Płyny do płukania jamy ustnej

Eludril Sensitive, Daily Mouthwash Płyn do płukania jamy ustnej do codziennego stosowania

• 3 marca 2024 o 12:57
    Smak do poprawy poza tym brak zastrzeżeń
    Z płynami do płukania jamy ustnej było u mnie jak z tonikiem,niby wiem że trzeba ale z regularnością było gorzej. Od czasu oswajania się z aparatem na zęby musiałam niejako włączyć ten produkt do codziennego użytku. Do tej pory miałam okazję wypróbować płyny drogeryjne,choć głównie byłam wierna płynowi Meridol. Kiedy otrzymałam paczkę od Wizaż z płynem Eludril ucieszyłam się, gdyż mam i znam już trochę produktów marki,z płynem nie miałam jednak do czynienia. Klasyczna butla płynu do płukania jamy ustnej dedykowana jest zębom wrażliwym czyli idealnie dla mnie. Ja osobiście mam pewnego rodzaju obsesję na punkcie czystości zębów a noszenie aparatu jeszcze to wzmogło więc co do wydajności trudno mi się wypowiadać,u mnie schodzi raczej szybko a raczej w takiej samej ilości jak inne tego typu produkty. Jedynym elementem jaki bym poprawiła jest smak,mam porównanie z innymi i Eludril przypomina mi bardziej syrop miętowy niż odświeżający mentol. Na plus skład,brak alkoholu w składzie no i fajne uczucie świeżości i ochrona zębów wrażliwych. Na ten moment testuję kolejne smaki także od innych producentów, ale rozważam powrót w przyszłości.
    apodiss
    11 grudnia 2023 o 20:00
    Extra!
    Do tej pory właściwie nie używalam wielu plynow do plukania ust dlatego, ze te, z którymi mialam doczynienia bardzo mnie zniechecily. Byly bardzo ostre, pozostawialy niemily zapach i odczucie w ustach lub nawet tak wysuszaly cala jame ustna, ze zaczynalo mnie bolec gardlo. Teraz, kiedy mam zalozony staly aparat ortodontyczny na zebach, znow zwrocilam wieksza uwage na higiene. Przed zalozeniem aparatu zeby sa wytrawiane a to spowodowalo u mnie ich nadwrazliwosc. Ta wersja Eludril zniwelowala u mnie ta dolegliwosc juz po kilku uzyciach. Dodatkowo mam mocno odsloniete szyjki zebowe co rowniez czasami mi doskwieralo a ten plyn doskonale sobie z tym poradzil. Oprocz tego ma swietny delikatny smak i zapach! Nie drazni, nie wysusza jamy ustnej, pozostawia na dlugo swiezy oddech i zadbane zeby. To juz moje kolejne opakowanie plynu i ktoras wersja z kolei. Bardzo polecam.
    wisia00
    14 lipca 2023 o 22:21
    Płukanka do ust dla każdego
    Używa od:próbka
    Płukanka do ust Eludril sensitive fajnie oczyszcza dodaje odświeżenia opakowanie ok zapach i smak również ogólnie jestem zadowolona od dziś zajmuje honorowe miejsce na półce w łazience
  • 14 lipca 2023 o 8:53
    Duży wydajny miętowy płyn
    Używa od:próbka
    Płyn jest w dużym opakowaniu. Ma dodatkowo na korku miarkę dzieki czemu wiadomo ile produktu użyć. Jest wydajny. Ma miętowy smak. Używałam go razem z pasta z tej serii i jak najbardziej polecam. Znikła moja nadwrażliwość.
  • 13 lipca 2023 o 21:36
    Płyn o smaku miętowych tictac'ów
    Jako posiadaczka wrażliwych zębów nie przepadałam za płynami do płukania. Wszystkie były zbyt intensywne, dziąsła potrafiły szczypać, a smak mnie odrzucał. Z Eludril Sensitive jest inaczej. Płyn smakuje jak miętowe tic tac. Ma łagodny smak, duże opakowanie, a przede wszystkim działa. Nadwrażliwośc zębów została zlikwidowana, a płyn pozostanie ze mną na dłużej.