Oliwki dla dzieci

BabyCap Spray na ciemieniuchę

5 na 51 opinię

• 22 maja 2022 o 13:00
    Szybko eliminuje ciemieniuchę
    Spray na ciemieniuchę marki BabyCap to bardzo dobry produkt do stosowania u niemowląt od 1 dni życia. Problem ciemieniuchy bywa niekiedy ciężki do wyeliminowania, przerabiałam go dwukrotnie, więc wiem, z czym to się wiąże. Stosowałam ten produkt u mojej córeczki, która zaczęła mieć ciemieniuchę mniej więcej w wieku 3 m-cy. Miesiąc stosowania przed każdą kąpielą i problem jak ręką odjął. Ciemieniucha zniknęła, skóra na główce jest teraz nawilżona, bez żadnych suchych miejsc. Preparat jest łatwo dostępny online oraz stacjonarnie (ja akurat kupiłam w Rossmannie). Cena ok. 20 zł jest jak najbardziej akceptowalna i adekwatna. Produkt działa, nie powoduje alergii, czy podrażnień nawet u najmniejszych maluszków. Aplikator jest wygodny, forma sprayu w tym wypadku świetnie się sprawdza. Produkt wydajny. Jeśli kupujemy jedną buteleczkę, to raczej więcej nie będzie już potrzebne, bo problem ciemieniuchy zniknie, nim produkt się skończy. Polecam każdej mamie małego bobaska.