Kosmetyki brązujące

Eveline Cosmetics Brazilian Body, Nawilżający balsam brązujący do ciała 5 w 1 każdy typ karnacji

Eveline
Nawilżający balsam brązujący do ciała 5w1
Eveline Brazilian Body Nawilżający Balsam Brązujący do Ciała 5w1 200ml
Eveline Brazilian Body Nawilżający Balsam brązujący do ciała 5w1 - każda karnacja 200ml SO_111003
Eveline Cosmetics Brazil Body

• 6 sierpnia 2024 o 14:42
    Idealny dla Każdego Typu Karnacji
    Balsam znajduje się w praktycznej tubce, która ułatwia dozowanie i aplikację. Jego konsystencja jest kremowa, ale lekka, co sprawia, że łatwo się rozprowadza i szybko wchłania. Produkt nie zostawia tłustego filmu, co jest istotne dla komfortu codziennego użytkowania. Subtelny zapach jest przyjemny i nieprzytłaczający, co dodaje przyjemności podczas aplikacji. Formuła balsamu została wzbogacona o składniki nawilżające, takie jak masło shea, oleje roślinne oraz witaminy, które wspierają zdrowy wygląd skóry. Dzięki swojemu kompleksowemu działaniu, produkt nie tylko nadaje skórze naturalny, brązowy odcień, ale także pielęgnuje ją, zapewniając głębokie nawilżenie i elastyczność. Balsam jest stworzony z myślą o każdym typie karnacji, co sprawia, że jest odpowiedni dla szerokiego kręgu użytkowników. Po aplikacji balsam Eveline Cosmetics Brazilian Body skóra uzyskuje piękny, naturalny odcień opalenizny, który rozwija się stopniowo i równomiernie. Efekt jest subtelny i trwały, co pozwala na uzyskanie zdrowego, letniego blasku bez ryzyka smug czy plam. Produkt dobrze nawilża, a skóra po kilku dniach stosowania staje się miękka, gładka i elastyczna. Balsam skutecznie utrzymuje opaleniznę, poprawiając jej wygląd i trwałość.
  • 18 czerwca 2024 o 11:42
    Jak dla mnie super!!!
    Czytając niektóre opinie nie była przekonana jednak postanowiłam spróbować pod namową jakiejś influencerki (nie pamiętam której). I u mnie to jest hit. Delikatna opalenizna na moje mega blade ciało. Zawsze używałam zgodnie z zaleceniami, czyli na oczyszczoną suchą skórę, newralgiczne miejsca smaruje dodatkowym balsamem no i najważniejsze nakładam specjalną rękawicą do samoopalaczy. Niewielki wydatek a może na prawdę zrobić efekt. Dodatkowo na prawdę nawilża moje suche zazwyczaj nogi więc jest odpowiednio nawilżający! Reasumując produkt mega polecam! to mój hit.
    • formuła
    • delikatny efekt
    • nawilża
    • niska cena
    • posiada pompkę
  • 14 czerwca 2024 o 15:35
    Warty uwagi
    Bardzo łatwo się go rozprowadza i ciężko jest zrobić nim sobie krzywdę. Efekt jest delikatny, ale bardzo ładnie się go buduje. W ciągu tygodnia można zrobić naprawdę ładną, naturalną opaleniznę. Dodatkowo nawilża skórę i zostawia ją lekko rozświetloną. Bardzo fajny produkt w przystępnej cenie. Zapach mi na początku lekko przeszkadzał (sztuczny samoopalacz) , ale po kilku użyciach do niego przywykłam i teraz wyczuwam jedynie kakaowo-kokosowy aromat. Zużyłam już 2 opakowania i na pewno zaopatrzę się w kolejne.
    Zalety:
    • wygodny w użyciu
    • daje delikatny efekt, który można budować
    • nawilża i rozświetla skórę
    Wady:
    • zapach (subiektywnie)
  • 29 maja 2024 o 19:33
    Uważaj na ten produkt
    A miało być tak pięknie ???? Dzisiaj przychodzę do was z recenzją balsamu brązującego od evelinecosmetics. I powiem wam, że jestem bardzo zawiedziona???? Jako, że wcześniej zbyt często nie używałam tego typu produktów zdecydowałam się na ten balsam, ponieważ producent zapewnia efekt równomiernego opalenia bez plam. Myślałam, że dzięki temu uniknę sytuacji do jakich dochodzi podczas używania samoopalacza. Niestety zawiodłam się ❌ na nogach i rękach powstały mi mega wyraźne plamy. Niemniej jednak produkt daje efekt opalonej skóry już przy drugim użyciu i jest naprawdę widoczny???? Jest również trudny do zmycia, co w mojej sytuacji jest raczej dużym problemem???? Dlatego moi drodzy, jeśli zdecydujecie się na użycie tego balsamu, to naprawdę radzę uważać, żeby uniknąć takiej sytuacji ???? Czy to uczciwe że producent określa produkt jako nie pozostawiając plam? Myślę że nie. Link do pełnej relacji https://tiny.pl/d5rw2
    Zalety:
    • Widoczny efekt
    • Ładny zapach
    • Łatwo się rozprowadza
    Wady:
    • Zostawia plamy
    • Trzeba uważać z aplikacją
    • Ciężko jest zmyć, gdy bo już powstaną plamy
  • 26 maja 2024 o 18:20
    Cudowny balsam
    Balsam w opakowaniu z pompką. Ma mocny zapach ale ładny. Po kilku dniach uzyskuje się efekt naturalnie opalonego skóry. Mam bardzo jasną karnację i u mnie sprawdza się cudownie.
    Zalety:
    • Daje przepiękny efekt