Serum do twarzy

Skincyclopedia RS Face Serum Anti - Aging Skoncentrowane profesjonalne serum odbudowujące i przeciwzmarszczkowe z 1% retinolem i skwalanem

Skincyclopedia Retinol i Skwalan 1% Serum do twarzy 30 ml
notino.pl
Skincyclopedia SKONCENTROWANE PROFESJONALNE SERUM ODBUDOWUJĄCE I PRZECIWZMARSZCZKOWE Z 1% RETINOLEM I SKWALANEM 30.0 ml
SkinCyclopedia Serum Odbudowujące i Przeciwzmarszczkowe z 1% Retinolem i Skwalanem 30ml

JejQa
    7 marca 2023 o 12:17
    Naprawdę dobry produkt
    Na retinol czaiłam się od dłuższego czasu., Kupiłam zachęcona promocją w Hebe - jednak był tylko dostępny online. Retinol nakładam na noc, najpierw 3 x tyg, teraz już codziennie. Konsystencja jest dość oleista, ale się nie lepi, praktycznie brak zapachu. Wygodna aplikacja - wystarczy kilka kropel. Na szczęscie nie ma efektu tłustej twarzy, trochę się wchłania, jednak skóra jest jakby bardziej nawilżona i odświeżona. Wyczuwalne lekkie napięcie skóry, ale po dłuższym stosowaniu zauważyłam mniej zmarszczek, bardziej jędrną skórę. Kupiłam drugie opakowanie mamie (65+) i ma te same spostrzeżenia, więc polecam :) Produkt jest raczej z niższej / średniej półki cenowej, patrząc na zawartość % retinolu.
    Zalety:
    • wydajność;
    • opakowanie (pipetka);
    • brak efektu świecenia się po aplikacji;
    Wady:
    • cena (choć często są promocje)
  • 30 stycznia 2023 o 18:06
    Idealny rytuał
    Lekko oleista konsystencja dobrze się rozprowadza I wbrew pozorom nie pozostawia tłustego filtru.Stosuje je na noc.Duze stężenie składników aktywnych sprawia że skóra jest lepiej ujędrniona i wita mnie o poranku świeżym wyglądem.Zauwazylam spłycenie drobnych zmarszczek.Retinol jest najlepszym produktem anti-age.Nie zapycha porów ani nie powoduje podrażnień.Wygodna aplikacja. Posiada neutralny zapach.