Pasty do zębów

Elgydium Bio, Whitening Toothpaste Wybielająca pasta do zębów

• 28 marca 2025 o 18:01
    Zmniejsza widoczność przebarwień nazębnych
    Pasta znajduje się w poręcznej tubce zakręcanej u góry. Z łatwością można ją wycisnąć z opakowania. Tubka dobrze stoi nawet jak w opakowaniu jest już mało pasty. Pasta ma dość rzadką formułę z wyczuwalnymi drobinkami, które delikatnie oczyszczają zęby i zmniejszają widoczność przebarwień nazebnych. Przeciwdziała też przyleganiu płytki nazębnej i powstawaniu nowych przebarwień polecana jest po zabiegach profesjonalnego wybielania zębów. Działanie wybielające pasty i jej łagodność dla dziąseł przekonuje mnie, aby kupić ją ponownie. Podoba mi się również delikatny smak.
  • 27 lipca 2023 o 23:43
    Nie powoduje nadwrażliwości. Opakowanie było dla mnie nowością - można się przyzwyczaić i polubić.
    Pasta do zębów ELGYDIUM BIO jest świetna. Nie powoduje nadwrażliwości. Jest delikatna dla szkliwa. Efekty bielszego uśmiechu są zauważalne już po około 2 tygodniach stosowania. Formuła pasty jest średnio gęsta i delikatnie się pieni. Opakowanie pasty jest miękkie. Na początku nie było dla mnie zbyt komfortowe jednak jest to kwestia przyzwyczajenia się. Jest to opakowanie typu doypack. Ja z czasem nawet je polubiłam. Pasta jest wydajna.
  • 10 lutego 2023 o 20:20
    Najlepsza wybielająca pasta jaka do tej pory używałam.
    To najlepsza wybielająca pasta do zębów i to do moich wrażliwych jaką moglam używać. Moje zęby są po niej naprawdę bielsze. Pasta pozostawia świeży oddech oraz uczucie świeżości i czystości. Jest delikatna dla szkliwa oraz dziąseł.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 8 lutego 2023 o 17:53
    Świetna pasta
    Genialna pasta, przyjemna w smaku, nie piecze, nie szczypie, nie podrażnia moich wrażliwych i delikatnych dziąseł. Opakowanie bomba, súper innowacyjne przypominające tubeczkę jogurtu. Poza tym pasta dobrze czyści zęby, pozostawiakąc uczucie świeżości na dłuższy czas. Dołączona do niej odpowiednia szczoteczka do zębów to idealne dopełnienie. Podczas stosowania tej pasty zauważyłam delikatne wybielenie moich zebów, ale myślę że przyczynił się do tego również stosowany przez mnie płyn do higieny jamy ustnej. Idealne trio w walce z nadwrażliwością zębów. Polecam
    Zalety:
    • delikatny smak
    • dobrze czyści zęby
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 8 lutego 2023 o 17:45
    Spoko pasta w dziwnym opakowaniu
    Przyznam zdziwiło mnie takie opakowanie, zupełnie nietypowe dla past. Niby łatwiej się wyciska ale trzeba się przyzwyczaić. Jeśli jest to z korzyścią dla środowiska to ok, mogę się na to zgodzić. Przechodząc do zawartości, pasta ma świeży przyjemny, niezbyt intensywny (dla mnie to ważne) smak "miętowej pasty do zębów" :) Pozostawia na całkiem długi czas wrażenie czystych zębów, to duży plus. Co do właściwości wybielających to nie wiem - efektjest delikatnie wybielający ale ja regularnie piję kawę a to wiadomo...
    Zalety:
    • Smak i efekty czystych zębów
    Drogeria Super-Pharm