE wydziela tego specyficznego zapachu, jest bardzo wydajny, dobrze się rozprowadza, a co za tym idzie nie zostają plamy. Dość szybko się wchłania , nadaje skórze ładny kolor. Nadaje się nawet do jasnej karnacji , wystarczy delikatnie aplikować produkt. Wydaje mi się że dopiero po drugiej aplikacji lekki efekt był widoczny ale też byłam ostrożna. Używam go od ponad roku, oczywiście z przerwami. Przed aplikacją porządny Peeling ciała i dobrze wysuszyć skórę, a dopiero później aplikować. Najważniejsze na spokojnie można domyć ręce, nie zostają niespodzianki między palcami.Polecam
    Zalety:
    • Wydajny dobrze się aplikuje nie zostawia specyficznego zapachu dobra cena ładne efekt wizualne
    Wady:

szukaj