Kremy i maski do rąk

Garnier Hand Superfood, Repairing Balm 48H Cocoa Butter + Ceramide Regenerujący krem do rąk

notino.pl
Garnier Hand Superfood Cocoa regenerujący krem z masłem kakaowym i ceramidami 75ml
Bodyland.pl
Garnier Hand Suprfood Regenerujący Krem do Rąk 75ml

• 27 maja 2024 o 12:50
    Przepiękny zapach!
    Bardzo fajny krem do rąk, to co od razu zwróciło moją uwagę to zapach. Dodatkowo szybko się wchłania i widocznie redukuje suchą skórę i zaczerwienienia. Szybko się wchłania i jest bardzo wydajny.
    Zalety:
    • Działanie
  • 9 marca 2024 o 21:16
    Rewelacyjny !
    Jedną z wad mojej pracy (biurowej) jest suchość dłoni. W okresie zimowym wszystko się jeszcze nasila a bez dobrego kremu pojawiają mi się nawet pęknięcia czy suche czerwone placki. Ten krem wygrałam w konkursie i stał się moim ulubieńcem. Używam go już od prawie roku ! A za co pokochałam? Za skuteczne i długotrwałe nawilżenie, za to, że nie jest tłusty, szybko się wchłania otulając dłonie, ładnie pachnie, nie klei się. Nie zostawia tłustych plam na kartkach papieru co mi się kiedyś z innym kremem zdażyło. Po umyciu nie zmywa się całkowicie. Więc nie trzeba go używać po każdym myciu rąk. Krem jest wydajny. I ma eko opakowanie !
    Cheza01
    26 lutego 2024 o 12:37
    Balsam - maska
    Kupiłam całą serię kremów do rąk Garniera z serii Superfood, ale ten z masłem kakaowym jest zdecydowanie najlepszy. Tubka kosmetyku jest estetyczna, wygodna w użyciu, klapka nie pęka. Zapach super przyjemny, kremowy. Krem nie wchłania się zbyt dobrze, trzeba przywyknąć, że zostawia na skórze kołderkę. Z czasem to doceniłam i polubiłam ten efekt zwłaszcza wieczorem,przed pójściem spać, kiedy krem wykorzystywałam jako maskę. Przy regularnym używaniu skóra dłoni staje się miękka, suchość ustępuję, pęknięcia szybko się regenerują. U mnie największym problemem były suche skórki wokół paznokci i całkiem nieźle ten krem mi je zlikwidował. Należy jednak pamiętać, że efekty uzyskamy tylko przy regularnym stosowaniu.
    Zalety:
    • efekty działania
  • 27 stycznia 2024 o 12:42
    Polecam
    Brązowo-biała tubka z zamknięciem na klik. Krem ma gęstą, treściwą konsystencję białego koloru i cudowny kakaowy zapach. Kosmetyk jest wegański, a 98% składników jest pochodzenia naturalnego w tym masło kakaowe i shea. Krem łatwo się rozprowadza i szybko wchłania nie zostawiając lepkiej czy tłustej warstwy na skórze. Cudownie nawilża i koi skórę. Sprawia, że jest gładka, miękka i aksamitna w dotyku. Dodatkowo świetnie regeneruje i odżywia dłonie. Wydajność również jest bardzo dobra. Polecam.
  • 26 stycznia 2024 o 16:51
    Bardzo fajny krem
    Kremu używam od kilku miesięcy - po prostu go uwielbiam ???? Jest bardzo nawilżający, nie zostawia denerwującego filtru, a do tego tak pięknie pachnie, że cały czas mam ochotę na słodkie ???? W warunkach zimowych bardzo dobrze sobie radzi na suche i zimne warunki atmosferyczne Pod względem zapachu świetnie nadaje się do uzupełnienia pielęgnacji przy budowaniu czekoladowego ciasteczkowego zapachu ????