Kremy na noc

BasicLab Dermocosmetics Prebiotyczny krem wyciszający z 5% prebiotyków, 1% wąkrotki ajatyckiej i witaminą F `Wzmocnienie i balans`

BasicLab Prebiotyczny Krem Wyciszający 50ml
Basiclab Complementis

• 2 marca 2025 o 22:29
    Skóra ma szansę odpocząć
    Kupiłam ten krem na promocji w drogerii internetowej cocolita. Miałam wobec niego kilka oczekiwań, największe z nich to wyciszenie stanów zapalnych. Czy mu się to udało? Uważam, że w jakimś stopniu tak. Krem używałam na dzień oraz czasem na noc, uważam że wszelkie stany ropne/zapalne oraz świeże przebarwienia zostały zredukowane „wyciszone”, jednak wiadomo nie jest to produkt o silnym działaniu, więc nie usunie wszystkiego, może tylko zmniejszyć stan zapalny. Ale taka jest właśnie jego rola, to zaleca producent! Ja jestem bardzo zadowolona, konsystencja lekka, zapach mało wyczuwalny, powiedzmy że taki obojętny. Czy kupiłabym drugi raz? Lubię kosmetyki Basiclab, ale ich ceny trochę mnie przerażają, tym bardziej że wydajność tego kremu zostawia wiele do życzenia. Jesli chcecie spróbować zmniejszyć swoje stany zapalne i odbudować przy nim barierę ochronną to polecam! Jesli liczycie na coś więcej, to myślę że można znaleźć lepsze kosmetyki.
    • Konsystencja
    • Wyciszenie skóry
    Wady:
    • Wydajność!
  • 8 lutego 2025 o 22:21
    Ukojenie
    Nic tak bardzo nie przynosi ukojenia mojej podrażnionej skórze niż ten krem! Nie dość, że ma cudowną formułę to jeszcze piękny zapach! Stosuję na noc, a rano wszystkie stany zapalne są wyciszone. Jak najbardziej polecam! Jedyny minus to cena, ale można mu wybaczyć!
    • Skuteczność
    Wady:
    • Wysoka cena
  • 2 stycznia 2025 o 1:37
    Trzeba dać mu szansę…
    Jestem posiadaczką cery mieszanej z tendencją do wyprysków głównie po fastfoodach. Mam bardzo jasną karnację przez co przebarwienia po wypryskach dosyć długo znikają. Zdecydowałam się kupić ten krem ze względu na wąkrotę azjatycką, która świetnie działa na moją twarz. Pierwsze wrażenie po użyciu? Wyskoczyły mi ropne zmiany w zdecydowanie większej ilości niż zwykle. Odstawiłam go na jakiś czas i gdy wróciłam była powtórka z rozrywki. Tym razem postanowiłam poużywać dłużej i jestem zachwycona. Wypryski pojawiły się tylko po pierwszym użyciu a później cera widocznie się wyciszyła i przebarwienia znikały ekspresowo. Krem świetnie zachowuje się pod podkładami, zarówno typowymi szpachlami jak i wodnistymi z lżejszym kryciem. Skóra wygląda na bardziej rozświetloną, nic się nie roluje ani nie waży. Kremu używam od ponad 2 miesięcy z przerwami, ale na pewno kupię go ponownie jeśli będzie jakaś promocja. Polecam, chociaż warto mieć na uwadze możliwość zapchania przy pierwszym użyciu.
    Zalety:
    • wydajny
    • higieniczne opakowanie
    • neutralny zapach
    • rzeczywiście wycisza zmiany trądzikowe
    Wady:
    • jednorazowe zapychanie skóry przy pierwszym użyciu
  • 16 grudnia 2024 o 20:03
    UWIELBIAM
    Krem bardzo dobry, idealny na noc i na dzień. Bardzo nawilża i wycisza skore, nie zapycha. ma przyjemny zapach a zaraz po nałożeniu buzia staje się gładka i miękka. stosuje juz pare miesięcy i myślę ze zostanie ze mną na bardzo długi. kolejna propozycja od BasicLab, która skradła moje serce i okradła portfel, ale często można dorwać krem w promocji. i BasicLab zawsze dodaje gratisy
    • wyciszenie
    • nawilżenie
    • skuteczność
  • 2 września 2024 o 0:21
    Prebiotyczny krem wyciszający - naprawdę wycisza i to w kilka dni
    Krem naprawdę działa i wg mnie już po pierwszym stosowaniu. Mam cerę mieszaną z tendecnją do drobnych ale licznych wyprysków. Po nałożeniu na noc zauważyłam znaczną poprawę i redukcję niedoskonałości. Czuć, że skóra staje się spokojniejsza i mniej podrażniona już po kilku dniach stosowania, prawdopodobnie główne skrzypce odgrywa wąkrotka. Krem ma również świetne właściwości nawilżające. Skóra jest miękka i gładka, nie przesusza się nawet przy codziennym używaniu. Czuć, że jest dobrze nawilżona przez cały dzień, co jest ogromnym plusem. Jestem fanką naturalnych składników, więc obecność prebiotyków i wąkrotki azjatyckiej to dla mnie duży plus. Krem nie zawiera drażniących substancji, co jest ważne dla osób z wrażliwą cerą. Krem ma lekką konsystencję, która szybko się wchłania i nie zostawia tłustego filmu. To idealne rozwiązanie zarówno na dzień, jak i na noc. Można go bez obaw stosować przed nałożeniem makijażu.
    Zalety:
    • bardzo szybkie rezultaty juz po 24h-48h.
    • nietłusty, nawilżający krem
    • dobry skład, nie podrażnia