Kosmetyki brązujące

Lirene Dermoprogram Bronzing Body Balm Brązujący balsam do ciała

Lirene Dermoprogram Bronze Collection balsam brązujący 250ml

• 25 marca 2024 o 4:53
    Nietrafiony balsam brązujący
    Niestety tym razem nie jestem zadowolona z produktu od Lirene nie działa tak jak powinien , słabo opalizuje ciało gdy nie zapach kawy który jest fajny to nie uzywalabym go nawet jako balsamu nawilżającego Zależało mi na kolorze , produkt zawiódł moje oczekiwania
  • 20 listopada 2022 o 12:38
    Ładnie przyciemnia skórę
    Balsamu używam już od kilku miesięcy. Mam karnację bardzo jasną i po namyśle postanowiłam wziąć ten do ciemnej karnacji. Zapach, jak tutaj można się spodziewać, typowego samoopalacza ale nienachalny. Nawet pomimo wyboru tego do ciemnej karnacji, stopniowo i niezbyt mocno przyciemnia karnacji. O taki efekt mi chodziło dlatego jestem z nieg zadowolona. Dodatkowy trik: nakładam balsam zawsze na posmarowane wcześniej mleczkiem fo ciała nogi. Dzięki temu lepiej rozprowadza się po ciele i nie zostawia smug. Opakowanie wydajne i poręczne, chociaż z uwagi na twardy plastik raczej go nie rozetniemy aby wydobyć końcówkę produkty. Całe opakowanie z pewnością starczy na wiele balsamowań całego ciała.
    Zalety:
    • Wydajność, stopniowe przyciemnianie
    Wady:
    • Zapach jak to przy samoopalaczu, trzeba brać ciemniejsze niż skóra odcienie
  • 1 maja 2021 o 8:05
    Przyjemny produkt
    kilka lat temu miałam słabość do solarium, na szczęście w porę się opamiętałam :-) od tamtej pory jestem maniaczką produktów samoopalających, wciąż szukam ideału. Balsam lirene oceniam bardzo dobrze, dla mnie ma przyjemny zapach. Moj mąż jednak nie znosi tego zapachu - rzecz gustu. Brudzi ubrania jak każdy taki produkt niestety. Podoba mi się jego konsystencja i kolor opalenizny.
    Zalety:
    • Kolor opalenizny, złocisty brąz, zapach
    massska
    21 marca 2021 o 11:38
    fajny balsam
    Nie lubię bladej skóry, więc zimową porą sięgam po balsamy brązujące. Mam wersję do ciemnej karnacji, chociaż sama mam jasną. Ten balsam łatwo się rozprowadza i nie robi smug. Stosuję go prawie codziennie albo co drugi dzień. Nadaje ładny delikatny kolor. Balsam zostawia jakąś taką nieprzyjemną powłokę, ale da się to przeżyć. Fajnie, że ma ładny zapach.
  • 19 stycznia 2021 o 17:12
    Ma swoje plusy i minusy
    Balsamy brązujące są bardzo fajnym rozwiązaniem dla osób, które nie przepadają za opalaniem a ja do tej grupy z pewnością należę :) Lirene ma delikatny kolor więc będzie dobrym rozwiązaniem dla tych osób które nie mają wprawy przy nakładaniu samoopalacza. Kosmetyk bardzo szybko się wchłania i ma lekką konsystencje. Działa bardzo delikatnie, bez sztucznego efektu. Delikatna opalenizna pojawia się już po kilku użyciach. Skóra jest gładka i lekko muśnięta słońcem. Niestety zapach kawy nie za bardzo mi się spodobał... ale to kwestia gustu. Brakuje mi też blasku jaki powinien pojawić się na skórze. Niestety u mnie tworzy delikatne przebarwienia :(.
    • szybkie wchłanianie
    Wady: