Plastry do depilacji

Isana Kaltwachsstreifen Gesicht & Bikinizone Paski z woskiem do depilacji twarzy i okolic bikini

• 31 sierpnia 2024 o 1:06
    Jestem mile zaskoczona
    Ostatnio wypróbowałam paski z woskiem na zimno Isana, przeznaczone do depilacji twarzy i okolic bikini, i muszę przyznać, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczona ich działaniem. Te paski są niezwykle wygodne w użyciu i świetnie sprawdzają się w domowych warunkach. To, co najbardziej mi się podoba, to ich łagodna formuła, która rzeczywiście jest idealna do wrażliwych partii ciała. Zawarte wosk na zimno oraz dodatki jak aloes i olej słonecznikowy naprawdę dbają o skórę, minimalizując podrażnienia i zapewniając jej ukojenie. Depilacja za pomocą tych pasków jest szybka i skuteczna – włosy usuwane są u nasady, co daje długotrwały efekt gładkiej skóry. W dodatku, efekty są widoczne na dłużej niż przy innych metodach, co jest dla mnie dużym plusem. Jeśli chodzi o skórę po użyciu, nie odczuwam żadnego dyskomfortu ani pieczenia, co często zdarza się przy innych produktach do depilacji. Skóra pozostaje miękka i gładka, a sama depilacja nie jest bolesna ani trudna do wykonania. Podsumowując, Isana Kaltwachsstreifen to świetny wybór dla osób poszukujących efektywnej, ale łagodnej metody depilacji. Dzięki swojej formule, paski te oferują wygodę, skuteczność i komfort, który z pewnością doceni każda kobieta. Jeśli szukasz prostego i skutecznego rozwiązania na gładką skórę, te paski z woskiem będą idealnym wyborem.
  • 28 sierpnia 2024 o 11:58
    Jestem zadowolona
    Do tej pory używałam specjalnego nożyka do depilacji twarzy, ale to rozwiązanie krótkotrwałe. Mając dobre doświadczenia z plastrami do regulacji brwi zakupiłam te do całej twarzy. Tak samo jak i te do brwi, plastry do depilacji twarzy są skuteczne i tanie. Oczywiście jest ich tylko 20, więc nie wystarczą na niewiadomo jak długo, ale efekt depilacji utrzymuje się do kilku tygodni, więc przy tej promocyjnej cenie są ok. Dokładnie chwytają nawet te okiem niewidoczne włoski ( wiadomo skórę trzeba odpowiednio przygotować do zabiegu ), tak samo jak wąsik. Mam cerę z natury wrażliwą , a tu nie wystąpiła żadna alergiczna reakcja, więc zapewne kupię ponownie kolejne opakowanie. Polecam.
  • 10 kwietnia 2024 o 11:26
    Skuteczne
    Plastry kupiłam już jakiś czas temu, uzywałam do końca, więc chiałabym podzielić się moją opinią. + wg mnie są to dobre plastry, szczególnie do usuwania włosków z twarzy + w opakowaniu znajdziemy 20 plastrow oraz 4 chusteczki z oliwka i preparatem opozniajacym wzrost wlosow. Za cene ok. 10 zł mysle, ze sie oplaca + plastry są skuteczne, ale musimy użyć kilku plastrów do uzyskania dobrego efektu. Musimy tez pamietac, ze wloski musza miec co najmniej 4mm, inaczej nie pomoga + plus za to, ze do plastrow dolaczone sa chusteczki nasaczone oliwka. Jest to duzo lepsze rozwiazanie niz np. oliwka, ktora znajdziemy w plastrach Joanny, ktora wylewa sie niemilosiernie w duzych ilosciach i jest bardzo tlusta + po plastrach nie wyskakuja niespodzianki + nie podrazniaja skory + wloski dlugo nie odrastaja
  • 6 kwietnia 2024 o 16:55
    Totalna porażka
    Opakowanie ISANA plasterków obiecywało łatwe i skuteczne usuwanie zbędnych włosków, zarówno na twarzy, jak i w okolicach bikini. W składzie znalazły się aloes i olej z pestek winogron – składniki, które przyciągnęły moją uwagę, obiecując jednocześnie gładką i piękną skórę na wiele tygodni. Zanim jednak zaczęłam proces depilacji, uważnie przeczytałam instrukcje. W opakowaniu znajdowały się plastry oraz specjalne chusteczki do oczyszczenia skóry przed zabiegiem. Po nałożeniu pierwszego plastra z optymizmem oczekiwałam na efekt. Niestety, gdy nadszedł moment odrywania, zamiast gładkiej i pięknej skóry, spotkała mnie niespodzianka. Plaster nie wyrywał ani jednego włosa! Zamiast tego zostawiał na mojej skórze warstwę wosku, która była trudna do usunięcia. Co gorsza, próby usunięcia pozostałości wosku podrażniały moją cerę.
    Wady:
    • plastry nie wyrywają włosków,
    • chusteczki podrażniają cerę,
    • wosk pozostaje na skórze,
    • resztki wosku są trudne do zmycia.
  • 27 lutego 2024 o 16:02
    Używam od lat i nie zamierzam zmieniać
    Dla mnie to są jedne z fajniejszych i tanich plastrów. Dobrze trzeba je rozgrzać, ale wyrywają włoski zadawalająco, a dołączona oliwka dobrze działa na podrażnienia. Na następny dzień nic nie ma. Trzeba uważać żeby po depilacji nie trzeć twarzy bo rzeczywiście można narobić sobie podrażnień. Są ze mną już od kilku lat i wyparły inne.
    Zalety:
    • zawsze dostępne
    • tanie

Zobacz także inne Plastry do depilacji